83

Бойкова Логика...

преди 4 години

АКО ПРИЛАГАХМЕ СЪЩИТЕ МЕРКИ ЗА СМЪРТНОСТТА ОТ КАТАСТРОФИ, СЕГА ВСИЧКИ ТРЯБВАШЕ ДА КАРАТ ВЕЛОСИПЕДИ С ПОМОЩНИ КОЛЕЛА.????? ??? ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е, ЧЕ ЦЕЛТА НЕ Е ДА СЕ ОПАЗЯТ ХОРА. АКО ДЪРЖАВАТА ИМАШЕ ИНТЕРЕС ДА ПАЗИ ХОРАТА, ЩЕШЕ ДА ГО ДОКАЖЕ, КАТО РЕШИ ПРОБЛЕМА С КАТАСТРОФИТЕ.КАКВО КРИЯТ?

82

ани

преди 4 години

Българският "бизнесмен" иска сега и точно сега да спечели. Лишен от мисъл за поне 2-3 месеца напред. Неуки търгаши, които само в собствените си очи е "голямата работа".

81

Един

преди 4 години

До ТускГризна ли дръвцето? Има да продаваш апартаменти на половин цена. Къде е другия ***.д.ал Гошу с десетте апартамента, да не го е фанал вируса ? Или го хвана срама от глупостите дето дрънкаше по форумите и се е скрил в некоя маза ...

80

Анонимен

преди 4 години

"Редуциране на търговците.Всеки втори прекупвач, кръчмар, певец, артист, гримьор, фризьор.Хайде няма нужда от толкова.Предлагането е много по-голямо от търсенето."Дай всички да станем таксиджии и да си стоим на г*за по цял ден, а ? Всеки може да върти геврека като теб, то и сега сте прекалено много. Редуциране на таксиджиите трябва.

79

Анонимен

преди 4 години

Национализацияяяяя!!!!!!!!!!!-))))))))))))))))

78

3.4% смъртност?!

преди 4 години

МАТЕМАТИКАТА не ми е силата...Но последователната мисъл и логиката малко от малко ми се отдават. И така. Нека помислим логично и приложим елементарна математика.АКО в държавата има направени 10000 теста, открити са ~400 болни, има 10 загинали,това НЕ ОЗНАЧАВА, че има 3% смъртност. Това означава само, че има 10 починали от корона вирус.Ако има 8 милиона теста, тогава бройката на заразените може да стигне 500 + хиляди човека. 10 / 500 000 = 0,00002% смъртност.? НЯКОЙ НЕЩО ? ? ? ?

77

ми,

преди 4 години

Редуциране на търговците.Всеки втори прекупвач, кръчмар, певец, артист, гримьор, фризьор.Хайде няма нужда от толкова.Предлагането е много по-голямо от търсенето.

76

Анонимен

преди 4 години

Туск е строител предприемач - строи за 300, продава за 2000 евро

75

Анонимен

преди 4 години

Като няма войни как да разберем кой е здрав и има топки? Света винаги се е пречиствал, раждат се герои, иначе се обезсмисля кой е смел и кой е страхлив.

74

Анонимен

преди 4 години

Който не е конкурентноспособен няма да го бъде. ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР---Как да е конкурентноспособен някой, на който не му е разрешено да работи? Друго - на Запад концерни с гигантски печалби в момента уволняват и не изплащат платени отпуски. В Германия се прие закон за разсрочване на наемите на най-бедните и Адидас, Пума, Карщадт-Кауфхоф и Х и М обявиха, че спират да плащат наем за търговските си площи и няма да го платят и в бъдеще. Не могат и да ги изгонят, защото няма кой друг да ги наеме.

73

До Туск

преди 4 години

Остава да отидеш и да запалиш една свещ че то много хубаво не е на хубаво, че той Кобито не избира. Тъжна картинка си ти човече нямо смирение в думите ти.

72

Цанев

преди 4 години

Тия, дето сега си освобождават офиси и магазини, да не си хапят задниците след месец-два. Тогава ще ги ожулят с двойни наеми.

71

До Туск

преди 4 години

Всеки сам за себе си нали? Типичен българин, браво да си жив и здрав.

70

Анонимен

преди 4 години

Ех, Туск, Туск. Гладна кокошка просо сънува.

69

Анонимен

преди 4 години

Албанските депутати са намалили заплатите си наполовина с 50% само нашите ги вдигат по време на епидемията. Ами нормално те се преработиха......

68

Анонимен

преди 4 години

Тепърва ще затварят. Минавам през няколко подлеза. Всичко е затворено. Стоката събира прах , а наемателите високи наеми , заплати и осигуровки.

67

Анонимен

преди 4 години

На света не му трябват слабаци и кърлежи винаги криещи се за сметка на останалите, а здрави и смели хора.

66

Туск

преди 4 години

имам общо 12 апартамента под наем. и съм им казал на наемателите или да плащат или да се махат. на мене тва ми е бизнеса. отсрочки не давам на никого все ще намеря нови хора тва не ме притеснява и няма да ходя да бачкам никъде. имам и друг аптечен бизнес и той върви добре на фона на кризата - оборотите скочиха много на фона на епидемията.

65

До Георги

преди 4 години

Голям оптимист си. Само че всеки човек е в различно положение, и не всеки ива 2-3 000лв заделени.

64

Анонимен

преди 4 години

Бойко ви каза, че държавата може да издържи три месеца. Ха, на бас, че след три месеца вирусът ще се изпари яко дим. Няма случайни неща.