114

Патриот

преди 3 години

Без референдум дума да не става за евро и Еврозона!!! Ще има протести!!!

113

Анонимен

преди 3 години

То е ясно че искате да ви играе по свирката, така заедно да ограбвате бедния намаляващ и затъпяващ български народ, но това няма да стане.

112

Анонимен

преди 3 години

"трябваше да сме заедно" ама Радев не иска да е заедно със мафиятаКофти!

111

6969

преди 3 години

О-С-Т-А-В-К-А!

110

ОСТАВКА !

преди 3 години

ОСТАВКА ! ОСТАВКА ! ОСТАВКА !

109

Тонката

преди 3 години

Хахах днес изкарах 50лв подкрепяйки контра протеста :)))) :))) :))) Да живее ГЕРБ да ни корумпира с по някой лев :))) :))) 50 лева са си 50 лева щом ти ги дава партията :)))) :)))

108

Анонимен

преди 3 години

еврозоната е създадена да хрантутим разни нпо-та по целия свят, да сеят демокрация по сороски, гейтовски и ние само ще плащаме още и още защото ламята е ненаситна.за матр'яла един среден.хич не ми е жал щом толко ви е мозъка и сте оставили мутра да ви оправя.

107

Анонимен

преди 3 години

Попитали са го дали Шенген ни е по-важен или чакалнята и той е избрал чакалнята! При положение, че от години ни дискриминират по границите и ни налагат всякакви ограничения. Нямам думи просто. Явно много държи да даде и последните пари в БНБ на ЕК, да си ги харчат със здраве. Отвратена съм. Кой нормален човек се отказва от свободата си доброволно.

106

избирател

преди 3 години

Истина е бе човек,харесват те в Европа,факт!!!Проблема е,че ние не те харесваме тук!!!Не,че Жана Дарк/Радев/,е алтернатива,но...

105

Истукан

преди 3 години

***, некадърен е да управлява държава, ама нали сте такива като него, преизбираойте си го.

104

Бедни

преди 3 години

и по бедни ще станем.

103

Анонимен

преди 3 години

най-голямото престъпление към БГ извършвано някога в историята ни,нещо като да хвалиш падането ни под турско робство че сме се "присъединили към великата империя".Българите дет ти се кланят един ден ще те провесят за мъдете на пр'вото дърво.А Президента Радев няма как да участва в такова престъпление.Да,завинаги сме в ЕС, по никой начин не можем да се измъкнем, и не е за наше добро а за да сме поредните роби, така че балъците ще го ду'хат щом не са разбрали за чии интереси работиш.

102

Анонимен

преди 3 години

В тези бели държави, които вие гусин Борисов възхвалявате, има абсолютно неравномерно разпределение на населението, твърде голямо лашкане насам- натам, унищожена природа. Ние в България не бяхме така. Помните го. И ние станахме като природно явление - на приливи и отливи, на засухи и порои. Няма как да ме радва. Определено не ги считам за постижение. Нидерландия е втора в света износител на храни.Страна без земя. А при вашето многогодишно управление благодатната ни земя не може и нас да изхрани.

101

ПО-ПРАВИЛНО

преди 3 години

До АнонименНяколко жaлки, пpoпаднали нeyдачници тук пишат в защита на Бойко.

100

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** - видяхме ви "спотанните" автобуси!Излагация!Вече никой не вярва на тиквеното правителство!

99

Дойде му краят

преди 3 години

Отива си гербаджийската дружинка. К'радоха, д'ерибействаха и на народа му писна от тях. А и Каскета помогна на хората да се събудят - да е жив и здрав.

98

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са си виновни. За какво им беше този контра протест. Остави ги ония на Божков да повикат 4-5 дена под прозорците на радев и всичко ще си е по старо му. Догодина има избори и пак ГЕРБ ще спечелят с мнозинство. За какво изобщо Борисов се върза на играта на Божков, Радев, Корнелия и подобни бити карти.

97

Анонимен

преди 3 години

Тиквеното правитество след чекмеджето със злото - вече не е същото!Само платените подлизурковци го подкрепят!

96

Заспал ТУЛУП 2

преди 3 години

Тиквената мафия е организирана на макс! Само гледайте колко Гербави *** са се набили тук !От месеци НЯМА положително отношение към тиквата - а сега да видиш само!

95

Долу ГЕРП

преди 3 години

Хората са толко много че полицията е безсилна. Оставка на Борисов защото недоволството е масово.