27

Ай сиктир бе Доган

преди 3 години

Да.. Добре дошли в ДОГАНИСТАН. Той великия везир Доган е толкова залепен, че въобще не вижда края на мача. Свърши твоята песен Амуджа. А ти още се и надяваш.. Вземай Бойко Тиквата и търсете убежище при *** вашия господар докато летищата са още отворени.. И не забравяйте да гледате видеото с последните минути на Чаушеску..

26

Анонимен

преди 3 години

От къде Доган има пари за този имот? България е бедна страна..

25

Анонимен

преди 3 години

А пък ние се надяваме да има и да влезе къщата в морето

24

Анонимен

преди 3 години

Много хора не могат да му стъпят на тоя!

23

Анонимен

преди 3 години

Как се приватизира "Нефтозавод" и пенсионен фонд? Гешеееееев, питай Иван Костов и ни светни по въпроса!

22

Анонимен

преди 3 години

Изпеченият селски тарикат, дали ще ги покани плажуващите на кафе и на екологично чиста варена царевица, която сам отглеждал в имота СИ?

21

Браво на Доган

преди 3 години

Мъдър човек и политик. Едва ли ще го разберете какво ви е казал. Чакайте си месията. То не беше царя, после тулупа, сега пилотчето, скоро чакам и Славчо.

20

Анонимен

преди 3 години

Какъв мил и разумен дръндарски пандизчия философ хидроинджинер енергетик.

19

Емил Странжев

преди 3 години

ГЕШЕВ ДА ОБРАЗУВА ВЕДНАГА Н.ДЕЛО ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА- За сградата и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания "Нефтозавод".А НЕ САМО ДА РАЗСЛЕДВА ЙОНЧЕВА ТИНТИРИ МИНТИРИ

18

Анонимен

преди 3 години

КОЙ е сложил НСО да пази Доган?ГеРБ не са Президента не е!Кой кой е подписал заповедта?

17

Изтрещяване

преди 3 години

Бай Ахмед май вече вижда всички останали както египетските фараони са виждали тълпите роби. Мания за величие, що ли? Не отричам, че е умен човек и много неприятен хитрец, но той отдавна свикна да надценява и себе си, и значението си. Какво ли друго да очакваш, като толкова мазници му се кланят и му целуват задните части.

16

Кой

преди 3 години

го крепи тоя? Кой го назначи тук?

15

До ШибиРиби

преди 3 години

Ти природно ли си толкова npocто или го тренираш усилено

14

Откажете се

преди 3 години

Откажете се. Просто приемете исляма.

13

от султанската кухня

преди 3 години

Доган наредил летящата чиния да чака с включен двигател.

12

??

преди 3 години

Еничарите ще пазят султана.Само че еничарите му са беззъби болни и черни докарани с Автобуси 'Случаен Превоз'С тях печели избори, взима кметски места в села и градове. Ще те опазят ли Ахмед мръсно нйеден?

11

Да де

преди 3 години

Плажувайте, но цивилизовано. Не е нужно да пострадат още хора след снощи..........................Ний нали така се освободихме от турско робство - с циЛИвилизованото ти плажуване.Напомни на хората да си носят и повече крем. Може да им потрябва. Против изгаряне, да не си помислиш нещо друго.

10

ШибиРиби

преди 3 години

Простия народ ще акостира ще *** района за три дни и пито платено. Тоя филм сме го гледали 89 В това време шушумингите изнасят пари от страната

9

Това е абсолютна

преди 3 години

наглост. Той, великия, вечно правия се надявал да е мирно. Що да е мирно бе, а? То така мирно и тихо, под масата разпарчосахте държавата, всяко едно чисто и красиво кътче го приватизирахте. Не тихо а честно и премерено трябва да се върне законноста в страната ни. И всички "тихо" *** да се поставят на местата им. Там ще имат време да прочетат по някоя друга книга, да не са вече еднокнижници и псевдо българи

8

Анонимен

преди 3 години

"Доган смята, че влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната не е особена гордост...", ха-аха-а! Борисов, ето ти един страшен шамар, видя ли сега на КОЙ слугуваш, бе!!!!!!!!!!