45

Млад пенсионер

преди 4 години

Пак ли внук на активен борец ....?! Докога тези комсомолци?

44

иска ми се

преди 4 години

Поне 10 год. затвор за умишлено замърсяване с големи количества на природата и конфискация на всичко което има , ама няма да стане защото е от шайката !

43

Анонимен

преди 4 години

В България всички политици са комунисти. Просто и между комунистите има различни касти и противоречия в идеологията за това коя версия на комунизма е по добра в краденето. Ако още не сте разбрали, тук десни политици и патриоти няма и никога не е имало след втората световна война. Отворената и свободна пазарна икономика е заблуда и това го знае всеки който се е занимавал с бизнес. Веднана щом стигнеш едно ниво почват да те изнудват и постепнно те фалирват и е невъзможно да се пробие картел.

42

Анонимен 2

преди 4 години

Българи юнаци,българи юнаци,българи юнаци,българи юнаци,българи юнаци,ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха,падам ужассс. Вижте кой граби държавата България. Само така българи юнаци. Крадцииии.

41

Анонимен

преди 4 години

Призрака на комуонанизма, броди из ГЕРБ...не забравайте все пак и че самият ТОЙ, Бойко ***, е бившият бодигард на Тодор Живков.

40

ист

преди 4 години

Няма отърване от комунистическата мафия. Италианската мафия е аматьорска пред нашета.

39

Коментар

преди 4 години

Типично!Потомците на червената буржоазия все още държат властта само че вече кражбите са десеторно по големи от времето на чичото на тоя...бай Тошо!

38

Българ

преди 4 години

До ,Супер, явно не мога да чета....хахахах

37

Край

преди 4 години

Та вилата с фонтана и часовниковата кула му отива - като на свинче звънче.

36

Край

преди 4 години

Изключително арогантен и *** човек. Заплашваше да си уволни шофьора щато не ще да кара с 200 по Тракия. Как и защо стигат до такива постове е загадка. А ги правият и раждат българи - не са някакво изключение.

35

,

преди 4 години

До Българ, ГЕРБ го правят министър, даже да четеш не можеш!

34

те

преди 4 години

Ама те всичките са деца и внуци на комунистите...

33

Анонимен

преди 4 години

Милиционер-роднина, милиционер-роднина....Партиите от ЕНП !

32

интересно

преди 4 години

Има ли някой министър ,на когото родителите да не са били комунисти !!

31

Българ

преди 4 години

Имаше един филм навремето - милиционер роднина, милиционер роднина...Само ме интересува този зам. министър от коя партия е, щото препрочетох статията и само разбрах че роднина на Тато...Може би сеир за 3 дена както винаги, затова съм гербер завинаги, обожавам ви.....хахах

30

:))

преди 4 години

Задържаният зам.-министър Красимир Живков има роднински връзки с бившия социалистически лидер Тодор Живков.--------------:)) Те тук у БГ всите сме роднине, бре! Пък Бойко М.Борисов е масажирал ушите на ТЖ!пп. доста често обаче брат с брат, сестра със сестрата, брат и сестра и т.н не си говорят

29

Анонимен

преди 4 години

Тодор Живков + Бойко Борисов = Вечна Неразделна Любов

28

Bg izmet

преди 4 години

СТРАНДЖА ИГРАТА СИ Е ИГРА НО ТУРЦИ И РУСНАЦИ ПРЕКАЛИХТЕ.НИЕ БЬЛГАРИТЕ СМЕ ЧЛЕН НА НАТО И ЕВРОПЕИСКИЯ СЬЮЗ.НЕ НА УКРАИНСКИЯ

27

Анонимен

преди 4 години

Нормално се пак начело на държавата е шофьора му

26

Тодар Правешки

преди 4 години

Какво излезе? Че като изключим 4 години управление на Иван Костов, все комунистите ни управляват!