49

БелДробна Чума КОВИД

преди 4 години

Европа да Бъде Обавена за Земя на Прокажените. Всякакъв самолетен трафик, внос и износ да спрат, на Европа й остават броени дни до финално закриване. гарантирано от Брюксел!

48

Вайката Земя

преди 4 години

Денят на Страшният Съд е Тук, кой оцелее, оцелее!

47

Анонимен

преди 4 години

Да благодарим на нашите "приятели" и окупатори АНГЛОСАКСОНИТЕ

46

до 50

преди 4 години

FFP3 маска ти трябва, преди епидемията бяха ценово достъпни, сега със спекулативните цени са солени, но поне са реално сравнение с противогаз, който е 3-цифрена цена. не забравайте - очила, влиза най-лесно през очите, най-евтиното е лесно достъпно решение е очила за плуване, с гумено оплътнение, които изолират очите от въздуха, като и вода не пускат.Това е,дори при спекулативните цени в момента, може поне да не сте гол и бос и да разчитате на боговете,а ако сам не си помогнеш и господ ни помага!

45

НФСБ

преди 4 години

Тука прочетох за маски да се купували, маски тип " масови" нямат ефект срещу заразата, евентуално микрофибърни маски ( не китайски) и противогаз са решение, незнам обаче противогази да се продават из магазините.най- добрата защита е да се запаси човек с провизии, лекарства за хронично болните и обяви ли се карантина да се стои по домовете, друга превенция няма

44

препърс

преди 4 години

Имате ли хранителни запаси,и за колко време ,нещо като анкета,не е свързано с темата за короната.

43

Анонимен

преди 4 години

Ох, много сте прости. Лошото е, че и вируса си има стандарти и ще оживеете за жалост на човечеството.

42

Фен на ИзТреПерКел

преди 4 години

а аз стоя на летище софия и с букети с цветя посрещам всички азиатци и бели пристигащи от азия, викам им уилкомен, обичаме ви!

41

НФСБ

преди 4 години

до 36 Как да вярват българите че китайската чума убива наред, като " братчедите" им руснаци им промиваха мозъка че американците видиш ли създали " расово" оръжие за трепане само на жълти и на некой и друг славянец за разнообразие! ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ! Седмици наред руските тръбачи лъжеха и се уригваха срещу всяко разумно мнение, насочващо хората да се подготвят срещу китайското биооръжие! Сега да пази Бог за друго май не остана

40

българка

преди 4 години

Италия е на 1600 километра от България - няма начин Вируса да прескочи такова разстояние, нищо че Китай е на 10 000 килолометра от Италия. Аз Твърдо вярвам, че 1600км са достатъчно Далече. Освен това Италианците не са Бели Българи, нашето ДНК е защитено. България е Рай, Българите сме най-силната Раса. В България няма и Никога Няма да Има Корона Вирус, а и да има, ние сме най-технологично и развитата нация на планетата, за 2-3 дена ще направим лекарство и ваксина и ще спасиме изостаналите раси!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Дотук от всички прочетени статии разбирам, че умират основно болни възрастни хора. Колкото и цинично да звучи хората със здрава имунна система си го преживяват безпроблемно! Така че не бързайте с паниката.

38

Анонимен

преди 4 години

Жалко, ежедневно има по няоклко директни полети между България и Италия. Може и да е въпрос на време вируса да дойде насам. Но хората, които говорят за предприемане на мерки, какво точно очаквате? Да се затворят границите и да се върнем в средновековието. Хиляди хора ще останат без доходи, хиляди фирми ще фалират за нула време. За съжаление не се вижда решение, което да работи на 100%, освен ако скоро някой не измисли ваксина за този вирус.

37

Вирус

преди 4 години

Просто стойте далеч от хората поне 3 метра. Не се ръкувайте с никой и винаги си гответе храната а не готова храна. И си купувайте маски отсега защото вируса когатро достигне българия цените ще се повишат драстично даже и няма да има маски. Пример - КИТАЙ

36

Анонимен

преди 4 години

Тук нашите политици и доктори крадът като за световно.Учат АНГЛИЙСКИ и ИСПАНСКИ ,че като дойде чумата от Азия да бягат към запада. Нашите болници са толкова мизерни,че хората умират от неадекватна лекарска помощ в мизерията.

35

Анонимен

преди 4 години

Абе да идва тоя вирус та тия с дебелите чутури и големите усти да видят бял вълк на могила.Ай сиктир.чукчата!!

34

Анонимен

преди 4 години

Отдавна трябваше да е пуснат в действие протокола от първа степен на опасност за бактериологична и биологична защита у нас, но го бавят за да откраднат още некой долар и да могат да се скатаят на сигурно, докато народа ще мре и се чуди как да оцелее.Запасете се с консерви и продукти от първа необходимост, че скоро веригите ще опустеят.

33

Тома Неверни

преди 4 години

Бас ловя, че супер хипер ултра интелигентните българи само до преди 1 ден не вярваха, че вируса поразява бели, още по-малко са си представяли, че новият Епицентър на заразата, ще е в сърцето на Европа. Така, времето дойде и скоро ще платят цената за радплостраняването на фалшивата новина, че страшно няма и китай е далече!

32

до Асен

преди 4 години

осъзнаваш ли, че това което пишеш всъщност показва сериозността на ситуацията, а не обратното - този който подозираха, че е Пациент0 е Отрицателен, което значи, че не се знае от къде заразата е дошло и съответно не може да бъде спряна, защото не се знае кой и кои региони да поставиш под блокада и карантина. С Европа е Свършено, Ще Лъсне Истината, че Европа е по-Жалка от Комунистически Китай и ще Загуби Милиони от Населението си от Кашлящи Кръв Умиращи в Агония от БелоДробната Чума от Ухан!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Става страшно, а управляващите ни кожодери вместо да вземат адекватни мерки бутат по едно термометърче в дуоето на пристигащите от Китай и ги пускат по живо по здраво да сеят заразата.

30

Асен

преди 4 години

Медиите ви промиват мозъците, в Италия се оказа, че така нареченият пациент 0, от който тръгна всичко е с негативен тест, не е носител на вируса, няма и антитела, които да покажат, че е имал вируса. 80 годишни хора с отслабена имунна система, тези хора вероятно нямаше да преборят която и да е инфлуенца, без да са ваксинирани. Всяка година има усложнения от грип и възрастни хора почиват от тях. Този вирус е малко по-упорит, но в медиите се тръби все едно е H5N1 със смъртност от около 40-50%.