53

Анонимен

преди 4 години

Билетите са по 20 паунда, пуснаха почти безплатни полети за да връзват някак двата края авиокомпаниите

52

До 58 tolio от 1

преди 4 години

Какво не ми харесваш в коментара? Написах защо българи- туристи тръгват към Великобритания точно сега? Ако са англичани да се прибират в родината си добре,но защо наши сънародници заминават сега? И като се правиш на отворен са ме обиждаш,аз пък ще ти напиша: НЕ ходи в гората, за да НЕ срещнеш мечка( в случая корананируса) Тия безотговорни българи,ако се разболеят в Лондон след 2 седмици да се лекуват там!

51

До 62

преди 4 години

Прав си 62 СССР е недоносче, но от един СССР се нахакахме в другие ЕССР. И както се вижда всички се разбягаха като пилци и всеки се спасява кой както може.

50

Анонимен

преди 4 години

"Зятворете ги тези граници!"ирОчка това не е блатная с кваса на площадите.

49

До 41

преди 4 години

Спрете с глупавите коментари бе другари.Когато управляващите преди 30 години комунисти доведоха страната до фалит ти къде беше?Купони ,студ,глад ,опашки от 5 часа сутринта за бурканче мляко и хляб,.Тогава беше недояждането. Адва-три дена!! опашки за 20 литра бензин с купон. .Бай Тошо сам го каза ,,СоциализЪма се оказа едно недоносче"Разглезихте се вие ,забравихте зимите на 89/-90 и 96/97 години помниш ли другарю....Днес проблемът е в цял свят,и поста ти е г.л.у.п.а.в и заядлив.

48

Анонимен

преди 4 години

Това се казва нормално положение а не е извънредно хахаха

47

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре българският гражданин може да пътува, или да не го прави ако желае без да се консултира с вас за изходна виза.......Щяхте да бъдете по ниски от тревата и по тихи от водата ако преди около 30 години политбюро бяха увиснали на стълбовете пред народното събрание.

46

Tolio

преди 4 години

До Българин 1Има една поговорка(лаф),че про сто отията не ходи по гората а по хората ти си живо потвърждение.

45

ира

преди 4 години

Зятворете ги тези граници! Какъв е този лунапарк?

44

Анонимен

преди 4 години

Анонимен 51А сега като знаеш и нещо смислено ли свърши?

43

Дядо Соци

преди 4 години

Ако сега бяхме при соца, нямаше дори да знаем какво става по света.Каквото ни поднесе в. Раб. дело , това е.Границите заключени и няма пандемия. А сега анархия.

42

Язе

преди 4 години

Тази пандемия доказва само едно, че ЕС е банда платени чиновници, а по нещото наречено ЕС стои пълно нищо. Даже кинти още не са сварили да напечатат. Толкоз за ЕССР. Куха празна дУмокрация - приказки от 1001 нощ.

41

Анонимен

преди 4 години

'' Не видях нито една телевизия да информира че Путин е изпратил в Италия ''..........................ами няма как да видиш защото не е истина, няма как да очакваш уважавани медии да пригласят на кремълската пропаганда която очевидно те е зомбирала.

40

Българин 1

преди 4 години

До вчера тия проклинаха Родината,хулеха Правителство,говореха колко е гадно тука и как там всичко е по мед и масло!Що щете сега тука бе родоотстъпници?Сега ще има рязък скок на заразените!

39

РОМ ПОД КАРАНТИНА!

преди 4 години

Исках да си стоя вкъщи, но нямах желание!

38

Българин 1

преди 4 години

Анонимен - 45,Явно не си гледал внимателно!!!

37

Анонимен

преди 4 години

Не видях нито една телевизия да информира че Путин е изпратил в Италия 13: военни самолети ИЛ 76 и много лекари,къде е ЕС с огромните милиарди???

36

asd

преди 4 години

искат и те от мазничкото като бойко, ама ей го на

35

Анонимен

преди 4 години

Аз ще го счупа тоз телевизор

34

ТТТТТ

преди 4 години

Не знам за Северна корея има ли коронавирус, но ако е тръгнал те са лесни Кимчо им казва 20 дни никой да не излиза навън и който излезе ще бъде застрелян и край с вируса! Докато при нас с толко роми ще го влачиме тоя вирус две поколения!