62

Галина

преди 4 години

Проблема не е в това че са дошли в Бистрица или са нарушили спокойствието ни.Аз също бях там и им се радвах когато дойдоха.Проблема е,че се държаха вулгарно,красиви момичета които се разхождаха с цигара в устата и бутилка в ръка и се държаха като танцьорки в еротичен клуб.Хубави момчета,които припадаха от алкохол и трева.Останалия погром след тях-по-зле от сметището в Суходол...Гнусна чалга и кючеци...Това ли е лицето на днешната младеж?На това ли трябва да се радваме?

61

Анонимен

преди 4 години

Сега Мая Манолова и Слави Трифинов ще подкрепят абитуриентите понеже те са потенциални избиратели.

60

Много умен Професор

преди 4 години

Детските площадки станаха морги. Мре се ЯКО. Има остър недостиг на чували за трупове. Китайската чума жъне смърт.Треперете!

59

Анонимен

преди 4 години

Тези сега ако имат малко акъл не само да броят до 12 трябва следващите 2 седмици да си самоналожат карантина и да не ходят при бабите и дядовците си Гледам сега за една седмица в Бразилия над 100 хиляди заразени и над 10 хиляди починали, а само преди месец президентът им ги караше да ходят на работа и да не слушали глупостите. Това било грипче.А сега Бразилия отчита всеки ден рекорди с по 20 хиляди новозаразени на ден и по над 1000 починали.

58

Гост

преди 4 години

До възмутенВиж сега, полицията е предприела много добри мерки. Благодарение на намесата на полицията няма безчинства пред храма свети Александър Невски. Жалко, че тия безчинстваха пред НИМ. Никой не е против подрастващите и празнуващите абитуриенти, всички сме били абитуриенти, а и повечето като мен са против простотията. И още нещо, защо те не се пренесат към Факулте, там да копунясват, така или иначе със " събрятата" им роми слушат една и съща " музика" - чалга?

57

Анонимен

преди 4 години

Макар и да харчат парите на родителите си, младите хора са по смели и предприемчиви.Спомням си глупостта да изминаваме дълги маршрути на,, автоспоп,, да опознаваме България и тогава не сме осъзнавали за опасностите. Все още не са зрели личности, но нали си казваме че живеем във време на развитие и промени,които всъщност ги няма, няма я и по-солидната основа на училището, семейството. Жалко, че ще оставим само шума и олелията зад себе си.

56

Ами ,да...

преди 4 години

Сега ше нахлуе и "свеж ковид-19 " у Бистрица....ха,ха,хаааааааааа

55

Абиту Рент

преди 4 години

Идно, двье, трьи, чьетири, пьет, шйесть, седим, осим, дйевит, десит, иджинайси, жванайси....... Ураааааааааа

54

Анонимен

преди 4 години

Показаха че са свободен народ.

53

Гост

преди 4 години

До До АйдеОоххх, де да можех да имам къща в Бистрица, па ти ми викай селянче от панелкатаТо тия, живущите от Бистрица са също прости *** и селяци, ама мислещи се за големи " граждани" на София. Тия , които познавам имат и по няколко имотеца в България - я на Боровец, я на морето, я в Лозенец.

52

Ум на хлебарки

преди 4 години

Тея мърлячи не са в състояние да спазват елементарен ред, ясно е и какво бъдеще ги чака - скотове клечащи по полетата на англия и европа.

51

възмутен

преди 4 години

Оставете децата бе!Точно сега в селото на ВМаринов тумба от 500 ромови са надули до дупка члгиите и дънят масови кечеци а милицията не ги спира и не и пука!Защо за ромувите може а за хората НЕ?

50

Анонимен

преди 4 години

До Василевхайде стига циркове.Първо им предложиха да се върнат 12 и 7 клас за две седмици на училище , за да ги изпитат и да ги оформят, но всички вдигнаха шум колко било опасно, родителите им нямало да ги пускат, даже и за матурите и какво ли не ...Сега обаче, искат една седмица да пият и да се друсат и да не им пречели.Справедливо е да им направят балотевете август а сега да ги върнат за един месец на училище и да ги изпитват какво са научили за трите месеца ваканция

49

Varna

преди 4 години

Нали позволиха официално изпращане само в училищните дворове...То се знаеше, че ще нарушат правилата, защото всички знаят , че живеят в държава, която е разграден двор. Сега трябва да бъдат глобени. Защо властите в Бистрица не са реагирали и не са потърсили съдействие...?

48

ПроСоТо

преди 4 години

м. му!..Така и нема да разбера на какъв принцип,по какво "правило" ИЗЧЕЗВАТ коментари тук?!?!..Добре е,в интерес на "страницата" е,да ПРЕДУПРЕЖДАВА посетителите си какво могат и какво не могат да споделят!...."Демокрация",пийполь!

47

Манолов

преди 4 години

Тези "абитурентски" изпълнения ме сещат за стар виц - на Марс кацнал космически кораб и после тяхната телевизия съобщила, че на пусто място с трясък паднал странен съд, отвътре се чуло яко блъскане, чукане и ревове "мамата, вратата", след което съдът заръмжал, запушил и бавно отлетял.

46

90991

преди 4 години

Е, нахлула е свежа струя в Бистрица.

45

Гост

преди 4 години

До 36706Не знам за повечето мои съученици, но аз не съм ходил да безчинствам и да се кълчотя и викам пред храма свети Александър Невски. Взех си дипломата, тръгнах веднага към ресторанта ,не съм викал и крещял. Повечето ми съученици бяха облечени не по- различно от сегашните, но всеки си има свой вкус. Бях с костюм, в ресторанта хапнах, пийнах, говорих си с някои мои приятели, смеех се, гледах и сеири, после си тръгнах. Да се кълчотиш и слушаш чалга и да викаш пред църковен храм е безсрамие.

44

redordead

преди 4 години

е, как какво означава броенето - показват какво са научили за 12 години...не е малко - да броиш до 12 си е постижение...

43

Анонимен

преди 4 години

Важното е да се забавляват и да има парти.