37

Анонимен

преди 4 години

Скоро тихомълков си гласуваха разни текстове да не връщат надвзетите пари за субсидии. Нагли до безобразие!

36

ДААА..

преди 4 години

ПОСЛУШАХ ГИ МАЛКО И МИ СТАНА ЖАЛ ЗА НАШАТА РОДИНА УПРАВЛЯВАНА ОТ ДОСТА ОГРАНИЧЕНИ И НЕУКИ ХОРА КОЙ ИМ Е ДАЛ ДИПЛОМИ НЕЗНАМ - ТОЗИ ЦИПОВ САМО МЪНКА СПИ ЛИ МУ СЕ Е ДАНО СЕ НАСПИ СЕГА А ИМА ЕДИН АНГЕЛОВ ОТ ПАТРИОТИТЕ ГОРКИЯ ТОЙ ДО КОЙ КЛАС Е ХОДИЛ- А МАРЕШКИ КАК Е НАПРАВИЛ ТОЛКОВА АПТЕКИ ВСЕ ПАК СЕ ИСКА ДОСТА УМ ЗА ТОВА А ПРИ НЕГО Е МНОГО МАЛКО- ЯД ГИ Е НА КОРНЕЛИЯ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА Я ОБИЖДАТ НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ЖЕНАТА Е УМНА ТЕ СЪС САМОЛЕТ НЕМОГАТ ДА Я СТИГНАТ ГОВОРЯ ЗА ВСИЧКИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ

35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Господа, управляващи, правите, каквото правите до 13 април ..Следващо удължаване няма да ви позволим !Хич, не си правете криви сметки, че ще ни държите цяло лято по този начин ...Кавам ви го сега, за да имате достатъчно време, да измислите как ще продължим да живеем НОРМАЛНО.До 13-ти април !Тик-так .. тик-так ...Времето ви тече ....

34

Анонимен

преди 4 години

Хрантутниците на държавата се оттеглят на угояване.

33

Анонимен

преди 4 години

Пекинската патица: Работата можем да я наваксаме, но зравето няма как . Боко иска да управлява с укази.

32

Анонимен

преди 4 години

Ама заплати ще вземат! И субсидии, и субсидии, и субсидии...

31

Заплата

преди 4 години

Да не получават заплата до 13.04! Да видят как е!

30

Анонимен

преди 4 години

Очаквано! Плъховете първи напускат потъващия кораб.

29

Ельоменат

преди 4 години

Дари 1 млн а ощети държавата с 60. Сметките ти са смешни ***

28

Анонимен

преди 4 години

Боко се е заразил от симитлийския кмет, целото МС и НС ке се зарази.

27

Анонимен

преди 4 години

Аз си мисля, че те първи се уплашиха и то най-много.Депутати, министри, прокурори, кметове - всички до един.И затова правят всичко възможно да накарат останалата част от българския народ, тоест тези, които не са депутати, министри, прокурори или кметове, да се затворим в къщи и да не си подаваме носовете навън. За да не заразим тях, естествено.Един общински съветник в София беше с положителна проба за вируса и веднага скокна: "Ама как ще спрем работа, това е нездравословно!"

26

Анонимен

преди 4 години

ЧОВЕК КОЙТО СЕ ПЛАШИ СЕ НАРИЧА СТРАХЛИВЕЦ ТОВА ЛИ СМЕ "ИЗБРАЛИ" ?

25

Анонимен

преди 4 години

Депутат да си в днешно време ееей.. щом аз мога да работя, значи и те ще могат.

24

С цената на какво?

преди 4 години

Въпросът е дали до 13 април или след това пак ще се удължи, ако не умрем от вируса, ще умрем от глад, не знам кое е по-страшно. Ясно е, че вирусът ще го има, но трябва да се прави непрекъснато масова дезинфекция и навън навсякъде. А не ние да си стоим вкъщи само, да дезинфекцираме, това печели време засега, но с цената на какво? После какво ще става, вирусът ще го има, каквото и да правим, трябва ясно лечение и ваксина, дотогава поне трябва да си останем вкъщи, да, но колко ще продължи?

23

Дебел депутат

преди 4 години

Колко ли хилки ще гушнат 240 депутати за Великден?

22

Анонимен

преди 4 години

Болнични ли ще бъдат, заплати ще взимат ли? Ако е така срам нямат ли мръсниците му с ***? На всичката убавиня и тях да ги влачим на гръб, то не че до сега са се потрошили от работа! Шубе ли ви е, а гадове? Не ви пожелавам да ви споходи короната щото вас ще ви лекуват в правителствена, а не в зала "Армеец", както заради онзи *** киро гела цяла болница затвориха и персонала поставиха под карантина!

21

Тиква

преди 4 години

Хиени и гущери искат още да се порадват на хубав, без грижен живот, за сметката на хората които от сутрин до вечер бачкат и мислят за най елементарните неща.***.

20

Анонимен

преди 4 години

СТАНА ВРЕМЕ ДА ГИ СМЕНЯМЕ ТИЯ !

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен АлкохоликНе забравя, че не плащат нито наеми, нито транспорт, евентуално си купуват храна всичко друго им е платено от най-бедният и нещастен народ в Европа.

18

Бай Ганьо

преди 4 години

Абе тея мутри (депутати) със техните групировки (партий) те и кога са на работа не работят та сега ли?