241

Анонимен

преди 4 години

В България всеки трябва да се спасява поединично - аптеките без маски и антибактериални гелове, НОИ - източен, пенсионният фонд - празен, болниците - разтурени, лекарите на гурбет в чужбина. Държавата върви на самотек. Закривай!!!

240

Физкултурник

преди 4 години

Борисов нямало да купува самолет, а щял да деде парите за ритнитопковци от Пловдив и за изграждане на физкултурни салони.

239

Да бе!

преди 4 години

До епидемиа може да се стигне единствено, ако комунистите в стремежа си да спасят червените крадци и приватизаторката Нинова от ревизията на Гешев, заразят с корона-вируса всички водоизточници /язовири и езера/ в България. И нищо чудно...

238

Анонимен

преди 4 години

тия китайци коронясаха цял свят.Този вирус е умишлено създаден,но незнам с каква цел.Става въпрос пак за политика и интереси.

237

Анонимен

преди 4 години

Поздравявам Бойко с поеснта на Фреди Меркюри - Барселона.

236

хм...

преди 4 години

И без това НОИ е най-големия тумор в държавата. Още повече са близо до бюрата по труда, що не ги прехвърли половината там да висят по списъците. Ще останат пари за болнични, пенсии и обезщетения чак до следващата година.

235

Анонимен

преди 4 години

В същото време гледам, че някакви продължават да идват от НМП.

234

въжето за вас

преди 4 години

Защо съсипахте общинските болници?Защо въведохте личните доктори,пътеки и здравна каса?Защо давате смешни заплати на лекарите,къде са младите лекари?Всички политици от 1990 до днес са за народен съд.Бесилката като в Китай,защото там е комунизъм,но за 10 дни построиха болница а тука съсипахте живота ни и цялата държава

233

Анонимен

преди 4 години

Няма как да са 50 000 защото 2/3 от тези хора са деца, пенсионери и работещи извън държавата ни. Но дори да са 50 000 * 600 лева за болнични са 30 000 000 лева. Да се върнат бонусите /30 000 000/ които си разграбиха от НАП кото награда , че ни итекоха данните и готово.

232

Май затова е това

преди 4 години

крякане, ще кажат, че вируса излапа парите на НОИ и затова няма пари за пенсии. На Боко му е все едно от какво ще умрат пенсионерите, дали от глад или от коронавирус, на него му е все пет!?

231

Дим4у

преди 4 години

Абе, какво става с Васил Божков.

230

Анонимен

преди 4 години

Този колко еелементарен, ако пламне държавата ще ни струва много по-скъпо, а и в крайна сметка животите ни са по-скъпи от бездънната каца нои.

229

Пешо

преди 4 години

Знаете ли, че спортните зали в немските училища вече са оборудвани с легла, храна, вода и всичко необходимо за КОРОНАТА.ТУКА КОГА???

228

Скептик

преди 4 години

Да, затова трябва превантивно да осигурите финансова помощ на всеки здравно осигурен данъкоплатец в размер позволяващ да ограничи пътувания и контакти доколкото е възможно. Тези 2000 лв/лице ще отидат в хората, а не в нечии джобове

227

Анонимен

преди 4 години

Тя цялата държава е източена,те мислат за НОИ.Източено,изпрано,усвоено,приватизирано,присвоено.Парите са изнесени,другите са изпити и изядени.

226

Един

преди 4 години

Те като измрат пенсионерите, НОИ може направо да го закриват.

225

Анонимен

преди 4 години

тоя вирус както убива предимно стари хора с хронични болести, на правителството няма да им се налага да мислят за увеличаване на пенсиите. Даже другата зима пак ще го пуснат

224

djordjjji

преди 4 години

Подтекст - само ние можем да точим НОИ, ако даваме болнични няма да има какво да крадем. Лощата новина дето тоя толуп не се сеща е, че при толкова много болни икономиката спира, добрата новина е ,че нямаме никаква икономика. Да му мислят еурогейските и задокеанските ни господари, те имат какво да губят

223

ДА

преди 4 години

Бе,ти гледай като се източи НОИ,да остане за пенсии,че иначе-жална ти майка!

222

Анонимен

преди 4 години

Като искате да не източват НОИ осигурете предпазни средства -маски