138

Анонимен

преди 4 години

Висенето по опашки, пътуването с автобус или такси до работа са в пъти по-опасни от висенето по градинки и паркове. Добре бе, спазвайте дистанция, носете маски и ръкавици като искате, но защо искате от хората да полудяват по къщята си и да не излизат на въздух? Как ще ви зарази разхождащият се в Морската градина или на Витоша? Безумие е това, не дисциплина!

137

Глада е субективно

преди 4 години

Усещане ,а и сития на гладния не вярва , а и до оня ден хората бяха на работа и още се взимат заплати,естествено ,че за три дена нищо не се променя, разговора е за съвсем друго --преди години се казваше ,че партията винаги е права и ,ако много приказваш попадаш на ,гогов,Газдов и др ,дайте и да не пишем ,че ще ни профилактиката,на а да пишем да ви е щастливо Божеството и слугите му....

136

Ужас

преди 4 години

Всъщност коронавирусите не са по опасни от обикновен грип, проблемът е, че това не е коронавирус, а най вероятно кръстоска между грип и спин, може би изкуствено създаден и положението е много по зле отколкото си мислим, ако се разбере истината ще настане брутална паника, затова медиите ни я спестяват.

135

Анонимен

преди 4 години

В Англия куриерска фирма ЙОДЪЛ имат опция КОВИД 19 ,която означава получаване на пратка без подпис.Вие имате ли представа какво означава това? А кой казваше,че там не са се взели мерки ??

134

Анонимен

преди 4 години

До FenbВие с жена ти сте си у вас, защото всъщност и преди това не сте работили нищо, но тези които произвеждат стоката, която ти и жена ти купувате от магазина, ходят на работа иначе ще умрете от глад.

133

Анонимен

преди 4 години

всяват психоза и подстрекават към неизпълнение мерките на правителството. Или вземете мерки или други ще вземат спрямо вас като трибуна за насаждане на анархияПСИХОЗАТА СЕ НАСАЖДА ОТ ГЕРБ;МЕРКИТЕ СА РЕПРЕСЕВНИ И НЕ РАБОТЯТ (ВСЕКИ ГОЛЯМ ГРАД Е ЗАРАЗЕН)АНАРХИЯТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ИЗМИТАНЕТО НА КРАДЦИ ОТ ВЛАСТ

132

Анонимен

преди 4 години

Ама нали сме си вкъщи, защо да има пик след толкова много време?

131

Анонимен

преди 4 години

Гербаджиичетата искат да затварят инакомислещи в затвора. Но имате един проблем. Радев наложи вето на закона за цензурата, който се опитахте да прокарате. Свободата на словото е гарантирана в конституцията. Оплачете се на арменския поп. И най-големия глyпак окъзнава, че карантината няма да свърши през април. Тогава болните ще са многократно повече. Много хора дори не осъзнават, че са болни.

130

избирател

преди 4 години

Нищо не разбирам,подчертавам аз съм си ГЛУПО_ВАТ,но......,нали в Италия,всеки ден умират по ,средно 522-*** души?Е сега в новините обявиха,10 000 и няколко жертви...,от началото...И това,са много разбира се,но според средно дневната статистика,трябваше,да са....

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен148Може да имаш много пари, но ако няма хляб в магазина и ти ще умираш от глад.

128

Майтапчийски

преди 4 години

Ако спазвате правилно карантината и си стоите вкъщи, ще отложим пика на епидемията за юни. Юни 2022-ра.

127

Fenb

преди 4 години

Цялото ми семейство спазваме карантина, децата вкъщи ги "обучават" учителите по вайбър, т.е ние с жена ми, излизаме веднъж на седмица до кварталния магазин и това е...Обаче, наблюдавам как по улиците си щъкат хора, големите хр.магазини - вият се опашки, и най-вече една нова прослойка от нашенци - тези върнали се от чужбина - за тях НЯМА и ден карантина! Това е проблема, с постоянното прибиране на хора, които не спазват нищо, кажете кога ще свърши цялата лудост?!

126

Анонимен

преди 4 години

Налягайте си парцалите...Не сте по-умни от тези които управляват държави...Да сте заделяли пари за дни, като тези...Тази пандемия ще ви е за УРОК...НИЩО НЯМА ДА НАЛЯГАМЕ;ПО-УМНИ СМЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОМУНИСТИ;НЕ СМЕ ЗАДЕЛЯЛИ ЩОТО НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАДЕЛИМ;НИЩО НЯМА ДА НИ Е ЗА УРОКПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/03/29/prof-kantardjiev-pikyt-na-bolestta-shte-e-po-velikden.443945

125

До 148

преди 4 години

А,каза им го !Браво !Всъщност ако бяха по-умни нямаше да фалират за две-три седмици !Уууу,че хубаво ги подреди !Браво !

124

Анонимен

преди 4 години

Налягайте си парцалите...Не сте по-умни от тези които управляват държави... Да сте заделяли пари за дни, като тези... Тази пандемия ще ви е за УРОК...

123

До мсйтапчийски

преди 4 години

Айде пак усвояване,крадене и т.н. Добре де,хайде кажи как според теб трябва да се действа ? Къде греши щаба и кои би се справил по-добре ?И второ ,тея 3 месеца от къде на къде ги измисляш ?!Вижте,само с мрачни прогнози и констатации няма да стане ! Всеки констатира,всеки предвижда,всеки гадае,всеки критикува !Не ни трябва това,трябва ни схема за изхода !

122

Аха

преди 4 години

В Италия избухването беше на 22 февруари. Нашата превенция трябваше да включва привикване на всички българи от чужбина. Разбира се, който иска , но в някакъв срок, примерно две седмици. След това възможно прогресивно-агресивно тестване на населението. Сега е преливане на вода в съд със спукано дъно. Молим се и това е. И на въпросите за ро.ми.те да се отговаря с възмущение " моля ви, в кой век живеем", нищо че правят каквото си искат.

121

Анонимен

преди 4 години

България не е като богатите западни държави да издържи месеци наред с блокирана икономика заради едно вирусче. България няма икономика. Българите сме беден народ. Няма да издържим. Много българи и без този вирус едвам оцеляваха. Това са реалностите, а не празнословията и бодряшкото самохвалство на властимащите. Мария Антоанета е казала като нямате хляб-яжте пасти, а после се срещнала челно с чичко Гилотин.

120

Ген. Майтапчииски

преди 4 години

Ние не сме всезнаещи ,ама и онези дето ни нареждат какво да правим и те не са всезнаещи ,Но пък много добре знаят да усвояват и в момента пак го правят не сме го измислили ние този лаф---пир по време на чума ..... А има и др ,,пирова победа,, българите не са мрънкалници ,но без доходи няма как да си останат по домовете по 3 месеца и да си платят скъпия ток и поскъпващите постоянно храни..

119

redordead

преди 4 години

Има повече, защото и повече тестове правят на глава от населението.Тук ако направят на цяла София, бройката е се вдигне между 10 и 20 пъти.