13

Анонимен

преди 4 години

Сега веднага да се направят тестове на всички адреси където са посещавали в последните 20 дни! ВЕДНАГА

12

Анонимен

преди 4 години

Споко бе, сега като има бум на болни след 2 седдмици, което ще е от срещите на медицински лица с болни и обратното, Тиквуня от Банкя ще каже, че е защото хората са ходили при близки от Великден и ще прехвърли цялата вина на хората отново!

11

до 8

преди 4 години

По другите сайтове има конкретни данни. Въпросните 7 медици (пожелавам им да се оправят) са посетили общо 654 адреса.Иначе Тиквата и гологлавото му лакейче отказват да правят бързи тестове.В Германия на ден се правят по 58 000 теста - в Тикволандия - по 25-30.Естетвено, че числото на заразените ще е ниско.

10

Анонимен

преди 4 години

Бoйкo рaзпуcнa пaрлaмeнтa и миниcтeрcтвaтa, нaпрaви прeврaт cрeщу прeзидeнтa, нaзнaчи cи caм щaб,ocъди вcички грaждaни нa 3 мeceцa зaтвoр. Нeкa му e злe. ХA ХA ХA! ТAКA МOЖE ДA УПРAВЛЯВA ДOЖИВOТ.

9

Анонимен

преди 4 години

В Германия са тествани вече над 1 000 000. В Италия над 700 000. Дори в бедна диктаторски Беларус са 35 000 а тука? Брифинги...Бачкане трябва на празни приказки се наслушахме 3-4 седмици

8

ТТТТТ

преди 4 години

Ами няма да Ви казвам точно тия 7 заразени медици от спешна помощ колко народ са заразили, докато са разбрали, че те самите са заразени! Който ги е викнал за домашно посещение е останал печеливш ! Не викайте спешна помощ!

7

Кога ще ги стигнем?

преди 4 години

До $120 на час дават на медицинска сестра в щата Вашингтон. Американските болници се опитват да привличат персонал. В щата Вашингтон, първото огнище на епидемията от коронавирус в САЩ, седмичната заплата на медицинските сестри е скочила с 90 процента, като в някои болници плащат до 120 долара на час, съобщава телевизия Бе Еф Ем Те Ве (BFMTV).

6

Анонимен

преди 4 години

Китайски грип. Грип, като грип. Паника, паника, паника.

5

Анонимен

преди 4 години

Смятай тия доктори още колко народ са заразили!

4

Анонимен

преди 4 години

ПЛАМНАХМЕ!!!

3

До 1

преди 4 години

Ти управител на болница ли си?

2

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам аз, чакам да видя форумните експерти какво ще кажат

1

Анонимен

преди 4 години

101 човека е една смяна??? Нали непрекъснато слушане за кризи с персонала - 101 човека малко ли са? Кошко са чиновници от тях? Не виждам причина да разполагат с 12 линейки при 101 човека - това е толкова раздуто, че няма накъде