119

f

преди 3 години

прости из-роди са тия дето ми цъкат минуси

118

f

преди 3 години

Уважаеми дами и господа, тиквата строила електрически централи и плащаме пари като луди за ток, за да може военните и полицията да отвличат и натопяват по психиатриите и затворите хората от домовете им, да има невидими подслушвателни устройства навсякъде, които за нищо не стават и най-редовно се манипулират и натопяват хората в престъпления, кой го плаща тоя целия ток, и по улиците да има холивудски измами на ток?

117

Анонимен

преди 3 години

До 2050 г. има бая време да направите мнооого пачки. Стрижете ниско матряла,другари....

116

Анонимен

преди 3 години

Добре, че от време на време валва дъждец и ти чисти града, иначе до сега да сме се издушили в тая ***.Иначе таксички събирате за всевъзможни глупости, да не говорим за глобите дето ръсите.

115

Анонимен

преди 3 години

Към момента България официално е 6,953 милиона население, но близо два милиона завинаги избягаха от България и демокрацията на СДС и ГЕРБ. С други думи сега в България реално живеят около 5 милиона, от които около 800 хиляди живеят в София. През 2050 на територията на днешна България вероятно ще живеят около 4 милиона, от които около 650 хиляди в София. Етническият състав на населението ще е коренно променен, примерно 700 хиляди българи, 1 милион турци и 2,3 милиона други етноси.

114

Анонимен

преди 3 години

Доколкото разбирам ще се презастрои всяко възможно място 20-30 етажни сгради ("компактен град") и ще се правят редовно просташки събития в центъра ("многообразен град"). Разрастването на сини, зелени и пембени зони ще се води за "адаптивен град".Тази кметица вече си надживя капацитета - освен да сади цветя, за друго не я бива. Справка - липсващите от поне 10 години 6000 места в детските градини или път няколкомесечните ремонти на общинската т-фикация всяка година.

113

рускиня

преди 3 години

Нагла Фъндъкова. Поне 1 път на година измий целия град. Градът прилича на *** гето - сгради от всички хорми, зветове и материали . Построени по най причудлив начин. Нищо не е подредено, нищо не е почистено. Смятам че леки жени на околовръстно е по почтени от тази кметица . Там поне не се крият че са продажни

112

до 2050-та

преди 3 години

До 2050-та вече ще имаме над 2 милиона *** и още 500 000 изнесли се в чужбина. Тук ще остане все по-упадъчна чалга култура и само най-простите хора ще правят деца. София ще е 3.5-милионен град не заради растеж, а заради преселение на хора от други региони. Пенсионна система няма да има. Ще започнат масови проблеми с ВиК инфраструктурата и вероятно ще стане като Перник, но в по-голям мащаб. Панелките ще почнат да се рушат безвъзвратно и държавата ще капитулира. Звездите ми го говорят...

111

Анонимен

преди 3 години

Поглеждам на Фандъкова кото на старица,която въобще не я трогва нищо.Безчуствена и алчна,най- вече дразнещас всичко ,и с това ,че има як гръб.Нямавизия.Това е опиума,като "демокрация".Ако има визия,дето се каза тук преди,ще секнат комисионните от разрешител-ните.Колите ще са в пъти повече в центъра. Ако това е компактност. За нещо питат ли хората?

110

KK

преди 3 години

Те не могат още 5м2 асфалт да сложат без да се наложи ремонт след няколко месеца, пък тръгнали планове за преустойсто да правят. Само да ви напомня, че годината е 2020 и все още София е пълна с каруци а между панелките се разхождат крави и кокошки.

109

Анонимен

преди 3 години

Цялата ул,,Чумерна'' в центъра беше от къщи с дворове.Сега от ,,Росица'' до ,,Искър'' всичко е бетонна плътна стена от нови блокове,изградени в последната година.С голяма височина,със сигурност незаконна.На 100 метра от Строително министерство.Всичко това е направено с активното съдействие и на министерството,и на тия на снимката.Ето това им е визията за София

108

www

преди 3 години

Разрешението за строеж на 1 кв.м. беше 14 лв. (не знам дали е променено). При цена на имотите 1000 евро. Т.е. държавата подарява купища пари на строителите вместо да увеличи собствените приходи чрез цената на разрешителното. Дори 140 лв/кв да го направят няма да се увеличи цената на имота за купувачите. Строителите ще трябва да преглътнат цената, поне по-голямата част. Естествено вместо да качат цената просто строителите се отчитат с разликата... някъде

107

Анонимен

преди 3 години

Няма да мирнат докато не застроят улиците плътно с високи сгради.И тогава София вече няма да прилича на нищо.Защото всеки сантиметър застроен за тях е евро в сметките.Измамници и крадци ни управляват,затова се застроява така беззаконно

106

f

преди 3 години

Най-добре преварената вода в стаята да е затворена в шише с капачка, за да не я мърсят от въздуха със секретните си технологии, идеята на преваряването е най-вече водата да се пречисти, за да може да антимагнити добре!

105

www

преди 3 години

Разходете се в Кръстова вада. Цяло ж.к. без канализация е построено и продължава да се строи. При подходящо време ще усетите и миризмата. Това е нов квартал и абсолютно цялата отговорност е на онези от снимката. Само пресметнете колко пари са взети от данъци при продажбата на тези имоти и от разрешения за строеж. Т.е. пари за инфраструктура ИМА но къде изчезват е много интересно.

104

f

преди 3 години

Имайте си вкъщи едно легенче или тенджера, с веднъж преварявана за дълго време вода, може и изстинала, веднъж пречистена водата, трудно се мърси, но пак малко да, отвреме навреме сменяйте водата отново с преварена, това е за защита, водата антимагнити! С такава вода мийте колите, да се защитите от чужд контрол чрез електрониките по колата, да не стават катастрофи, и радиовълните помагат в колата малко,и на Цариградско ставали катастрофи, и на кръстовищата.

103

www

преди 3 години

Дрън-дрън. София вече е почти съсипана. При това с активното участие на тези от снимката. Вече повече от 10 години управляват София и резултатите са жилищни комплекси в полите на Витоша, сгради несъобразени с възможностите на инфраструктурата, инфраструктура правена за да се вземат едни пари и т.н. и т.н. Ако някой каже, че София е по-хубава от преди 30 години... Така е... Въпросът е какво НЕ е направено а това което е направено КАК е направено.

102

Анонимен

преди 3 години

Цялата статия е бла-бла-бла.Искам да знам кой разрешава строежи по малките софийски улички на 10 етажни мастодонти?Идете на ъгъла на ,,Росица'' и ,,Чумерна'' в центъра,близко до СМГ и ще видите нов блок на 10 етажа!!В район където са къщи с дворове,и кооперации максимум на 5 етажа.Толкова висока сграда няма и на близкия бул.Левски.Който е разрешил това е взел много пари,хайде Прокуратурата да се задейства,а не да ни лъжат с празни ,,Визии за София'' в която въздух няма да остане,а само бетон

101

NIK

преди 3 години

До 2050 има мнооого време. Важно е сега. Може всичко да се случи до и 50-та. Така ако се мисли и до 2300 година няма да се оправят нещата.

100

f

преди 3 години

Наистина компактна София и България! Натопили хората по затворите и психиатриите, и хора в градовете не останали, София в момента барабар със Студентския град, колко жители е? 50 хиляди? Тиквата виновна! И по пътищата изпотрепали хората! С ИЕмПита под колите или под предния капак! И нелегалният холивуд много убийства е извършил насред майка България, военните да си подават оставката, уволнете ги!