15

да,да ама не

преди 4 години

Проучване-английско! Цитирано от не един, два немски вестника поред!Тя стана като оня дето спечелил Москвич от ТОТО-то! Ама не било Москвич-мотор било! Ама не го спечелил - откраднали му го!

14

ПроСоТо

преди 4 години

та това КОСМИЧЕСКО събитие показа,че благодарение на ТОТАЛНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ,узурпирали властта в целия свят,Човечеството е превърнато в една безпомощна МИШЕНА за всякакви катаклизми и зловредни събития...Но,вие продължавайте да крепите т.н. "Нов световен ред"!..Правото ви на избор е свещено!

13

ПроСоТо

преди 4 години

симпатяги!..За сетен път:-"Златистата корона" дойде на Земята през 2015-та година с микрометеорити,които така и не успяха да изгорят в атмосферата ,заради съвпадането на скоростта им с въртенето на Земята.Трябваха им една-две години (на вирусите) да се адаптират към условията на Земята.Ако сте следили внимателно съобщенията би трябвало да забележите,че.."В Ухан е имало три вида вируси,но НЕ и "корона"...във всеки случай това КОСМИЧЕСКО събитие ни показа,че благодарение на ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦ

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Като гледам тук колко хора симпатизират на Мангъров, говорят за конспирации, колко хора не спазват мерките и "великото Великденско преселение" не съм сигурен, че ние сме много по-добре да ти кажа. Надявам се, но не съм сигурен.

11

Уфффф

преди 4 години

Баси, и джурналя, и специалисти, и професори, и политици не се научиха да правят разлика между коронавирус и т.н. "ковид19", а се опитват всячески да ни убедят в съществуването му!?И манипулациите не са кавито бяха! Едно време какви манипулации имаше, еееех...

10

тритяхту пътя

преди 4 години

вируса не е измислен ,но всяка държава си го използва за каквото има нужда

9

от 3

преди 4 години

До АнонименЗатова казах, че 60% от хората във Великобритания търсят извинения за собствените си грешки в други (включително в политиците).

8

Анонимен

преди 4 години

Хората над 60 в ОК са убедени консерватори и антикомунисти. Тъкмо те гласуваха за Брекзита и сега търсят обяснение защо възрастните хора загиват най-често от коронавируса.

7

Анонимен

преди 4 години

английският жълт перчем и американският се надпреварват кой по-*** да се покаже,ама ние разбрахме ,че и двамата не стават -слабоумни са.

6

Анонимен

преди 4 години

Ще се окаже, че британците са изключително проста нация???

5

Анонимен

преди 4 години

Слагайте ваксина срещу 5G и всичко ще е наред

4

Анонимен

преди 4 години

Тъпотата на днесбг е потресаваща

3

Анонимен

преди 4 години

Изводите от това проучване са, че:1) най-малко 20% от хората във Великобритания са функционално неграмотни2) най-малко 40% от хората във Великобритания нямат идея от наука и/или не вярват в науката3) 60% от хората във Великобритания са склонни да обвиняват други (в случая политиците) за собствените им грешки4) показва масивната атака от дезинформация несъмнено подклаждана от авторитарни режими с цел разстройването на западните обществаС други думи, с Комунистите трябва да се пипа твърдо

2

Анонимен

преди 4 години

Американците мислят че вируса е срещу Америка...Англичаните мислят че вируса е срещу Англия...Италианците мислят че вируса е срещу Италия...Ама малко гузен негонен бяга, а?

1

ист

преди 4 години

Ще взема и аз да измисля един коронавирус, ще го посея в медиите, да ги вида тогава ще пиша ли глу пости.