29

Маргинал

преди 4 години

Точно тая новина чаках значи ще ни вдигат разходите!

28

Не вярвате ли

преди 4 години

Аз пък си купих голямо жилище с парите от две заплати! )Просто късмет! )

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Точно! Ако я няма Азия, оставаме без основни стоки, защото основните производства са изнесени там. Това го кажи на програмистчетата в Бг, които до вчера пишеха, че светът се крепял на тях и че без ИТ били най- важните.

26

Тъпомер

преди 4 години

Разходите са според приходите казано по точно,всички знеам колко са тук,колкото да си платите сметките и да не умрете от глад.

25

ебати клошарите

преди 4 години

Стъкмистика.Взели си под наем едностаен без ток и вода в мексикански квартал -100 лв на месец. Купили най-евтиното кисело мляко от тва китайското със сухо мляко от Украйна там фермата до Чернобил.И добавили 350 гр хлебче от онова дето и клошарите по кофите не го вземат.Та така - ядене и пиене 1.50лв дневно. По 30 дни та 45 лева. И 100 лв квартира и то каква квартира във Захарна Фабрика точно до гробищата мезонет.И какво излиза?Ми по малко от 3 долара на ден ви стигат да живеете хубаво в София.

24

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаМоловете продават същата храна и в България само че опакована с млъскави и смляна и потправена..

23

ист

преди 4 години

София може да е на 106 място, но в хранителните магазини има достатъчно тоалетна хартия.

22

Димитър

преди 4 години

Минавал съм на задна Таско Ерменков

21

Анонимен

преди 4 години

Планетата Земя ще си отдъхне малко, имаше нужда.

20

Анонимен

преди 4 години

След 20 години, Европа ще гледа Азия като голем камък. Ако по някаква причина Азия спре да произвежда или да изнася за Европа, тук ще се измре от недостиг на основни стоки.

19

Ааааре ве, нагли

преди 4 години

Съвета на наглосаксите очевидно е: Изхвърлете еврото, живеите с доларите ни безплатно!

18

Анонимен

преди 4 години

София достигна разходите на Руанда и Гана за качество и цена на живот.

17

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаВ някои държави в Азия се хранят и с мишки - водни,горски мишки.Гладът е по-силен от тока,започнали да се хранят с мишки през войната и глада.

16

Анонимен

преди 4 години

По добре да стоим в къщи и да се спасим от ковида, ако трябва ще стоим и 1 година, но да си спасим живота. Алп няма какво да ядем можем да заколим съседа и да го изядем и да се нахраним, а ако умрем от ковида как да се наядем тогава, а?

15

Анонимен

преди 4 години

Основните офиси на тези, са базирани в Лондон и Ню Йорк!!!!!!!Кефи, как ни обясняват, че причината ни за по-добър живот(ако това въобще е вярно), се дължи на обезценяването на нашето евро срущу техния долар!? Величествена мисъл, впечатляващ урок по макроикономика. Необходим е нов термин за тези умове, за този мощен мозъчен тръст с идеалната цел - за един по-добър живот на ЕвропаПромивки, промивкииииии

14

Анонимен

преди 4 години

Дали па причината не е в икономическата политика???? Или по-скоро в липсата на такава, както и на икономика?

13

Анонимен

преди 4 години

Сега коронката допълнително ще изтормозите реститутките и собствениците на имоти, които се самозабравиха. Не се живее само от наеми, другари. Трябва и бачкане.

12

Анонимен

преди 4 години

Ехооо,кога ще спрете да изгаряте смет в България?"ТЕЦ "Бобов дол" отново ще гори отпадъци,след като забраната на министъра на околната среда и водите отпреди два месеца е отпаднала, съобщават от ръководството на централата,предаде БНР.Според комплексното разрешително,ще могат да се изгарят по 96 тона RDF *** на всеки 24 часа.......ТЕЦ "Бобов дол"отново да изгаря *** предизвиква тревоги и недоволство сред жителите на района"Спрете да тровите въздуха и почвата!

11

Тонката

преди 4 години

В Комунистически Китай хората ядат кучета,котки,маймуни,прилепи,червеи,***,гущери,змии,плъхове,мравояди и после тук некви ми разправят колко високо технологична нация били:):):)

10

Анонимен

преди 4 години

Филии с маЗ кат има и мазнинка излиза най-евтино.