62

Анонимен

преди 4 години

бреййй га режехте глави с цени ни ривахте. Га взимахте такса стол лани ни ривахти. Що не спастрихте некой левче за черни дни, ми сега държавата ще ви спасява....аде чао, Кръчми винаги ще има, други ще дойдат.

61

Анонимен

преди 4 години

Ама и заведенията ли имат асоциация ! То в нашата държава са само на асоциации, сдружения, камари и 80%та бачкащидебили

60

Анонимен

преди 4 години

Да фалират, техен си проблем. Аз имам 2 заведения и 2те имат толкова онлайн поръчки, че не можем да смогнем. Защото аз вложих пари в алтернативни мерки по време на кризата (маркетинг, реклама, тук-таме пипнахме сайтовете си) и има резултат- не смогваме от поръчки, даже назначихме още 12 души персонал. Ама аз съм мислещ предприемач- мениджър съм в IT Компания и гледам как работят в Силициевата долина отблизо и черпя. Не съм люлински шкембак със селска кръчма, който ще фалира и не ми пука за него.

59

Анонимен

преди 4 години

Kаквото да си говорите,който плаче му дават.

58

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам, дано останат само тези, които наистина си заслужават. Ревльовци също като таксиджиите - дали ние имаме нужда от тях и доколко си заслужава - за тях не е важно. За тях е важно да оцелеят , но точно тук изпадат в противоречие - ще оцелее този който знае да привлича клиенти. Повечето не знаят как, само си пълнят джобовете. Затова по - добре да ги няма. Много хубаво го е казал Г. Господинов - на запад хората правят пари - ние отиваме за да готвим. Но дали и за това ни бива?

57

Анонимен

преди 4 години

а когато лапаха огромни печалби и криеха оборот от държавата, нИ рИваха!!! а сега рИват и искат помощ! е, нема!

56

и 2 фалита са малко

преди 4 години

3000 лева телефони, часовници Филип Патек, паркирал Ес-класата на тротоара пред заведението, гледа те лошо, сервитьорките ти се зъвят, че си поеъчваш само една салата и малка бира за общо 18.20 лева, ресто не връщат

55

Анонимен

преди 4 години

Всеки иска да се облажи с държавната пара. Нека всеки от тях преди да иска пари да си покаже справката колко данъци е платил. Всички знаем че укриването на оборот и не плащането на данъци е масово явление в този бранш

54

Анонимен

преди 4 години

Да фалират бе!Когато продават един чай със себестойност 20 стилни за 1 лев или една вода от 50 стилни за 2 лева работата е добре нали!

53

До анонимен

преди 4 години

Да, така е! Поръчваш шопска дават ти пет резена краставици и пет резена домат, и това е 6 или 8 лева а себестойността на цялата салата е 1 лв! Мошеници! И много ме е яд като реват и въобще не им вярвам, карат Мерцедес последен модел извинявай!

52

Анонимен

преди 4 години

Карат майбахове а не могат 500 лв да платят на хората

51

Анонимен

преди 4 години

Направете шопската салата 1.2 лв вместо 12 лева и няма да фалирате.

50

До бизнеса

преди 4 години

Га ядахте кифтета не ривахте?!!!!!!!????Много ме съмнява да не можете да давате на персонала си три месеца по 40% от заплата, айде де! Толкова пари изкарвате, укривате оборот, надценките ви са 200 %....айде моля, ако трябва кредит ще изтеглите, ще си продадете джиповете!То едни заплати давате....толкова мизерни, че ви са джобни!

49

Калеко Алеко

преди 4 години

Споко ... заведения е имало откак свят светува и ще продължава да има, ако фалират старите при подходящи условия тутакси ще се пръкнат нови ... !!!

48

Анонимен

преди 4 години

А суджуците и калинките в държавната администрация ще бъдат ли солидарни с бизнеса? Аз предлагам да работя на минимална работна заплата по време на извънредното положение.

47

Боби

преди 4 години

До 51. Добре казано! :)

46

аз

преди 4 години

Аз от кога чакам бакшиш да ме качи за километър? Дали ще доживеем или половината ще забегнат в чужбина, а тия дето останат ще продължат да са си нагли щото са им се увеличили клиентите, като я няма конкуренцията?

45

До47

преди 4 години

Ти може да"пишеш"ама истината е че 1992,1996,2008 години ще но се видят като лош спомен,пред това което се е задало!

44

Анонимен

преди 4 години

Да ви светна защо реват - значи като е осигурявал на минимална запалта и е давал под масата парите, сега няма как да се ползва от 60/40 защото ще бъде 10/90 в негова вреда.

43

До 47

преди 4 години

Та к'во й е на 1992-ра.Боко офицер с кариера от Симеоново и член на БКП зорлем се е деполитизирал.Станал е охрана на комунистическия диктатор. Създал е мутро наказателна охранителна фирма. Още си е мълчал, защото знае, че не може да говори книжовно.ПОНЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ГО МИСЛИЛИ ЗА ДЕМОКРАТ!!!!ХАХАХА