64

За Пример

преди 4 години

Борис в момента дава Пример как се изгражда Стаден Имунитет срещу Китайска Чума!

63

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън, ако маските пазеха нямаше да има болни от медицинския персонал.

62

До всички

преди 4 години

До всички които си мислите че,сте го минали на крак.Между 20 Април и 5 Март всички бяхме болни в София.Темп,кашкица и стягане в гърдите.Направих си тест за антитела - Нямам. Слагайте маските и пазете вас и околните.Ще трябва да свикваме да ги носим докато отхлабят мерките и после.Не съм от Герб...или някоя партия. 1 от 16к с тест.

61

Анонимен

преди 4 години

Май че ще се възнесе при Стадния имунитет.

60

anon

преди 4 години

нищо му няма. просто са го преместили "due to abundance of caution".. а и за да се излекува бързо. щото вируса не е опасен, но хората го влачат със седмици...

59

пецата

преди 4 години

спокооо бее ,нашите като вземат кредитче от 10млрд лева и всички новини за короната ще изчезнат и всички рязко ще оздравеят, после ще ни кажат "ето видяхте ли,ние се погрижихме за вас да ви спасим ,но без пари не става" и така до края на света

58

Анонимен

преди 4 години

Цялото управление на Британия и брекзита е същата тотал щета, като управлението на инфекцията в страната!

57

(-_-)

преди 4 години

Абе хора, наистина ли вярвате, че някакъв китаец ял прилеп и хоп пандемия! При това в разгара на търговска война между 2 световни сили? На кого му пука за Борис Джонсън?? Това е просто поредния тъ п епизод на една много т ъ оа постановка от която повечето народ ще изгуби..

56

Прилеп по Ухански

преди 4 години

И тоя яде от Специалитета на *** от Пекин - Прилеп по Ухански с Плъх по Съчуански!

55

Анонимен

преди 4 години

Дано се оправи човека ! Изглежда симпатяга !

54

статистик

преди 4 години

ако наистина е вече толкова зле, че да е за интензивно, то вече има по-малко от 25% да оживее - това показва за момента статистиката на Уханската БелоДробна Проказа!

53

Анонимен

преди 4 години

Пътник е! Няма да доживее любимия си брекзит. Като шут живя и шутове го избраха за премиер на шутовска държава. Нормално е като шут да си замине от смешната според него епидемия, която щеше да бори със стаден имунитет.Въпроса сега е дали бременната му жена му ще роди нормално дете, след като и тя е болна, засега леко.

52

Анонимен

преди 4 години

Има няколко варианта - 1.наистина да се влошава и да са го преместили в интензивното, 2. да не е сериозно положението, но понеже е премиер, за всеки случай да са го преместили, за да се подсигурят срещу усложнения, 3. да е политическа игра, защото хората са му набрали - едни заради брекзит, други - заради много закъснелите мерки, а така може да се изпрати сигнал от типа "не може да му се сърдим, болен е, спазвайте мерките". Само той и хората около него знаят точния отговор.

51

До някоя си

преди 4 години

Ами като те обижда покажи, че сме нещо повече !Защото с теЯ чанти и кой какво взимал Звучиш кофти

50

Сандо

преди 4 години

пътник

49

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

жалко, тоя клоун явно изгоре! а беше време Китай беше Колония на Велика Британия с най-богатата й част Хонконг!! *** от Пекин намериха начин да ликвидират Прайм министър на Великобритания - това не може да остане така!

48

Тъжна история

преди 4 години

Къде е оня *** мангъров да ни обясни за обикновеното грипче??? Вируса е страшен, можете да си представите какъв ресурс е задействан в uk по лечението на джонсън но явно не успяват. Може би най добрите лекари имат в света.

47

Идеалист

преди 4 години

Господ да му помогне!! Смел човек.

46

Анонимен

преди 4 години

Някоя си той го знае и затова е бесен и злъчен.Профилът му е на 40-50 годишен бачкатор, неуспял да се реализира в България, виждащ как живота си заминава без да напредва

45

от Лондон

преди 4 години

Като знам какви манипулатори са и политици, и медии - може да няма много истина в цялата работа.