129

@128

преди 3 години

От учителката по руски стана кметица и си гледа работата. Не трябваше да се хваща с поредния мандат за столичен градоначалник, защото вече беше посъбрала негативи. Не можа да откаже поканата и сега й остава да бере ядове. Премиерът е жаден за власт и не може да осъзнае, че го крепят отвън и 430-хилядната администрация. И че ударите под пояса не са от дрона, а от бивши и сегашни "приятели". И че сбъркаха с Цацаров с гл.прокурор. ББ е бивш пожарникар и трябваше да знае,че бивш милиционер няма.

128

Анонимен

преди 3 години

На трета инстанция ще стане нула години и глоба за административно нарушение, каквото си е. А за подставеното лице и цялата хунта ще има Видов ден.

127

задача по математика

преди 3 години

каква би била присъдата, ако ти подхвърлят 1 кило злато и 2 милиона евро в чекмеджето ?

126

дидов ден

преди 3 години

До видов денВидя се,че от учителка по рушки не сава кметица, а от маркуч-премиер.По-интересно е че от нас нищо не става,щото ги търпим.

125

Анонимен

преди 3 години

До PfВ тази си част съдебната ни система ни е добре замислена. Другото е военен трибунал характерен за най-върлите диктатури. Но хората, които работят в системата не струват - подкупни, гънещи се пред силните на деня.

124

Анонимен

преди 3 години

Иванчева и помощницата й са напълно невинни. Ама напълно. И тука не става въпрос за симпатии. Човешките съдби не са футболен мач. Просто няма нищо от тяхна страна, а от другата има назидателно "сготвяне" с цел услуга на строителната мафия и сплашване. Какво престъпление може да бъде искането да се строят детски площадки?

123

Анонимен

преди 3 години

Иванчева и Петрова ги изпържиха за назидание, тъй като единствени се опълчиха на строителната мафия

122

видов ден

преди 3 години

Видя се , че от фризьорка - читав кмет не става , както и от пенсиониран пилот - президент. Един дол дренки.

121

Pf

преди 3 години

Бе не знам какво са я осъдили,но сега и трета инстанция. И всяка инстанция дава корено различни присъди без нови доказатекства. Това само показва колко е недомислена съдебната ни система. Няма ясни правила и всеки съдия може да ти реши живота по симпатии или заради подкуп. Как така един дава 20 г ,а друг 8 г. Пък третия кой знае какво ще реши. И то при едни и същи доказателства.

120

WeR1

преди 3 години

Двете патки и посредника си получават заслуженото. Цялата държавна администрация е изградена от подобни мумии и общественици, които отиват там само за да цицат от частния сектор по един или друг начин. Искам да видя още присъди на общинари и рекетьори с подобна визия , арогантност и безочие.

119

Анонимен

преди 3 години

пълна бутафория, за подхвърлен и невзет подкуп - в затвора, за пълно чекмедже със злато и кинти - на свобода ?

118

Анонимен

преди 3 години

Защо не съобщават съдийския състав?

117

109

преди 3 години

До 113 Гледам лЕНЧЕТО не се е спряло. Ми дай и ги на нея доказателствата! Разрови се в Турция и в ОАЕ. Една камара сайтове и армия *** и само слухове. Айде, че скоро за нищо няма да ви вярват.

116

непослушка такава

преди 3 години

Ако е слушала,както кмета на Перник,заплатата щеше да мине 5 бона.

115

Анонимен

преди 3 години

До 101 Кико....Чета коментарите и се питам: що за народ сме???....Защото такива като тебе питат, но не могат да мислят! Дори и да е виновна Иванчева, така не се прави! Не сме в Бантустан!След като си изгубил първите 7 години, знай че те не се наваксват! За да не те мъча тези години се наричат възпитание т.е. не се учи в училище!

114

До Йово

преди 3 години

Ти кой си? С какво право ще определяш кой и къде има да строи? И на мен не ми харесва подобно плътно застрояване. Обаче такъв е УП. Иначе много готино, нацвъкали ви блок, ама защо не отнемат на хората наоколо земята, че да може да се разхождаме из чуждите имоти, като в парк.

113

До кико

преди 3 години

Що? Ти видя ли СРС -тата на иванчева? Разкажи какво видя....еййй овча мисъл да отиваш да си пиеш диазепама и да лягаш

112

Доста

преди 3 години

Хора,не разбраха,че присъдата на първа инстанция ,беше за назидание!Ама както е тръгнало,накрая ще я оправдаят и ще ни осъди в Стрсбург,че и фризьорски салон ще и отворим!Язък за атракцията!

111

До 109

преди 3 години

Колега, никой нищо не изкарва за ... както ти каза тиквун защото в момента в който някой теши да изкара доказателства за това ше бъде ликвидиран. Крепят го много влиятелни западни фигури. Ако се разрови в Турция и в ОАЕ знаеш ли какви неща ще излязат там? За банкови сметки говоря, ама българина е лижач и си гледа интереса. Премиерът ще управлява поне още един мандат, помни ми думата. Нагласил си е нещата .

110

Йово

преди 3 години

Аз не знам дали Иванчева е корумпирана или не, но много добре знам че в момента срещу "Бизнес парка" в Младост 4 откъм "Малинова долина" г-н А. Ваклин и неговата компания "Ваклин ГРУП" строят като за последно. За година построиха 2 блока и сега готвят още три. Виновната Иванчева в затвора а "чистия" Ваклин с места за блокове в кв. Младост. За благодарност че махна неудобната Иванчева от пътя някой разписа на Ваклин тези огромни строежи в Младост. КОЙ?