256

имение

преди 4 години

от политик до политик има разлика по логиката на конкурентноста. има безлични политици които знаят само да плюят като костов те не биха имали властта в друга държава така както за сеирджиите в бг които на пук на свойта чалгаджийщина(простащина) заради комплеси го възхваляват. Той е един мошенник който ако не беше политик щеше да е грабител както и обратното. съвършенна уродливост - вид на хитър хомосапиенс на фрийк шоу парад!!!

255

pitam

преди 4 години

и кой контролира как се харчат милионите, другарите гербери поръчват лекарства от китай, получават от ердоган, от не знам си къде, изтеглиха всичко от аптеките, плащат с нашите пари ама това всичко е за тях,а за матр'яла да стои затворен и да се моли и разбира се да се кланя на бащицата, а заплати няма, спестявания няма, сметките за ток, парно, телефон и прочие валят.

254

Анонимен

преди 4 години

Жест ли? Уплашиха се хората да не ги овесят по стълбовете скоро...

253

ББ

преди 4 години

бъдете отговорни и пазете хората които ви обичат и обичате,Бог да пази България

252

ББ

преди 4 години

разпределяте между приятели,защо нямаме независима съдебна система,защо министър-председателя разпорежда на Парламента в Парламентарна Република какво да се прави,защо Шипка за вас е нещо лошо дипутати от гроб,защо има пенсионери с по 219 лв.пенсия...хиляди въпроси..ще ви питаме

251

ББ

преди 4 години

хаха..порно по време на чума,НИЕ НЕ СМЕ ПРОСЯЦИ,НИЕ СМЕ ВАШИ РАБОТОДАТЕЛИ,плащаме ви да намирате решения...нали бяхте умни и красиви,плащаме ви да работите за просперитета на децата ни,за бъдещето на България,кой даде паспорт на Божков ви питаме,защо Лукойл не плаща данъци,колко герб милионери дължат на хазната,защо герб общините мачкат хората не гласували за тях,защо братовчедите и приятелите ви са чиновници без конкурс и образование,защо няма инвестиции а чакате едни евро пари които

250

имение

преди 4 години

майтапче си правя

249

Анонимен

преди 4 години

А тия въобще работили ли са се питам.

248

имение

преди 4 години

До Анонименаууу верно ли бе ама регулировчик на световната популация ли е кункрено?

247

ДА Бе

преди 4 години

Е все пак е някакво начало,сега им предстои да се научат да ползват градски транспорт,велосипеди,да работят не само когато трябва да си гласуват заплатите,и други полезни за държавата и народа неща.

246

За 80 процента

преди 4 години

Това е залъгалка за простият бг народ. Голямата новина, която някак си се покри е фактът, че Медицинският съвет престана да осъществява дейността за която беше учреден. Несъгласни с мерките на оня *** в униформа дето отмени Великден... Тиквата иначе говори с часове за всички и всичко, А сега 2ве изречения. Все пак има хора с истински научни титли и най-вече професионалисти.... В момента се крадат десетки милиони всеки ден и един ден ще стане ясно колко точно. Продължавайте да не гласувате....

245

Reptile

преди 4 години

Нямат угодия народа от АНДРЕШКОВЦИ!Какъв брилянтен маньовър на Бойко!Леля *** не може остана дебела.Без заплата горката - ще изтъни снагата. При летеца ще ходи на среща, па дано я нагости със леща.

244

Лицемери!

преди 4 години

Нагушиха се с пари, сега се правят на загрижени за народа!? Те имат натрупани пари за години напред, а днес вече има семейства които нямат с какво да нахранят децата си! Току що гледах как освиркват Дончев в Габрово, съгражданите му най добре го знаят що за стока е.

243

Анонимен

преди 4 години

Дупетатите ще "работят" без пари ?А сига бе! Загрилжили са се че ако "работят" с увеличение на заплата, после изобщо ще останат безработни, а някои и без глави!

242

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 273Защо в Европа политиците ползват градски транспорт или обикновени превозни средства а в България се движат с кордон охрана сякаш са мексикански наркобарони?Защо в Европа и САЩ политиците си плащат храната а в България им струва стотинки?Има и още хиляди примери.Думите самозабравили се алчни безсърдечни *** синове не отговаря ли точно на реалната обстановка? Ето за това са недоволни хората.

241

Гражданин

преди 4 години

Популизма им е беграничен. Всичко става под натиск от форуми, но за съжаление само, когато става въпрос за дребни суми (в тяхния случай).

240

За 80 процента

преди 4 години

Това не е възможно! Не и в България. Тия хора там не са за наше добро, А само и единствено за тяхно. Стръв на въдиччата за успокоение на глупавите маси.

239

имение

преди 4 години

това е безумие що не може да е всеки път защото нямат път

238

Анонимен

преди 4 години

След края на карантината и народа ще ви освидетелства любовта си към вас

237

Анонимен

преди 4 години

За пореден път се убеждавам че тоя народ не заслужава нищо. Само писка и иска. До вчера лаеха че не си дарявали парите, сега ще лаят че явно има далавера. Утре ще измислят нещо ново. А никои не си плаща пълното дължимо към държавата а само иска и обясняма как се крадяло а най-големия крадец е народа. Всеки иска само да взима без да дава, то затова е ***, като се огледаш, фасади, стълбища, междублокови, зимата не си ринат снега пред входа, абе това го няма никъде.