69

Адам Вайсхаупт

преди 4 години

Ся почваме, ГОИ

68

Горд българин

преди 4 години

До Анонимен 72Говоря по принцип, това че някои карат бентлита а други едвам свързват края в бранша, не значи че системата е наред.

67

Анонимен

преди 4 години

До Горд българин"няма кой да им работи за тези заплати"Заплатите на лекарската гилдия общо погледнато са къде къде по-добри от по времето на соца, тъй че ако сега нямат мотивация да работят, не знам тогава как са работили. А, знам, не работеха много много.

66

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Трябваше Китай да върне вируса на Запада, та да се разбере, че ЕС е въздух под налягане !

65

Анонимен

преди 4 години

До Горд българинЛекари карат бентлита и искат пари.

64

Анонимен

преди 4 години

Ако даря но тъи като съм социално слаб двете.сестри от маи месец са на морето а аз на село понеже си купили частен семеен хотел и за него няма значение всичко е ок дами честито

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65"стремежа към общото благо"Като се има предвид повсеместната мизерия в Русия, доста неуспешни идеи ги събират.

62

Анонимен

преди 4 години

Европа беше прекрасен континент, преди САЩ да ги научат да живеят и дишат за парите и кариерното развитие. Айде сега очаквам някой преуспял умнокрасавец да ме нарyгае какъв изостанал паменел комунист съм за да пиша такива неща.

61

Горд българин

преди 4 години

До 54Тези държави никога са нямали развито здравеопазване!!Личен опит от Германия и САЩ, но предполагам че и другите са така, защото споделят една софра.Едно от малкото неща за които можем да се гордеем , че имаме кадърни медицински кадри, поне така беше преди години, сега ме е страх да вляза в болница.Всичко имаме в България...и геглова база и много болници, само че ситуацията при хората занимаващи се с здравеопазването се изврати, няма кой да им работи за тези заплати.

60

Анонимен

преди 4 години

ЕС е велик проект, но опорочен от алчност.

59

Анонимен

преди 4 години

Не може да отнемете идентичността на народите, да им отнемете правата и сигурността в името на корпоративни интереси. Вируса показа колко куха организация е НАТО. Нямат ли части за борба с биологични оръжия? Защо не задействахте член 5.

58

Анонимен

преди 4 години

Двете сестри утре ще ми дадете ли маска тъи като съм социално слаб вече чакам да мия осигорите

57

Анонимен

преди 4 години

За съжаление нещата вървят към гражданска война. *** ще потърпи още 2-3 седмици, но после като му дойдат сметккте, а той няма работа какво ще прави?

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Същото важи за абсолютно всяка огромна федеративна държава, включително САЩ, Китай и Русия. Следователно, това няма нищо общо с възможностите за успешно съществуване като обединено формирование. Пробвай друга линия ...

55

Анонимен

преди 4 години

Няма ли някой да оргснизира протест срещу хунтата???

54

Анонимен

преди 4 години

Не е само ЕС а и *** загива. В добри години богатите не искат да плащат данъци и само нищожен плосък данък, но като дойде криза всеки иска пари от държавата или се спасява сам както в ЕС Германия не дава помощи на другите.

53

Анонимен

преди 4 години

ЕС е съюз на различни цивилизации, които не могат да постигнат политическо, а още по-малко икономическо разбирателство. Германическия север и латинския юг имат фундаментално различни схващания за живота, за икономиката, за политиката, за всичко! Като добави към тях и източноевропейците, които винаги са между чyка и нaковалнята. Манджa с грoзде. ЕС е един Франкенщайн. Фрийк шоу.

52

anonumen

преди 4 години

Докторда си и сестра.Двете сестри знаете ли как се радват че не работи баща ми в момента р и тяхното ще доиде радваитевсе а че доктори няма кои го интересива дарения а тия ще са кметици догодина

51

Анонимен

преди 4 години

До давайКой да "пуска" референдум? Вовата ли?

50

До 9

преди 4 години

Сега си представи и съпостави ситуацията у нас с по 30-40 легла в болница, като пламне страната какво ще стане, щом държавите с най-развитите обществени здравни системи колапсираха.Не дай си боже да ти се наложи да търсиш помощ. ВМА и правителствена са да ги полазват по телевизията и само за елита, за простолюдието Инфекциозна, белодробна и арена Армеец.Репортажи от Инфекциозна и белодробната дават ли?