69

Анонимен

преди 4 години

Караянчева не вкарвай в омерзение институцията председател на НС. Аман от махленски подмятания в подкрепа на Вожда.

68

М, да ...

преди 4 години

Караянчева: Радев вижда сянката на службите в спалнята си!---------------Тая тетка Караянчева как ще рагира ако започн да с обсъжда личния и живот по медиите, м? Започна да мяза на жена / преди приличаше на нищо/ от как е шефка на НС, т.с мъжа и н я прави нещо щастлива ли? На кво ли се дължи промяната?

67

аз-ът

преди 4 години

Борисов или Караянчева. Отговорът е труден.-----Бокича е забавен поне... Тая има чуство за хумор, колкото буркан с патешко.

66

Цвета

преди 4 години

Па па па, па па! Папаппаа! Папапааааа!

65

Анонимен

преди 4 години

Зелен чорап,не позволявай това.Никой не трябва да допускаш в спалнята си с Генерал Деси.А генерал Деси ако се ядоса става страшно.

64

Анонимен

преди 4 години

ИНТЕРЕСНО КАКВО ЛИ ПЪК ВИЖДАТ В ТВОЯТА СПАЛНЯ ! КАКТО Е КАЗАЛ ВЕЛИКИЯ ПОЕТ ВАПЦАРОВ-А ТО КАКВА КАРАЯНЧЕВА БРАТ-КАТО КОБИЛА ОТ РАЗПЛОДНИК ! СТИХОТВОРЕНИЕТО-КИНО !

63

Анонимен

преди 4 години

Кой е по ***? Борисов или Караянчева. Отговорът е труден.

62

аз-ът

преди 4 години

гАз-ът се изнерви------напротив дадоох ти палец нагоре. Друг няма да видиш, само мен ме забавляваш от хората тука с глупостите си.

61

Ха-ха-ха!

преди 4 години

Не обиждайте Резиденто! Той сам се излага.

60

Ха-ха-ха!

преди 4 години

гАз-ът се изнервиНе е лесно на амбразурата за изгубената кауза на Червен ***.

59

Браво на Бойко

преди 4 години

Човек се притеснява да не го наблюдават в спалнята ако има там извратени садо-мазо игри..ха.ха.ха или не е мъж нашия държавен глава..ха.ха

58

аз-ът

преди 4 години

Караянчева, с тези думи можеш да възбудиш и стар човек на 100. (бях написал надърв иш). Както и да е.---------зависи. Дали я е виждал преди това.

57

аз-ът

преди 4 години

Какъв режим на обяснение бе, нали виждаш, че са го взели на подбив тоя пореден червен некадърник с голяма уста.--------не ми се обеснявай бе...аре марш тука ...кАмсАмолец !!!! :)))))

56

Анонимен

преди 4 години

Пекинската п..атица оздравя и пак почна да ръси ***..отии

55

Tangra

преди 4 години

Изтриха ми коментара. Ще перефразирам. Караянчева, с тези думи можеш да възбудиш и стар човек на 100. (бях написал надърв иш). Както и да е.

54

аз-ът

преди 4 години

Честно Караянчева... стана по случайност председател.. никой не те бръснеше за слив... Бе дъвчи си дъвката, прави балончета - бъде себе си бе рожбе... Носи си шлачета, като стюардеса в нискотарифна авиолиния... там де двама мъже си вадят патк*те , не си пъхай мис*рката бе рожбо.... Седиш, седиш кротка па изведнъж кат получиш сигнал от небето и ... бе радвай се наживота бе пиле, вози се в мерцедеса , яж кифтета... къде реши и ти да ми коментираш президента бе красив бял лебед такъв...

53

Ха-ха-ха!

преди 4 години

До аз-ътКакъв режим на обяснение бе, нали виждаш, че са го взели на подбив тоя пореден червен некадърник с голяма уста.

52

мак

преди 4 години

Каква култура на географка-председател на нс, жалка работа.Да говори за нечия спалня,все едно се намира в кръчма, значи е на интелектуално дъно,по-низко вече няма.Повтаря след вожда си за стабилност,а не коментира изцепките му,***, ке.леш, обиди по адрес на Радев,това, че се държи все едно държавата му е бащиния и куп други смехории на така наречения премиер,който всява раздори и винаги подчертава,че е премиер на герб.Мълчи и за "работата" на министър,който пропуска да вземе дължими милиони.

51

Руми е много ядосан

преди 4 години

Клепоухият Руми Грипенов Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

50

аз-ът

преди 4 години

До Ха-ха-ха!Червен *** си мисли, че си е опекъл работата, обаче не съзнава, че е само джафкащ пинчер със самочувствие на доберман. --------------Пинчер-Минчер , два пъти си отвори устата и изджафка - и ви вкарва цялата ГЕРБеджийска пасмин... извинявай - Общност - в РЕЖИМ НА ОБЯСНЕНИЕ ! Днеска трима преброих да се обясняват кат ученички - Премиера, тая леля и заместник председателя на парламентарната група - следобед по БНТ се вълнуваше нещо момчето... А отсреща един единствен - "пинчер"