39

Родителите ми помнят

преди 3 години

, че навремето се е говорило, че наши археолози са участвали в проучвания някъде в чужбина, където намерили надпис, издялан на камък: "Страшни времена настанаха, всички пишат и никой не иска да чете!"В някои райони се помни, че преди повече от един век някои македонски комити, намерили убежище в Княжество България, често казвали: "Брееей, и ракията стана со пари!" Защото, докато са си били по родните места, са си имали тяхна домашна ракия.Днес пък ние казваме, че и пиш.ка.не.то вече е с пари.

38

Анонимен

преди 3 години

Затова като ви поискат 2 лева такса за тоалетна най-добре е да се облекчите навън пред заведението.

37

Анонимен

преди 3 години

Абе Бай турист, баш удоволствие си е. То и яденето е нужда, ама си го плащаш. Не съм в бранша само да уточня.

36

ясно

преди 3 години

Бира 2 кинта, пикане 2 кинта. Бирата била на примоция. Добре че мидите не са на примоция, кви ла-ни тайфуни ще има из таз дупка.

35

В. Узунов

преди 3 години

То даже е кеф и във водата да се ака.Как си плуват и им го пусна като торпедо.

34

Бай турист

преди 3 години

До Анонимен ....Всяко удоволствие се заплаща....Това не е удоволствие, а нужда. И то голяма нужда.

33

Ахахаха

преди 3 години

Абе оставете ги да слагат каквото си искат цени! Нека сложат 10лв цена за wc ако искат! Никой няма да им отиде. В България няма бизнес, има мутри! Разберете го. Селскитее пръчки станали европейски бизнесмени. Просто наричайки мутрите бизнесмени е смешно! Това са отреепки. Отпадъкът на обществото ни!

32

Кривондел

преди 3 години

А може би му е писнало от хора, които не консумират нищо в заведението, но държат да му ползват тоалетната.Все пак- токът, чистачката, водата, препаратите и хартията имат някаква цена.

31

Анонимен

преди 3 години

Хах, че къде му е кефа да идеш на море и да не се изпикаиш през банските в моретоАз ги събувам. Съпротивлението на водата увеличава удоволствието!

30

Анонимен

преди 3 години

Всяко удоволствие се заплаща.. Всички знаем, че там си дерат кожи. Щом си тръгнал на море, значи си тръгнал да харчиш. Даваш 2 лв. и спиш с чиста съвест, че не си пикал в морето.

29

Пияния помак

преди 3 години

Хах, че къде му е кефа да идеш на море и да не се изпикаиш през банските в морето?

28

Георги Тотев

преди 3 години

Че то и в Силистра е толкова на центъра в едно от заведенията. Тази такса е по-скоро за хора, които не са седнали в заведението. Едно време имаше обществени тоалетни, но и това вече го няма в повечето градове..

27

Анонимен

преди 3 години

И после защо хората пикали в морето!

26

лйнмр

преди 3 години

Никъде не пише, че е платено от клиенти на заведението! пък и са до морето, що не пикаят вътре като всички останали а се правят на интересни?

25

az

преди 3 години

Те за това ли му викат Жълтото на това бистро? Щото хората се попикават и посират в гащите вместо да им ходят у кинефа за 2лв.

24

В. Узунов

преди 3 години

Който има да дава. Аз винаги на пясъка акам и една шепа пясък отгоре. И по малка нужда го провря през банските и така. Много ти знаят вода ли е пикоч ли е

23

Анонимен

преди 3 години

Е как да отида на ла, номорието като за да пусна една вода трябва да платя 2 лева. Ами ако пия бира в това заведение че то тоалетната ще ми излезне по скъпа от бирата. Когато пия бира през 20 минути ходя до тоалетна. Затова пътя към Гърция е задръстен щото там в заведенията не се плаща не сами тоалетна ами ти дават и бонуси. Гърците печелят не от цените а от оборота. Ама как да им го обясниш на Мутри, които в тиквите си нямат една гънка а бръмбари.

22

Зозо

преди 3 години

Стар виц: Българинат никога не пита къде е тоалетната. Той решава сам къде е. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Друго: В чужбина видиш ли някой да си закопчава панталона извън тоалетната, значи е българин :))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 3 години

*** не думайте ше се изпикая отстрани на заведението но за една nикня, два лева няма да дам!

20

Хаха

преди 3 години

За клиенти на заведението има ключ на бара, за другите - левче. Нещо неясно?Тоя да не е очаквал да му изтръскат чурката?