37

Ф.С.В.

преди 3 години

Пътя на хероина- Афганистан Грузия -корабче яхти- Свети Влас и Сарай на Доган!

36

въпроси

преди 3 години

Кмете, а защо си внесъл предложение в общински съвет пътят от общински да стане частен?КОЙ ще му зададе този въпрос и КОЙ ще отговори на него?Защо след като Христо Ивано първи е посикал да отиде там днес, не е допуснат?Защо шефа на МВР Бургас днес вика, че има две уведомления за простес, но едното уведомление е с час, а другото без час? Познайте кое е без час,Защо след като фирмата построила сарая на Росенец има кредити от КТБ и не ги е върнала, сарая не е взет?

35

Анонимен

преди 3 години

Поне вече знаем кой е Началника, за когото Тиквата все споменава.

34

Ф.С.В.

преди 3 години

Кмете Кажи как няколко години подред Беше дал остов Света Анастасия на ДОГАН! няколко години никой не можеше да стъпи там --Мястото в което Доган си правеше политически икономически и всякакви Пазарлъци! Ами Братя Диневи къде са ? Те са лятното Парти на Доган- Що се крият като Мишки?

33

Анонимен

преди 3 години

Защо се иска 2 месеца орана на парк Росица Ро- за почивка или за прекарарване на турския хероин към Албания?!

32

Анонимен

преди 3 години

Кмета е в седмицата управляваща България защото е член ан ИК на управляващата партия. Да не си измива ръцете с шефа на полицията в областта който е на 100 позиций под него.

31

Анонимен

преди 3 години

НАРКО СДЕКИТЕ НА РОСЕНЕЦ ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ НА КРАК

30

Анонимен

преди 3 години

Този е заслужил предател.

29

Анонимен

преди 3 години

Тъпично по герберски - пак другите виновни.

28

DDD

преди 3 години

Така, така! Крадеца вика "Дръжте крадеца"... Кмете, кмете!... Нали беше от ГЕРБ? От недосегаемите?... Защо даваш задна?... Или вече получи телефонограмата от бункера в Банкя? Смешници! Уплашихте ли се от народната любов?...

27

тик-так-тик-так

преди 3 години

чувате ли как ви изтече времето мутри,борисовци, караянчеви, биковци, горановци, дончевци, ангелковци.тик-так-тик-так-тик-такимате един ден да се сбогуватетик-так-тик-так-тик-так

26

Хитри са

преди 3 години

Опитват се да насочатженергията на хората едни срещу други :)) почнаха цветове, партий...имена. А те нямат значение. Просто който спечели, без да работи ще има замък на полуостров, с безплатна охрана на брега на морето!А те са 10- 200 човека максимум. За благото на 200 човека насъскват 5 милиона да се трепят по улиците, както винаги е било.

25

Анонимен

преди 3 години

Прости хора! Връзват гащите, че да не станело етнически конфликт! Бе, хората не отиват да събарят вилата и да се бият с някого, а да покажат, че брега е достъпен по закон! И ако никой не им пречи, щяха да си спретнат едно общо парти с тези хора там от ДПС и да покажат, че имат право да са на това място! Но,....!

24

Срам ме е

преди 3 години

Срам ме е и съм обиден като българин. Чувствам как тук в България се случва нещо, което е антибългарско. Направо си дойдоха автобусите с поддръжката и нашите увиснаха и не стигнаха до плажа. Просто до плажа. А защо още вчера никой не спря автобусите с ДПСари? Що никой не им каза, че тук ще има БЪЛГАРСКИ протест?

23

Ф.С.В.

преди 3 години

За ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ- не се Допускат Граждани в Мирно Време да отидат на един плаж !! По Закон Плажът е на народа!! Това е Безобразие !! Кмете много оплескахте нещата -Много Некъдърници се Събрахте за всички тези години в ГЕРБ- шефа на Полицията явно вместо галва на раменете- има Кратуна!! От Вчера знаехте че ще има Протести !!

22

Анонимен

преди 3 години

Довечера на жълтите павета!Престъпната хунта трябва да си ходи.

21

Анонимен

преди 3 години

Абе а къде са патреОтите ?

20

Анонимен

преди 3 години

Димитре, полицията сгреши като пусна хората на ДПС. В най-лошия учебник по управление на кризи пише , че при такава ситуация не се допускат на терена и двете групи. Защо полицията допусна хората на ДПС а спря другата.? Абсолютна некомпетентност на полицията. Ти си в изпълнителната комия на ГЕРБ защо позволи на ниво област да има такава очивадна грешка? Дано несе случи нещо лошо, но ако се случи вината е най-вече твоя за грешното решение.

19

Анонимен

преди 3 години

Николов е прав. Виждаме демонстрация на това, че ДПС е господар на управлението на държавата.

18

Анонимен

преди 3 години

шайката герб дпс е превзела държавата!!