206

Анонимен

преди 4 години

До ОКУПАТОРЪТДаже и троленето ви вече е елементарно. Май си изпускате нервите откакто разбрахте че газа поевтинява защото ЕС скръцна със зъби на рушия? Не се притеснявайте, на Джуджи също. Поне по едно нещо да си приличате с него, щоот иначе той е милярдер а вие сте голтаци (И заради него).

205

Анонимен

преди 4 години

232, Колежке ти на коя планета живееш????

204

Анонимен

преди 4 години

"утре приятели мои евроатлантици ще бъде различно, утре ще бъде различно."Пред нас са блеснали житата... Тая я играхме вече. А и на всеки му е ясно, че утре ще е повече от същото. Западът НИКОГА в историята си не е бил с нас. Винаги е бил СРЕЩУ.

203

Анонимен

преди 4 години

САЩ са държава хищник която живее богато като плячкосва други държави. България е евтина плячка.

202

Венцел Райчев

преди 4 години

Гърция има договор с *** , да праща по 10 000 рускини в Атина и Тиссалонике на година..Затова е пълно с Русо-Гъркини .ДА ЖИВЕЕ ОБЩАТА БЪДЕЩА ДЪРЖАВА - РОССОЕЛЛАДА !

201

ОКУПАТОРЪТ

преди 4 години

НИКОГА НИЩО не строи на окупираната територия !какво постройха Англичаните за 80 години окупация на Индия - НИЩОкакво построиха западните гадове за 30 годни "демокрация" в България - НИЩОмизерията до която ни докараха няма еквивалент в цялата ни история !РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!

200

Анонимен

преди 4 години

Американците са добри ученици на Гьобелс и в америка все още цари националсоциалистическото схващане, че славяните са нисша раса. И това тяхно схващане да делят хората на висши и нисши раси се корени много преди нацизма. Така избиват десетки милиони индианци на които подаряват заразени с шарка одеала. Така гледат и на чернокожите. Затова Ку Клукс Клан са ги изгаряли живи. Та обяснете ми, мили американофили, как да се доверим на вашия господар, когато американците дори не ни считат за хора.

199

вечния вилает

преди 4 години

нова сме ние! Нито освобождение нито съединение ще ни отървят!

198

Justice Defender

преди 4 години

Това наистина изглежда опасно предателство на България и продаване на нейните интереси и права най-вече в поза на ислямските турските цели, не толкова на комунистическите руски и то във време на нарастваща опасност от ислямски нео-нацистки антисемитизъм и диктаторски престъпления на терор агресия геноцид срещу християни евреи кюрди и срещу мира истината и цялото човечество А протурска антибългарса антидемооктатична антисоцилан пропалестинска антихристиянска геноцдина политика доказват това

197

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия,Турция и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

196

Анонимен

преди 4 години

но може да искаме търговия и връзки с Русия,за да не гладува населението ни и да получава приходи отнякъде,а руснаците са коректни и не налагат нищо насила,няма да имаме проблеми с тях.

195

Анонимен

преди 4 години

Да отвори ме ли дума колко струва на бюджета на бг руския Нефтохим бургас?1. Корупционна " приватизация" 1/10 от реалната цена на рафинерията... мотив ( ЛЪЖА!), Нефтохима можел да работи само с руски нефт...Резултат: 1 унищожаване на втората ни рафинерия " плама" плевен..конкуренцийка все пак!2 безконтролен руски монопол на горивата у нас= на кожодерски цени- днес ср. цена у нас на А95- 2.40 лв при барел около 60$...убийствена далаверкааааа3 Нито лев данъци от десетилетия

194

Анонимен

преди 4 години

С пропагандата си срещу Германия и Русия това целят,защото американците не искат една силна Европа,а една слаба Европа,с тази разделителна линия между ЕС(Германия) и Русия губят икономиките на много европейски държави!В България е по-добре да продават на немците или други европейски фирми,но не и на американци,защото те не искат Европа да има силна икономика.Не можете да влезете при Русия,България е натърпкана с бази и ще ви изтрепят,но може да искаме търговия и връзки с Русия,да не гладува на

193

Анонимен

преди 4 години

защо трябва да сме винаги нечий вилает???кога българинът ще се отърси от робското съзнание да се кланя на Запад или на Изток?

192

Троле Евреиски

преди 4 години

и понеже ти твар евреиска ми дрънкаш за ефективност:Тесла на полъграмотния евреин Мъск носи 100-тици милиони загуби въпреки дотирането и въпреки това евреите продължават да наливат пари в Теслатака че тая "пазарна икономока" си я заври в разпрания евреиски ггъз

191

Кико

преди 4 години

Не наядоха се ушанките, дано им при седне от чуждото! Важи шопски девиз:Не е важно аз как съм, важно е на съседа да не му е добре!

190

Анонимен

преди 4 години

До русофилиииииииПо-добре красиви рускини отколкото дебели американски феминистки. Поне руснаците гледат на нас като на хора, а американците гледат на нас като на полухора.

189

Троле Евреиски

преди 4 години

До АнонименЮжен Поток щепе да донесе 22 МИЛИАРДА ДОЛАРА инвестиций в бедна Българияза сравнение за 30 години запада и САЩ инвестираха малко повече от 9 МИЛИАРДА ДОЛАРА в БългарияЮжен Поток щеще да донесе на бедна България около 270 МИЛИОНА ДОЛАРА транзитни такси на годинаЮжен Поток щеше да направи ценат на газта за България 215$ за 1000 кубиказа сравнение втчнената газ от САЩ струва около 1600 $ за 1000 кубика на Полшаи за капак САЩ НЯМАТ газ да захранят България !

188

тя

преди 4 години

Американеца е най- алчен и корумпиран ! Най- добре е с тях да си нямаш работа !

187

Анонимен

преди 4 години

А колко струва на бюджета ни ю. поток?Отчуждаване на земи, смесено дружество с главозамайващи заплатки, тръби, оборудване за помпени станции, подръжка и съхранение на всичко това?!2 Отказ на бг от 2 МИЛИАРДА ЛЕВА НЕУСТОЙКИ ДЪЛЖИМИ ОТ РУСИЯ НА БГ заради преустановения транзит по стария маршрут!!!3 Никакво договаряне на цена извън космическата от 250$ за 1000 куб. м, стигна се до там че втечнената от САЩ да е на половин цена от " евтината" рускаНе една а 100 кожи дерат руснаците от българина!