10

Анонимен

преди 3 години

Славянската азбука била българска. Остана да заявим, че и Кирил и Методий са българи.

9

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя ако и нея я загубим.Липса държавност последните 30 години.Вместо да в пазим те даже и държавните надписи ги, като полиция, охрана и т.н ги изписват на английски.

8

Анонимен

преди 3 години

нито Кирил нито Методи са българи и са братя колкото брятя Галеви.тази писменост не е създадена за българите но по стечение на обстоятелствата е внедрена у нас.който го интересува повече информацията не е секретна нека да потърси.

7

до 1

преди 3 години

Числата с които ние ЕС други държави пишеме нямат нищо общо с числата с кои пишат арабите не знам защо ние им казваме арабски.Бил съм на работа в Ливан и Либия можех да пиша тяхните числа.Арабското 5 е неправилно написана О (нула) останали нямат нищо общо с нашите числа(цифри).

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Някъде бях чел,че експедиция е намерила случайно в джунглата на Амазонка останки на паднала...летяща чиния ,дошла от...дълбокия Космос,или може би от...бъдещето.На апарата ясно се виждали надписи на...кирилица.Силата на буквените знаци на кирилицата е проникнала далеч в...бъдещето и зад пределите на нашия земен свят.Друго няма какво да добавя.

5

Филипс македонски

преди 3 години

Кирилиметодий и брат му са македонци, азбуката е македонска, qwerty също е македонска (латински вариант), луната е македонска, поне откъм светлата страна, а охридското езеро е океан.

4

Какво значи ще

преди 3 години

остане ли ? Все едно да питате огъня ще продължи ли да пари...... Когато е създадена тая азбука не е имало нито Сърбия, нито Северна "Македония". Джавкат много щото от истина най-горчи, а те си я знаят много добре.

3

Анонимен

преди 3 години

Ми аз си да викам българската азбука, другите не го знам кви ги мислът. Замени сий българка. Край на спира. Точка ( . ).

2

Брюкселско зеле

преди 3 години

Българите по света са чуждоезичници. Тез от Брюксел 1 големи патриоти се извъдиха. Очакваме патриотично предаване със заглавие Зимбабве 63 и Улан Гатор 16.

1

Бау

преди 3 години

След като има петиция да не се ползват арабските числа, защото видиш ли са ... арабски. Нищо вече не ме учудва :D