102

Анонимен

преди 4 години

МОЖЕ ЛИ БНТ ДА СПРЕ ДА ИЗЛЪЧВА (ПОНЕ.В ТЕЗИ ТРАГИЧНИ ДНИ, КОГАТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ПРИКОВАНА ОТ СТРАХ ), ТОВА ***.СКО.ФОЛКЛОРНО ПРЕДАВАНЕ. С ТЯХНАТА.***.СКА СВАТБАРСКА, ОТ КОЯТО МИ СЕ ПОВРЪЩА!! Това се казва Пир по време на чума, Вместо някаква успокояваща и повдигаща духа класическа музика, те слизат на нивото на вкуса на простолюдието, та съвсем да профанизират и заглушат съзнанието му !!

101

Анонимен

преди 4 години

Включето това по-долу в списъка с banned words

100

Анонимен

преди 4 години

Къде са звездичките? Искаме още!!!

99

Корона Чан

преди 4 години

Къде е генерал Мутафчийски да не го е пипнал вируса ?

98

До Дърева

преди 4 години

Няма и два дни откакто закриха НС, и възобновиха горенето на бок#лу#ци?Каква имунна система, какви предпазни мерки?Гав#ра с целият БГ народ!За тях сме бок#лук, те ще си бягат по островите и хасиендите на Бахамите, Гърция, Латинска Америка - да му мислим ние.

97

Тонката

преди 4 години

До Анонимен 125"Велислава Дърева":):):):)Ти знаеш ли коя е тази бе?:):):):)

96

Анонимен

преди 4 години

Оо, аз се махам от тоя сайт, тука не става да се коментира модерратара ни пуска звездички! Чао

95

Анонимен

преди 4 години

Професоре, вместо глава имаш кух пъпеш. Затваряй граници и летища та да се спре тая чума, а не да затваряте народа в домовете им като затворници.Не виждаш ли че ефект от стоене вкъщи няма броя на болните расте на починалите също.

94

Анонимен

преди 4 години

********************************************************************************************************************************************************************************************************

93

Анонимен

преди 4 години

Ей ,***,стига си пускал звездички,не ти щем звездите!

92

Анонимен

преди 4 години

Велислава Дърева:ГЕРБ суспендира Конституцията, захлопна кепенците на Парламента и овласти велемощно правителството на ГЕРБ, сиреч на Боко. Честита диктатура! Честита хунта! Парламентът абдикира!Георги Дренчев:държавата премина успешно на телевизионно управлениеНе разбирам гладните, които очакват от добре охранените да ги защитят!

91

Анонимен

преди 4 години

Няма да забравя, когато началото на февруари някаква експертка от здравното министерство обясняваше на Г. Любенов, че вероятността коронавирусът да стигне България е "НАПРАВО НУЛЕВА! "с невротичен смях. Искам да чуя тази "експертка " сега ! Това е достоверната информация на бнт, само на телевизията трябва да се вярва ....

90

Шаши

преди 4 години

Когато, имаше пионери и чавдарчета в една друга България ни учеха. Не предавай приятели, предателството е много лошо и тн. Сега, всичко снима и качва по разни сайтове. Този без маска, онзи на един метър. Парковете им пречат. И не е само за вируса, от години е така. Снима се всичко. Снимки от шофьори се пращат в КАТ и какво ли не. Предай, предай, натопи другия. Сега има фанатици, които подкрепят мерките и искат още. Аман от фанатици.

89

Анонимен

преди 4 години

***, много сте бързи да триете мнения които не харесвате, ама дразнителя със звездичките не го блокирате. Нали се сещате, че единственото което ви вдига гледанията са коментарите, без тях, сайтчето ви ще изчезне от лицето на земята.Престанете да дразните коментиращите с тия *** звезди (или каквото там е на мода)

88

смешко

преди 4 години

тоз болния звездичко няма ли да го прибере някой? всеки ден едно и също с тез звезди

87

ТТТТТ

преди 4 години

Ейй, Кантарджиев кажи на Бойко Борисов да започне раздаване на пари, защото нямаме масово пари и няма да се издържи още дълго! Иначе си прав "останете си вкъщи", ама няма какво да се яде!

86

Lilith

преди 4 години

Коя маска от какво пази ще спомене ли професора? Как се слагат и свалят различните маски ще обясни ли? Как се изхвърлят, защото ако не ги изхвърлиш правилно- кел файда , че си ги носил? Дезинфекция- с какво? Кога, как? А и тия маски как ще ги събират от населението? Или да изпозаразим боклукчиите, които, между другото, маски и ръкавици не носят, или да пукнем всички в купом от останалите болести, когато спрат да изнасят ***, поради липса на кадри?

85

Анонимен

преди 4 години

Брей, медиите нещо спряха да показват Мутафчийски. ББ май наистина го е разлюбил. Много е тъпо, защото моментът изобщо не е подходящ за егото на ББ. На кой му пука какъв му е рейтингът, когато населението му е изправено пред прага на зверска епидемия? Очедно на Бойко.

84

маската

преди 4 години

най сетне след три седмици излезе един разумен да каже че трябва да се носят маски, като в Китай и Япония. Тъй като видимо здрав човек може да е заразан, ако е с маска няма да заразява поне пряко. ЕЛЕМЕНТАРНО! Ама защо трябваше три седмици да се умува? А доде се светне женерала, коня вече е у ряката. Моля магазинерите, не пускайте хора без маски в магазина. На работното място също. Не е на 100 % но е поне на 50%.

83

Анонимен

преди 4 години

До картоф компиров /88/Сигурно е така, както го описваш, след като си очевидец. Аз забелязвам понякога подобен тип поведение от страна на някои от тези.Там е бедата, че подобно поведение рано или късно ще предизвика нов тип диктатура. Не виждам друг начин да се справим.