35

ттттт

преди 4 години

А бе колко китайци има в България бе!? И как така свободно си остават да си живеят в България! Някой следи ли това или и тая институция също не работи!?

34

Последни Новини

преди 4 години

вече заразените в Италия - 50 броя, а само сутринта бяха 15, 300% увеличение за няколко часа, но то е Ясно - Инкубацията Свърши, Епидемията Избухва като Ядрен Взрив, сигурно болните вече са 1000-ди, просто скоро тестовете ще свършат, а и физически, ще изпитват трудности да тестват толкова хора, но имали 50 потвърдено заразени, то бъдете сигурни, че това е само началото!!

33

Абдал

преди 4 години

То на Бокьо целта е да тръгне и по тук заразата ,та да не говорят само за него и да го злепоставят в медийният ефир.

32

Пръдльолог

преди 4 години

Памперсите днеска по 6 пъти ли да ги сменяме? Код кафяв?

31

Анонимен

преди 4 години

да сте чули за умрял и погребан китаец,няма и да чуете,заменя се с нов...та така де ,сега пристигали по-богатичките,да се спасят от корона вируса,а ние като щраусите,няма страшно -ракийка салатка..пламнем ли загиваме.

30

Fenasi Kerim

преди 4 години

В Северна Корея са открили "лечение" на вируса. Само да се усъмнят че някой е болен, разстрелват го и в крематориума. Както е казал Другарят Йосиф Висарионович Джугашвили:"нет человек - нет праблема".

29

Анонимен

преди 4 години

Може и някои млади да си отидеме преждевременно, но пенсионерите ще намалеят в сравнение. За един по-добър живот след вируса. Наздраве!

28

Анонимен

преди 4 години

Затваряйте границите и монтирайте огнехвъргачки по летищата. Изгаряйте всеки който иска да влезе

27

Анонимен

преди 4 години

Какви 10-12.На Илиянци пазара е пълнос дръпнати.

26

психолог

преди 4 години

нали знаете, че всяка травмираща информация първата фаза е "отричането й", отказвате да я приемете, докато в случая е твърде късно, дори се подигравате на хората, които твърдят противното. Българите в момента са в тази фаза, те не осъзнават и не приемат, че "държавата" не ги пази, а точно обратното. не приемат, че са сами и че трябва да поемат сами отговорност и не приемат, че вируса е изключително опасен. Бог Да Ви Пази, но ако Сам не Си Помогнеш и Бог не Иска да ти Помогне!

25

Анонимен

преди 4 години

Най много се умира възрастовата група 65+.Таман болниците и аптеките ще се поизпразнят до лятото.

24

Анонимен

преди 4 години

Този е за разстрел.Пускат ги под домашно наблюдение. При нашето здравеопазване това е равносилно на геноцид, масово заразяванеСимптоми може и да нямат, но нормалното би било всички пристигащи под карантина за две седмици в болнично заведение със специални мерки ако не искат обратно на самолета към Китай.

23

голю босев

преди 4 години

Временно профилактично да се затворят китайските магазини.

22

Анонимен

преди 4 години

До 21Такива като теб си го заслужаватеее ахаххахахаххах

21

Анонимен

преди 4 години

До 20А какво да правим? Да застреляме всеки гражданин, бил извън границите през последната година ли?

20

Анонимен

преди 4 години

Besobradie kak gi puskate be vie ludi li ste bg schte grambe ot korona virus v dr eu strani ima,sa rana da vlisat kitaizi i tia deto sa bili tam ludi prosti hora koiti gi puskat v vg da,vlisat besobrasie

19

Анонимен

преди 4 години

Другарю Кунчо кой ги пуска на територията на бг тези заразените. Нищо незнаете за този вирус но докарвате заразени от Китай. Кой ги приема кой ги наблюдава имали специализирани екипи и болници в които да се държат под карантина 27 дни и кой ще им плаща престоя в болницата.

18

Анонимен

преди 4 години

До 18Па на мене ни е се тая ...

17

Анонимен

преди 4 години

Па колко има, дето и не ги знаете ...

16

Стара Телевизия

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСЪТ Е НАЙ-ВАЖНАТА ТЕМА В МОМЕНТА!И да не съм чул дума за имотите на Бойко.