164

Анонимен

преди 4 години

Мутафчия, направете лагер и затворете всички бг емигранти, които са се прибрали в последните 20 дни. Това е начина да се ограничи това чудо. Тези простаци не спазват никакви правила за самоизолация, а бръмчът навсякъде.

163

отговор

преди 4 години

до 157 : не му бери грижата, той има няколко униформи. а ти отиди да си измиеш ръцете и устата!

162

аз-ът

преди 4 години

Вижте кво бе опитимистите. НИКОЙ не се е панирал, както обясних тоя вирус ни влияе върху живота по много начини и без да сме болни. Тва първо. Второ... Това нещо за 30 дена няма да мине. Китай вече 2 или 3 месеца са под карантина - все още излиза всеки ден нови случаи. Това ще си отнеме баш до Септември. Казаха -май щяло пика да е- е то само тва е след 2 м? Значи - баш до Септември. Вий чакайте американците да открият ваксината!

161

Анонимен

преди 4 години

Щатите в края на краищата ще дадат ваксината, но първо ще оставят за известно време заразата да върлува, за да разберат всички колко е опасно да не спазваш световния ред, който те са наложили.

160

Анонимен

преди 4 години

Откриха ваксината..

159

и тук да попитам

преди 4 години

а кифлите - чалгарки, миски, плейки и други кухи ***, дето се скъсаха да ходят на "почивка" по екзотични места, някой сети ли се да ги изследва? кой знае какви вируси са внесли в България, включително и корона !

158

аз-ът

преди 4 години

Оптимистичното е , че хората със добре работеща имунна система дори и да се разболеят , ще се оправят---това беше добро. Е ТЕ ТАЯ ПРИКАЗКА ЧАКАХМЕ МАЙСТОРЕ ! Сега вече наистина няма нужда от паника. Колко време ви отне да достигнете до тук?

157

Анонимен

преди 4 години

Ако някой ръси в Ухан,защо го има и вАвстралия,където е45 на сянка.Илине е предположено че вирусът ще стигнедо там.Освен от самолети,може и отнавит пешак това да се случи.Видяхангличанин на Малашевските гр.Здрав як,какво търси там? Как е със свободното движение...нещо не ясно.Явно ,империята праща много удари икъдето свари.Но защо???

156

до 158

преди 4 години

на моята маска пише Произведено в Германия! Но Съюзника Германия спря износа им за да ги пази за собственото си население!!

155

Българин

преди 4 години

Спокойно USA ще оправи нещата !Бойко ми каза

154

хмм

преди 4 години

Хич не ми се гледа статистиката за днес , ама май ще се прежаля пак

153

аз-ът

преди 4 години

Тръмп се смилил над Европа и разпоредил да открият ваксината !---не те знам дали имаш температура , ама *** се тествай. Едва ли с коронавирусан, ама със сигурност имаш нещо у главата си.

152

ами

преди 4 години

До *** 151 Засега хубавото е , че не се разболяват 100 % от хората . Отделно , не всеки от Италия е болен . Ето синът на починалите хора е с отрицателна проба за вируса Оптимистичното е , че хората със добре работеща имунна система дори и да се разболеят , ще се оправят

151

Българин

преди 4 години

Тръмп се смилил над Европа и разпоредил да открият ваксината !

150

До 136 БДС Китай

преди 4 години

Чакай малко да внесем някой и друг обдишваш апарат. А да и маски. Всъщност и малко ръкавици. Може и илачи, че май и тях не правим тук. Пък после ще блокираме и санкционираме Китай.

149

LOST

преди 4 години

Двойника на Джон Лок да вземе да си смени униформата най-после.

148

Бе странна работа

преди 4 години

Отдавна се говори за страхотна икономическа криза... Дали пък не е много удобно да се натопи короната за нея...?

147

Анонимен

преди 4 години

Не се оставяйте да ви лъжат, че било като едно грипче. Няма нищо общо - при грипа смъртността е половин процент, а при коронавируса от вече приключилите случаи има 7 % умрели и 93 % излекувани (от 79349 случая - 5618 починали и 73 731 оздравели), а от останалите активно болни в момента 8 % са в критично състояние.

146

Българин

преди 4 години

Ей тъпоъгълници щатите изкараха ваксината !Така че можете да дишате!

145

Анонимен

преди 4 години

Има лека разлика в методологията на отчитане в Китай и по света. Например преди популярността на КВ, първата жертва в Италия, раково болна жена на смъртно легло, в Китай нямаше да е записана като жертва на вируса.След като Китай установиха бум на нетипични пневмонии, породени от ВИ, тогава се заговори за КВ.Останалия свят вече бе готов да търси КВ в всички такива симптоми.Статистиките дават информация на специалистите, защото те могат да отчетат и методиката. Останалите ги използват волно.