11

реалист

преди 4 години

Боже каква далновидност!!!!! Първо ще дострояват ако мине номера, после ще бутат, че да не се изложат отново. Кралят Тиква с късия си пожарникарски маркуч отово спаси България...........хахахахахахах

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Преди 4 години "Майчин дом" си имаше собствен паркинг. Платен естествено. Ама то и пред строежа е зона. Иначе си прав.

9

Анонимен

преди 4 години

Парцелът наистина е много добър. И са му е хвърлили око.Ама не за болница.

8

Анонимен

преди 4 години

Голяма паркова среда, няма що...100м и си на бул. България, смрад от дизел и масло, всеки ден минавам от там. А въпроса с паркирането как ще се реши ми е интересно? Щото сега тия от "Майчин Дом"(300 метра по-нататък), паркират пред строежа и пак не им стигат местата(само за докторите, посетителите са пълен аут).Единствения плюс на локацията е, че има завършен на 60% строеж. Ако ще се събаря, значи локацията няма НИКАКВИ плюсове от потребителска гледна точка.

7

Бойко

преди 4 години

"Пътя към ада е постлан с добри намерения"Излишно е да задаваме въпроси от сорта: коя ще бъде фирмата ангажирана със събарянето, естествено и с последващия строеж.Красота, красота... ама касичката трябва да се пълни. Но хората вече са претръпнали от такива неща. Данъкоплатеца трябва да се тупа, като брашнен чувал. Самолети, фрегати, ремонти, строежи, саниране....

6

Анонимен

преди 4 години

Едни архитекти ще се нагушат.Едни фирми ще приберат едни 100 милиона.Болница няма да има.Тоя филм сме го гледали.И с АЕЦ Белене беше така.

5

Барба Ганьос

преди 4 години

Проба-грешка.Вчера едно,днес-друго.

4

Анонимен

преди 4 години

Браво ! Най-правилното решение ! - Нова на същото място !

3

Анонимен

преди 4 години

Значи няма да има детска болница още 30 години.Е, парите ще се усвоят де.Ама болница не ми се вярва да има.

2

Анонимен

преди 4 години

Тая гнуснa тлъcтюха с черното на снимката какъв тип експерт се явява? Майка кърмачка или?!

1

АНИ

преди 4 години

супер новина!!!!