38

Ха-ха

преди 4 години

Калинките чакат Бойко да ги нарита, че да почнат да работят.

37

До 39 тъпак

преди 4 години

Тази винетка няма да накара апи да работи дмотана калинко отреопана! Лично ти и твойте шефове смотана секретарко, ще платите за изхарчените пари за камери, които не е трябвало да се монтират! Марша на борсата *** мършоооо! За чееп не ставате!

36

Анонимен

преди 4 години

Шефът на АПИ е подал жалба в прокуратурата срещу Бойко Борисов.

35

Help I need somebody

преди 4 години

автомобилите дължат ли тол-такси , или си е както до сега с винетка? Софианци са против тол, винетка или и двете ? Тол и винетка са две различни неща или едно и също ? Скоро ще се прибирам с автомобил и съм доста объркан. Ще ми трябва винетка и отделно ще ми начисляват такса според ?-стандарта на автомобила или как?

34

Анонимен

преди 4 години

Всички пред апи за оставка на калинките на свинетка!

33

Бате Гойко

преди 4 години

"Това не значи задължително, че ще бъдете глобени." Хахахахаха))))))) Това е от новата "държавна лотария".

32

Анонимен

преди 4 години

Ако сметнете колко ст на км ви покрива винетка От 100 лв, ще се хванете за главата. 1 ст на километър ако минавате 10 хил км на година. Не знам някой собственик на лека кола да минава по-малко на година. Знам такива, които минават по 40-50 хил км - на тях им излиза някакви части от стотинката на километър. За сравнение, горивото и подръжката излизат минимум 40 ст на километър. Значи лиглата от Нови Искър има 4-5000 лв, да пътува до София, но няма 97 лв за винетка...

31

До 20

преди 4 години

Никой в България не плаща 15 евро данък МПС. Аз примерно плащам 165 лева и то защото имам МПС с Евро 5 и голяма отстъпка. Кажи ми отворко, колко процента от минималната заплата е Данък МПС в Германия и колко е в България? Май в България плащаме няколко пъти повече в сравнение с Германия.

30

Анонимен

преди 4 години

Оставка всички калинки!

29

Анонимен

преди 4 години

Оставка Калинке!

28

Анонимен

преди 4 години

Слушах наглия апиджия сутринта. Толкова *** калинка от години не бях виждал. Обясняваше как 20 стотинки на ден излизала винетката и се подсмихваше хипер нагло! ***, *** е и водещият, който НЕ ГО ПОПИТА ако винетката е 1000 лева това ще накара ли тъпата калинка да заработи както трябва! Скапани герберски ! Оставка, нахайте се от всички ведомства! Сложиха ви да работите, а постоянно чуваме само оправдание как не сте виновни! Марш мутрииии!

27

Анонимен

преди 4 години

Аврамова какво става с ИСКАНИТЕ 100 "БОНА" за ремонт на НЕЩО КОВТО "ШЕФАТ" ти отмени?Преведаха ли вече за крадене и комисиони!

26

Професор Тюхчеф

преди 4 години

ако някой си е мислел че не може да направят историята с пътищата по-объркана....

25

Елемаг

преди 4 години

Препоръчвам на някои,които дават за пример цени в Германия,да спрат защото това е от години и е дъвкано пък за стандарта и заплащането тука.Чудя се как дори има още такива индивиди за сравнение.Тука като е такъв финансов рай и не сме плащали,що със всяко увеличение или мерак да сме като в Германия намалява народа?Нали таксите ставали като в Германия???Всеки ,който 2020 продължава да дава пример "какво е било еди къде си в западна Европа" нека се прегледа!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Перхидролената бабичка пак ръси глупости тази комуникация зависи от нея и такива като нея имало ли е изобщо такава и кой я е прекъснал.

23

Песоглавец

преди 4 години

Никой не попита хората от Нови Искър, как са пътували до София досега, след като винаги се е изисквала винетка за пътя до София. Започнаха да реват чак, когато изчезнаха хартиените винетки и вече не може с една винетка да се карат няколко коли.

22

Анонимен

преди 4 години

Др. Аврамова не знае на кой свят ходи! Истина Ви казвам. А шефът на АПИ няма капка достойнство.Ако имаше -ще стане и ще каже:Ти , Тикво, какво разбираш от закони и правилници за тяхното приложение. Или си станал с д-то нагоре и не си на кеф. Не се намираш на събрание на СИК Еднокнижнико...Ама шефа на АПИ се таи като пр.дня у ***.Няма доблестни хора ша знайте....

21

евррг

преди 4 години

Некадърни сте! Марш на полето!

20

Дръндер

преди 4 години

От колко време се плащат винетки? И не е станало по-добре! Плащай ти *** краво!

19

Анонимен

преди 4 години

Ами не стройте в софийско и не поддържайте пътищата там. Не е логично да се строи нещо, което няма да носи приход, а само ще увеличи разходите, което ще натовари плащащите, при които не се строи нищо!