116

Анонимен

преди 4 години

Добрият гражданин прави родината си добра. Да се подчиняваш сляпо и да извършваш престъпления в името на родината не е добър гражданин, а безумен престъпник.

115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 134"Ако" не е вярно първо трябва да се докаже че не е вярно. ЗАСЕГА се знае, че епидемията избухна в Китай. Също така се знае, че китайските власти се опитваха в началото да скрият какво става, което и направи нещата трагични. Или забравихте доктора който откри заразата и би тревога и който го влачиха по арести преди да се жертва за пациентите си?

114

до 130

преди 4 години

Да изобличаваш дадена държава, претендирайки за съвест и да се забиеш в Русия е тотален парадокс. Сноудън е типичен пример за човек, който няма психиката да се справи с инофрмацията, с която разполага. Действал е първосигнално и сега ще си бере плодовете на "съвестта".

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"На Сноудън му липсва родината". Ако се замислиш какво значи "родината" ще ти стане много бързо ясно, че му липсва реалността оформена около идеите, които той между другото си мислеше че защитава, когато "каза истината", а после се оказа, че просто не е дорасъл да разбере геополитическата игра, в която няма джентълменство. Невероятно е как толкова умен човек който отгоре на всичкото е станал част от машината за борба на тоя фронт, се е подлъгал за такава наивност.

112

Анонимен

преди 4 години

Когато едно правителство лъже народа си не е национална сигурност. Истината все някога излиза наяве. Някои тука са свикнали - каквото каже америка значи е правилно. Точно това е измяна.

111

Анонимен

преди 4 години

Постоянно ми трият препратка към статия на Бил Гейтс от 2018

110

Ели

преди 4 години

Ако е вярно, че заразата е тръгнала от КИТАЕЦ в КИТАЙ, който е плюскал полужив прилеп, значи вирусът е КИТАЙСКИ!

109

Анонимен

преди 4 години

До ЕльоменатДъжавна измяна е да предаваш доверието на ниво национална сигурност. Те ще го съдят за това, а не дали е казал истината или лъжи. Уики лийкс има шокиращи неща за всички. Такъв е света в който живеем, тъй че ... Или си мислиш че на мракобесието се противодейства с прегръдки и любов? Наивно. Не са еднакви неща, ако ми отговриш на въпросите за това представяш ли си десетките и стотици хиляди Сноудън и Асандж и то само в България, без съд, без даже да са направили нещо незаконно ...

108

Анонимен

преди 4 години

До ЕльоменатНе е безопасна, драги, но целта на поправката не беше да кажа, че е "безопасно", макар че тепърва ще се установява дали въобще е Е белодробна фиброза. Забрави да ми кажеш, ако Е фиброза ще трябват ли ПАЧКИ или не?

107

Ельоменат

преди 4 години

Значи да казваш истината , пък била тя и лоша за САЩ е държавна измяна и трябва да се осъди човека ли? Чел ли си поне нещо от Уикилийкс? Има доста шокиращи неща и то точно за САЩ. Проблемът е , че си мислиш че защитавам комунизмът, а аз просто ви показвам , че са еднакви неща. Неудобните и показващи уродливата страна и на двата стоя се гонят , затварят или убиват.Ниъп аз нито родителите ми са били членове на БКП и за това нямаме апартаменти и не сме потомствени началници в някой завод.

106

Анонимен

преди 4 години

До ЕнгелсАко тая организация се насочи към това да те мачка на лично и идейно ниво не знам дали толкова много ще й се радваш. Много ме кефите, като ви чета, само защото си мислите, че това вас няма да ви стигне: ако се сбъднат мечтите ви ще ви стигне и още как. Тогава ще видите "кон боб яде ли", както се казваше в един български филм.

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122Сноудън иска да се върне в САЩ. Смятай колко му е хубаво при "таваришите".

104

Факт!

преди 4 години

Ми китайски е Ухан е в Китай да не е в Нова Загора.

103

IBM Fake NEWS

преди 4 години

Китай е най-измамната страна. Живеят на гърба на нашите открития. Време е да затворим всичко за тях. Защо Брюксел позволява на хуавей да продават телефони и защо ползваме техни мобилни клетки ?Защо даваме храната за християните на идолопоклоници?

102

Анонимен

преди 4 години

До ЕльоменатНе с дочел, драги. Сноудън и Асандж вадиха различни факти, по-голямата част от които нямат нищо общо със САЩ. Тях ги търсят за държавна измяна (по-специално Сноудън). И ги търсят да ги СЪДЯТ. Таваришите досега да ги бяха "свитнали" предателите стил Литвиненко (знаеш ли кой е?). Не ми отговори на въпроса представяш ли си десетки и стотици хиляди Сноудън и Асандж, само че без да са нарушавали нищо и без съд и присъда. Не чух, това за теб същото ли е?

101

Анонимен

преди 4 години

До 117Сноудън вдигна врява ,бил се грижил за човешките права!Кой му пука за това?Хората искат сигурност ,ако ще и да ги подслушват и следят и не видях американците да са се вдигнали в негова защита.

100

Енгелс

преди 4 години

Китайците може да са гнусни и жълтури, но имат много добра организация!

99

IBM Fake NEWS

преди 4 години

От къде идва свинския грип? Пак от Китай.Тръмп беше прав. ЕС да затвори врати за хора, които са ни чужди. Те не се покланят на Христос. Точка!!!

98

така като гледам

преди 4 години

Вирусът ще остане в историята като "Вирусът от Ню Йорк", такива са мрачните прогнози за развитието му!

97

Анонимен

преди 4 години

Защо китайци оставиха сума аптеки в Северна Америка и Европа без термометри и маски?