65

Пълна лудница !

преди 4 години

Хей хора в Русия няма коронавируса защото пият водка уиски и РАКИЯ като вода !Пийте АЛКОХОЛ и убийте вируса като РУСНАЦИТЕ...

64

Анонимен

преди 4 години

90% от човеците нямат проблем с тоя вирус.Останалите не ме интересуват.

63

Пижо

преди 4 години

От два дена спряха да казват от кои населени места са заразените. Разбрахме за 3-*** от Плевен, което е логично, след като там не откриха нулевия пациент и той си заразява на воля. Разбирам, че във Варна са се престарали с изследванията. Цели 9 души! Никакви плащания по здравна каса на болници, които държат пациенти в инфекциозните без да ги изследват!

62

Катил

преди 4 години

Сега всемогъщите ИТ-та от Днес се чудят какво да правят с 20 хилядните си заплати на месец....ха ха ха ха хах.

61

Червен

преди 4 години

Бойко да изкарва БОП аджиите по улиците *** спрете да шавате Насам натам .... само ако преритвате към болниците и това е . Тоя народ е от безотговорни мърлячи .

60

наблЮдИтел

преди 4 години

зеленият ч о ра п се чувства неизразен последните дни

59

Анонимен

преди 4 години

кажете поне от селото ли са или от градовете

58

Катил

преди 4 години

Повече са, още преди да бъде оповестен първия случай със заразен в България, една чужда медия показваше страната ни в червено, после 2 дни по късно го обявиха официално.Така че дерзайте бойковисти и служители към администрацията, няма да ви подмине народното недоволство....ха ха ха ха хах

57

dd

преди 4 години

явно, много пишещи не разбират проблема.Грип било. нямало умрели, леко се изкарвало и т.н.Точно това е проблема - вируса е много слаб с голяма латентност.Много време носителя заразява други хора.Дълго време работи в теб, силните имунитети даже не разбират , че са болни, но заразяват наред.Пичове проблемите ще дойдат след няклоко години, когато това нещо мутира и почне да вършее на ред. Ако не го изкореним сега, после ще ревем яко.Никой няма да затвори света за нещо като грип.

56

Анонимен

преди 4 години

До THE STARБлагодарим! Оценяваме го!

55

Анонимен

преди 4 години

Апаратчиците в ЕС са виновни за всичко, те допуснаха китайските туристи да заразят европейците. Ще пожънеш това, което си посял. Тъмнина надвисна над Европа. То не бяха бежански кризи, икономически кризи, политически кризи, а сега чyмна епидемия. Закривайте го този cкaпaн съюз най-накрая, какъв е смисъла от него като някакви недемократично избрани бюрократи само си чешат мaдeтe и взимат огромни заплати за нищоправене. Вече като чуя за Меркел/Макрон/Урсула сменям канала.

54

странно учуден

преди 4 години

До Анонимен 114 и какво ти прави кеф простотии да вършиш

53

Кибер Армията Китай

преди 4 години

нападна Форума - знаят, че повече никой Китайска стока няма да си купи и с държавата им е свършено!

52

Анонимен

преди 4 години

Голям мор се задава. Карантините работят само при тоталитарно общество като в Китай. Тук са шменти-капели. И 99% от хората да изпълняват изискванията на властите все ще има 1%, които ще поддържат разрастването на епидемията с безхаберието си.

51

Анонимен

преди 4 години

Да дава здраве Господ на всички и бързо оздравяване на осталите !! Мир на душите на починалите

50

Анонимен

преди 4 години

До 5Преди ломските заразени имаше 4ма заразени в Габрово и Плевен за които така и не се разбра от къде са го пипнали.Освен това 2те лекарки от София върнали се от чужбина сееха заразата из София!

49

Анонимен

преди 4 години

А обяснение за ситуацията в Пловдив пред ВМИ? 60 човека чакат на опашка да им бъдат взети проби. Защо в Пловдив няма лаборатория за тест за коронавирус?

48

Анонимен

преди 4 години

Какво правите? Спазвате дистанция ли?

47

АСЕ бомб

преди 4 години

Проблем на западните държави а фактът, че старите масово гълтат АСЕ- инхибитори за кръвно и диабет, което е катализатор на Covid-19.Вече има научни статии в реномираното The Lancet.Напр. на Лей Фанг от 11.03.

46

ех да

преди 4 години

до 1 седмица ще са към 400 да сте готови от сега да не паникьосате