354

Срам

преди 4 години

Радев е предател, съботьор и срам за България. Всеки нормален човек вижда това.

353

печално и страшно

преди 4 години

До Христо БотевХъш, това стихотворение е трън в очите на гербохунтата. За коя титва стрците ще стенят молитви до Господ, за коя тиква желине ще плача и децата хлипат. Това стихотворение е най силното оръжие което мъчениците Левски Ботев Караджата, Волов, Бенковски....опълченците, казаците.... ни дадоха.Погледни ги с какъв морал си подаряват часовници и се само изритват за консоли и магрсоли и капутсоли. това само теперасите изтървани в тиквоидна нощ през портала на 4км.

352

Sata NATO

преди 4 години

отдал живота си в служба на Родината ми и Народа ни...Бог да пази България------Ако говориш за Радеф, той цял живот е живял, ял и пил на държавна сметка, това е тунеядец пар екселанс. Един обикновен човек поне нещо изработва и внася в бюджета, докато тоя само е влачил. Държавата му е купувала и долните ***.

351

ББ

преди 4 години

Корнийй...Москва...Пекин...Вашингтон...номерата на троловете вече не вървят,мафиоти и престъпници управляват Родината ни от 30 години,продават Националните ни богатства,променят ценностната ни система,променят Историята на Рода ни...убиват по жесток и мъчителен начин хора в болници...с въздух...вода...земя...това са факти...това е престъпление срещу един беден и смазан народ...и се финансира от преяждаща европа и америка...позор

350

Анонимен

преди 4 години

Ква 450 евро заплата бе, баща ми днеска взе 860 лв пенсия, вие къде живеете?

349

ББ

преди 4 години

факти...Президента с Народа ни...Министър председателя с 4-*** лапачи спуснати му от мафият...хората не са слепи...не ни е страх от вас...водите Народа ни към гражданска война от алчност в 21 век...елате на себе си безбожници...Бог да пази България

348

toto

преди 4 години

Абе що ли си ми един и същ под различни именца? Корнииии, ти ли си??

347

Д-р Попов

преди 4 години

*** НЕЩО ВИ Е СТРАХ ЧЕ НАРОДА ПОЛУДЯ С 450?НЕТНА ЗАПЛАТА ВЕЧЕ.НЕ МИСЛИ ЗА РАКИЯ А ЗА МЪСТ.СТРАХЪТ Е ВИСША ФОРМА НА РЕАЛНОСТ КОГАТО СИ ЗАДЪЛЖЕН КЪМ ПОТЪРПЕВШИЯ НАРОД.

346

toto

преди 4 години

До ББдрън дрън та пляс...

345

ББ

преди 4 години

Моят Президент,символ и надежда за сбъдване мечтите на Апостола,образован,смел,справедлив,обичащ България,отдал живота си в служба на Родината ми и Народа ни...Бог да пази България

344

Анонимен

преди 4 години

шапкари - най много да набутат народа в казармата отново.

343

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 354За пръв път народа си обича президента.Високият му рейтинг е потвърждение на това.Колкото и да злобеете,това няма да се промени.......До края на зимата рейтинга му ще спадне, червените пенсионери мрът като мухи!:)))))))))))))))))))))))))))

342

Анонимен

преди 4 години

Слави е патерица на Бойко - "Слави тръгна на "поход срещу мутрите", от радиото на ГЕРБ..."

341

д-р Попов

преди 4 години

До Ще ДОЙДЕ ВРЕМЕСпокойноооо, другарю, спокооооойно.. Идваме с тая готината ризка с дългите ръкавчета. После те чакат едни розови бонбонки, ще виждате Тодор Живков даже и в овесената кашичка за обяд.

340

Анонимен

преди 4 години

Заглавие в Бушон медия - Горд български капитан: Ще запаля кораба си, но няма да дам на Бойко да го приватизира...

339

Анонимен

преди 4 години

свинче със звънче.

338

Анонимен

преди 4 години

ето го линка от ОФНЮЗ,Бареков: Цветан Цветанов е скритият купувач на ЧЕЗ, ще рекетира Борисовhttps://m.offnews.bg/news/Politika_8/Barekov-Tcvetan-Tcvetanov-e-skritiiat-kupuvach-na-ChEZ-shte-reketira_705959.html

337

Ще ДОЙДЕ ВРЕМЕ

преди 4 години

ГЕРБ С БАТЕ ВИ БОЙКО ЩЕ ГО МЛАТИ ГОЛЯМАТА СОПА ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ ПО НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ Е УВЕЛИЧЕН С 18 МИЛИАРДА ДЕМОГРАФИЯТА Е С НЕВИЖДАНИ РАЗМЕРИ А 1/3 ЖИВЕЯТ ПОД ПРАГА НА ОТЦЕЛЯВАНЕ КОЛКОТО И ДА СИ ГО ПАЗИТЕ ЗАЩОТО ВИ ПРИКРИВА ДАЛАВЕРИТЕ ТОЛКОВА ПО ЛОШО ЩЕ СТАНЕ ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ.ПИШЕТЕ,НО КОГАТО ВЪЗРАЖДАНЕ БЕШЕ НА ПЛОЩАДА СЕ ГУШЕХТЕ ЗАД КЛАВИАТУРАТА.ШУБЕТААААА ЕТО ТОВА Е ГЕРБ КРАДЦИ И СТРАХЛИВЦИ.

336

Анонимен

преди 4 години

Юни,2019г. Бареков: Цветан Цветанов е скритият купувач на ЧЕЗ, ще рекетира Борисов

335

Анонимен

преди 4 години

До Радев-фигурантРадев е истински президент,а не като Цецо да гепи с насилие ЧЕЗ и не знаем кой е реалния притежател,който надува сметките и лъже хората със сметките за тока!