64

Анонимен

преди 4 години

Какви фондови борси, храната поскъпва, износители пълнят резерви и не продават.Мечтатели не осъзнали накъде дyха вятъра на промяната.

63

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно !COVIT 19 е щам на Корона вирус! Не го казвам аз! Както шарката има различни видове,така и този вирус.Просто не знам тестовете различават ли щама или реагират на вируса и съответно на антителата.

62

Анонимен

преди 4 години

До МммХа-ха-ха, вярно. Не може да сме толкова божествено точни в избора на подозрителните. С 566 теста сме изявили 498 заразени. :-)))

61

Моряк и половина

преди 4 години

До 54, Г-не, тук не мога да се съглася с Вас. В момента сме извънредно положние , защото едва ли не всички 500 болни са болни от точно този смъртоносен щам. Ако обаче лъсне истината, че има едва 30 случая на COVID - 19, не съм убеден, че извънредното положение, ще бъде до такава степен прието от народа. УМИШЛЕНО НИ ДЪРЖАТ В ЗАБЛУДА!

60

Анонимен

преди 4 години

Съветвам ви да не си правите планове за пътуване в следващите 18 месеца.

59

Анонимен

преди 4 години

До ЛатвияКоето означава, че вероятно ще напълнят болниците. Тестовете трябва да са стотици хиляди, иначе няма смисъл.

58

Анонимен

преди 4 години

До 48Ако ковид 19 е "мутирал звяр" то какво е било "испанският грип който е убил 2% от населението на България???Не от заразените а от цялото население!!!!Сметни на какво число възлиза това към днешна дата!!!(+/- 120,000)

57

Mister Cro

преди 4 години

Споко партийни тро.лче.та, тестове и защитни облекла не са необхпдими, понеже измисления щаб и премиера-слънце от понеделник ще ни пазят с новото велико приложение за смартфони - save вирууууус!!!

56

Анонимен

преди 4 години

а къде са четиримата от пещера? това е заглавие от вашия сайт: "Ромският квартал в Пещера под блокада заради заразениВ района има вече четири положителни проби на Covid-19Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2020/04/04/romskiiat-kvartal-v-peshtera-pod-blokada-zaradi-zarazeni.444792"!

55

до 55

преди 4 години

Лекарят не е Руснак, а Юдеи родом от СССР!

54

Вирус

преди 4 години

Лекар Руснак в Ню Йорк: От 699 - 699 излекувани за седмица. 2 блистерчета Хидроксиклороким+Цинк. Цена на лечението (таблетките) 25 долара.....

53

до Моряк и половина

преди 4 години

и корона вирус и ковид19 е едно и също в нашия сличай, просто в един момент му дадоха именце.

52

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Няма да спра да повтарям: Правете повече тестове !Една Македония прави толкова тестове, колкото България.Така никога няма да научим каква е истинската картина в страната.

51

Ммм

преди 4 години

Къде ги четете тия 300 изследвания на ден, в сайта пише 566 че са общо за цялата страна.Аз никой от политиците не чух да казва цифра ,колко човека дневно се изследват.Сайта е worldometers.info ,влезте и оогледнете цифрите, не се доверявайте сляпо, мислете повече.

50

Анонимен

преди 4 години

Случаите от мобилното предложение ли са или от пармалента?

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Интересно че фондовите борси все още не осъзнават тази очевадна истина и стоят на нива все едно световната икономика цъфти.Колко ли време ще и отнеме да осъзнаят какви руини ги заобикалят.

48

Анонимен

преди 4 години

Абе кой ще ви тества вас.. Даваме там по 20 и айде, да не би пък случайно да ни лекуват

47

Математик

преди 4 години

До ЛатвияУмножи 2000 по 5 и ще получиш истинската пропорция.

46

До 42

преди 4 години

Много правилна критика ! Браво !Това е тънкият момемнт ! Тестовете доказват Коронавирус или Covit 19 ? Много е важно да се каже кое !!!! Защото КОРОНА вирус има други щамове,които не са толкова опасни,а COVIT 19 е мутиралия звяр .

45

Латвия

преди 4 години

Вървим в статистиката редом с Латвия, която е с 3.5 пъти по-малко население, но прави 4 до 5 пъти повече теста на ден. Което означава, че ако ние правехме по 1500 теста на ден, щяхме да докладваме към 2000 положителни.