37

До 40

преди 4 години

Верно е защото Хасково, Смолян, Пазарджик се нанесоха в Пловдив в новите оазиси! Не се обиждам жив и здрав!

36

Анонимен

преди 4 години

Все си мислех, че само тук има такива умници... но явно съм грешал...

35

Анонимен

преди 4 години

до 37 Кмете, не става въпрос за у нас дали ще сядаш на пейка в парка, а дали ще преминаваш през него- смятай каква идиотия!

34

До 38

преди 4 години

Без да се обиждаш ама в Пловдив сте най-голямите селяни който може човек да срещнв по нашите ширини

33

Анонимен

преди 4 години

Винаги е било явно, че хората навсякъде са същите. И сега става явно колко адекватни са нашите мерки и като време и като правила. Вчера шведският премиер каза, че не трябва Швеция да се дава като добър пример с опита за групов имунитет, защото нещата са изпуснати и очаква десетки хиляди жертви от болестта.

32

Майна

преди 4 години

Малко да се стопли и в Пловдив изкачаме да бичим айляк, няма кой да ни спре!

31

Бургаккия Кмет

преди 4 години

Обаче са изкъртили пейките.

30

ТОДОР

преди 4 години

Пак лъжиhttps://telegraph.co.uk/news/2020/04/03/coronavirus-swedish-experiment-could-prove-britain-wrong/

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Може теб в комунистически Китай да те пратим с еднопосочен билет.

28

пак сте FEKE NEWS

преди 4 години

Гледах обръщението на Борко, той препоръча да се ходи само по веднаж на ден в парка за един джогинг, и да се спазва дистанция. Това каза. Забрана не е имало.

27

Анонимен

преди 4 години

Един самолет сега да намери Бойко и всички, които тук много разбират от епидемия да ги натовари и безплатно да ги прати в Лондон да си правят пикници и разходки по цял ден .С еднопосочен полет...

26

Анонимен

преди 4 години

до 25 Отвори си очите, бе *** неземен!

25

az

преди 4 години

Какъвто е Джонката, такива са и тия. И в България ги има много такива.

24

Анонимен

преди 4 години

Това ли им е големия проблем парковете, а гетата с неевропейци никой не ги контролира за да не ги набедят в расизъм.

23

В Будистан

преди 4 години

е най-добре:опашки пред борсите, мизерия, извънредно до 13 май, болници в окаяно състояние, прочие. Англия, Испания, Германия, Франция те са балами там. Ще ли да им плащат заплатите, ипотеките и прочие-тукв Барба Ганьос заемиТука е така нали трябва да ние е интересно!!

22

Коко

преди 4 години

Поради арогантното отношение на британците страната им ще бъде една от най-засегнатите в Европа. Импереалистическото мислене в 21ви век ще ги докара до ръба.

21

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНямат акъл британците! Затова винаги са били роби на разни с акъл като на Христо Христов. Затова и никой ги не знае като "Империята в която слънцето никога не залязва", защото са прости барбаганьоси.

20

Анонимен

преди 4 години

Какво значи `няма такива *** наредби като у нас`Не гледаш ри какво става в Италия. Не само полиция и войска ами над града хвърчат и хеликоптери за наблюдение на неспазващи правилата.Преди да се намеси армията и в Италия беше същото.

19

ПроСоТо

преди 4 години

гола вода са!..-Да затворат само некакви паркове..Я да видат наша фъндъчка как затвори цела планина!..Ако имаха кран за въздуха,щеха да го затворят със страст-да не дишаме..

18

Анонимен

преди 4 години

Няма такива малоумниии наредби като у нас. Значи в парка те глобяват щото минаваш през него за да отидеш до магазина да вземеш храна, а около теб няма на 20 метра никой в този парк, но в атобуса имаш право да се нахакаш с 30 човека заедно на 50 см разстояние????Няма такава държава, бат Слави наистина!