144

Анонимен

преди 4 години

Българските управляващи мразят българите, за тях българите са непокорен *** който им прави номера, това отношение изразява примитивната психика на сегашния вождичко и неговата милиционерска дресировка от престъпния комунистически режим.

143

Анонимен

преди 4 години

Прателе, аз па ви пиша от Белия Дом, току що паркирах чистак лъснатия ми ролс ройс, минавам само да ви кажа, че за нищо не ставатеСЪСИПАХА Я ТАЯ ДЪРЖАВА ЕЕЕЕЕЕЙ

142

Анонимен

преди 4 години

До БОЙ 159Да, особено към милиционерите - НАЙ-УМНИТЕ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА И ДО ДНЕС! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Под кръгла капа акъл не търси! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

141

Анонимен

преди 4 години

Не ми трябва диплома да ти дам очевидни факти. И мен не ме е страх от пресиленият ви вирус. Само фалшиви плашещи новини. Момичето във Франция не знам си какво имало, 14 годишното момче в Португалия е починало от менингит, но тези пояснения не правят първа страница. Виж новината за млади хора починали са първа страница. Умират хора раково болни и с тежки заболявания - инсулти, диабет или на по 75+. Като животни затворени и разни пезевенти да те увикват, че си на въздух сам. САМ!

140

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 155Ми, нЬе, не е (не че не минава през ВПН, но това е друга тема). В България е пълно с хора, които само защото няма как да се докаже, говорят пълни простотии ей така за спорта.

139

Марсианец

преди 4 години

Па аз да ви кажем на Марс как е, малко да си начешем егото, щото няма кой друг

138

Анонимен

преди 4 години

В България марионетното правителство трябва да се изсили и покаже на началника/глобалистите как стриктно спазва инкономическото източване на населението. Това е всичко, Не е толкова сложно за разбиране. В САЩ това народа няма да го позволи щото са въоръжени до зъби, и такива кухари като Годжи биха го гръмнали за моменти ако им бръкне в джоба.

137

Анонимен

преди 4 години

О да, със сигурност.И жена ти е 1.80, 50 килограма, бивш модел.Имаш 3 деца, всички вундеркинти.Ти имаш 5 дипломи от Харвард. АХхАХхА

136

БОЙ

преди 4 години

При социализма имаше ред,респект към лекар,учител,милиционер.Имахме държава,нямаше милионери.Днес е демОкрация,свободия,анархия.Тук трябва като в Индия,полицая с тоягата и яко бой.Ние сме ненормален народ!!!

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 151Няма нужда да "ходя" в Германия. Аз вече съм в Германия. Въпросът е, защо на вас ви е все тая?Защото са коронни български *** и лайнюве - повечето!:))))))))))))))))))))))))))

134

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 152Аз вече ходих да тичам час и половина още в 7 тукашно време, тъй че наблюдавам типичната Бай Ганьовска психика, когато някой ви посочи някакъв проблем да започвате да се ежите и да се делите на "свои" и "чужди".

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 148147 просто искаше да ти напомни че си в ЕС но пък явно не се е сетил че си един от традиционите български ***. Нищо, държавата *** си личи от Космоса.:)))))))

132

Анонимен

преди 4 години

До 153Дипломата в нужната сфера, за да правите такива изказвания до вас ли е?

131

Анонимен

преди 4 години

До 151Ам нье, не си.АйПи-то ти е в БГ.Клоунчо.

130

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 150С други думи, вие понеже си знаете че "там е така" и сте ОК с това? Затова Тиквата ви е шеф.

129

Анонимен

преди 4 години

Един месец вкъщи пред екраните и имунната ти система е като на болен от две години, не като на здрав човек. Ни витамин Д, нито въздух, нито движение. Какъв е проблемът млади и здрави хора и деца да излязат в парка, да не се бутат един в друг?И кой го измисли това 5000 лева. Колко е законна тази глоба?

128

Анонимен

преди 4 години

До 149Ми... бягай навън да спортуваш, защо сплескваш дупарата пред днес.бг-то?

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 148Няма нужда да "ходя" в Германия. Аз вече съм в Германия. Въпросът е, защо на вас ви е все тая?

126

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОх мъ мерси, че ни светнахти как е по чужбината, че ний телевизори си нямами, нито интернет.

125

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145Не, понастоящем живея в Герамания и никой не ми забранява да излизам от къщи за спорт. Други въпроси?