94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Аз вече го показах, а също дадох и източниците, за насрещна проверка.Доста сте зле с ...... всичко, май.:)))))))

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Пич, през онези години без да имаш разрешение, не можеше да минеш на юг от Благоевград, Хасково и Смолян.

92

Анонимен

преди 3 години

Нека тази криза в туризма подейства отрезвително. Какви са тази хотели на пета линия?Туризма си е бизнес и не е за всеки. С три месеца сезон каква конкуренция си? В Кипър вадят три реколти картофи годишно. А ние - само една. Как ще се конкурираме? На юг от нас сезона е 7 месеца, водата е кристална! А ние сами си зaсрахме нашето море и курорти откъм Варна, и никой не ни е виновен. Нито съседи, нито вируса. Не може да очакваме туристи да плуват в собствените си...

91

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХайде, отивай да намериш данните и после пак ела. Засега знаеш, че БВП на Гърция е бил по-висок за всичкото време за което досега претендирахте за обратното.А ти защо не се постараеш да намериш данните, че БВП на Гърция е бил по-нисък за всичкото това време за което твърдиш, че е по-висок. Хайде, отивай да търсиш данните и после пак се обади.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Това беше ваше твърдение, тъй че аз попитах с какво е подкрепено то?:))))))))

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Гастарбайтерите в германия бяха като част от репарациите които германия трябваше да изплати на гърците заради ВСВ. През 60-те години, германия и гърция подписаха споразумение с което всички гърци могат да работят в германия, а германия ще им плаща осигуровките, пенсиите и т.н.С две думи - Гастарбайтер не е това което ти си представяш.Освен това до 1976-а гърция се управляваше от военната хунта. И въпреки това пак живееха по-добре от нас.

88

Гларус

преди 3 години

Летиш си и няма даже кого да нацвъкаш.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79"На границата се страляше срещу нарушителите. Всеки можеше свободно да излезе от КППто"Ахахахахахахаа. На колко години си, младежо? Явно, че не си живял по ония времена.

86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДавай, отивай да търсиш.---Що, ти нямаш ли данните за които спориш?

85

Анонимен

преди 3 години

До 86Спориш с откровени *** и ... не се хаби!

84

Анонимен

преди 3 години

Дай си източниците на информацията, че "по-малко от 1% работят нормални професии" (аз казах висококвалифицирани, но карай).Дай си източниците на информация, че 99% от българите на Запад работят висококвалифицирана работа.

83

Анонимен

преди 3 години

До а тиЩото те всички са от голямото "Добрутро", и нормалните професии на тях са им "слугуване". Само по това можеш да ги познаеш, че са неквалифицирани тарикатчета, които не уважават нормалната работа.

82

Анонимен

преди 3 години

Като ни изритат от ЕС и 2 милиона черноработници се приберат в България тогава ще стане ад. Безработицата ще скочи на 70%.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83"По малко от 1% от тези 2 милиона работят нормални професии на запад. Другите 2 милиона слугуват. А други 2 милиона измряха от добър живот при демокрацията, ЕС и НАТО."Дай си източниците на информацията, че "по-малко от 1% работят нормални професии" (аз казах висококвалифицирани, но карай). Не разбрах, от какво са измрели тия 2 милиона: отишли са си от това че сме влезли в ЕС и НАТО ли?

80

а ти

преди 3 години

До Анонимен 83 какво разбираш под думата слугуват на запад ?? според теб един строител на запад с техен колективен трудов договор или готвач слугува ли ?? та нали колективният договор е и за местните им колеги или и те слугуват ? викаш строителя на запад слугува на в България работи при достойни условия !!! ако за една и съща работа на запад получава 3-4 пъти повече при двойни разходи кой тогава слугува

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Не си разбрал: правиш твърдение, след което трябва да го подкрепиш. Ако не можеш е невалидно. Контравъпросчета не вършат работа.:)))))))

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Трябва малко да се постараете, няма само да ми бягате по тъчлинията и да си сменяте тезите всеки път като ви смачкам фасона на предните.Хайде, отивай да намериш данните и после пак ела. Засега знаеш, че БВП на Гърция е бил по-висок за всичкото време за което досега претендирахте за обратното. Давай, отивай да търсиш.:))))

77

Анонимен

преди 3 години

"Проблемът е, че сега животът е много по-лош от тогава, вместо да стане по-добре."И по какво съдиш, че е така?А ти по какво съдиш, че не е така?

76

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългария беше 9 милиона, защото на границата се стреляше срещу желаещите да я напуснат. От какво са "отишли на оня свят 2 милиона" сподели? 2та милиона навън са си преценили. Много от тях работят висококвалифициран трудПо малко от 1% от тези 2 милиона работят нормални професии на запад. Другите 2 милиона слугуват. А други 2 милиона измряха от добър живот при демокрацията, ЕС и НАТО.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68"Проблемът е, че сега животът е много по-лош от тогава, вместо да стане по-добре."И по какво съдиш, че е така?