131

Глас народен

преди 4 години

До бай ПешоТо пък всички предишни бяха едни обединители...

130

така като гледам

преди 4 години

щом толкова ги разбира нещата, нека влезе в политиката, да направи партия, да вземе над 4% и да влезе в парламента да оправя нещата :)

129

Московский кузнечик

преди 4 години

Радев, Нинова и Малинов - единствени опори на руските интереси в Задунайская Болгария.

128

Анонимен

преди 4 години

Радев да пита Деси дали усеща кризите, когото обикаля моловете по света !

127

Анонимен

преди 4 години

Радев вкара Авиацията в криза, а сега вкарва цялата държава в криза !На кого ги говори тези работи, нали той заема непрекъснато високи държавни постове и като такъв е съучастник, а не жертвата, за каквато иска да ни се представи !Боже прибери си вересиите !

126

Гост

преди 4 години

Уточнение:Путин 20г.управлява Русия ,с всичките и богатства и живеемпо-добре от руснаците(с изключение на Москва,Петербург и още два града )

125

бай Пешо

преди 4 години

ще остане в историята като президента-разединител

124

Анонимен

преди 4 години

Не,президентът не лъже!Той не уточнява!2006г.България на ръба на фалита.Идва ГЕРБ .Три години ,тъкмо закрепи икономиката и дойдоха червените термити.След две години фалираха.Пак дойдоха ГЕРБ .Две години,пак закрепиха икономиката и пак дойдоха червените термити.Пак фалит.Сега от две години и половина управлява ГЕРБ ,икономиката е добре,финансите са добре ,кандидатстваме за евро зоната.Пак червените термити напират за власт...

123

Отчет

преди 4 години

Нали това щеше да е отчет на ген. Радев. Какво е свършил? Явно нищо! Само лозунги: "свобода на словото", "корупция" и разходки с "жената в нови дрешки" по света и у нас (второто май по-малко)...

122

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Според мафията казаното от президента, че основните проблеми са липсата на върховенството на закона и реално разделение на властите, безнаказани корупция и престъпност, задушена свобода на словото, лобистко законодателство и елиминиране на гражданите от този процес, не е вярно и в България няма корупция, никога не се прави ремонт на ремонта, законодателната, изпълнителната и съдебната власт са независими от мафията от клана на ГЕРБ.

121

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Според мафията президента лъже, че България продължава да е на последно място по стандарт на живот и се отдалечава от останалите страни от Източна Европа? Според мафията в България има най-висок стандарт на живот в ЕС.

120

Зозо

преди 4 години

Той и Гоцю голям го вадеше, накрая 1%. Така, че по-кротко!

119

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Според мафията това, което казва президента за демографската криза е лъжа и криза няма, българите се увеличаваме и никой не бяга от България.

118

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ обърнаха държавата ни в феодално владение на една върхушка - корупция, " усвояване" мръсен въздух от горенето на " европейските суровини ", планини без гори, няма вода,плачевен стандарт на живот за останалите тук, висока смъртност и ниска раждаемост, наливане на пари от пусто в празно, обещания и " гасене" на обществени пожари.

117

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Много точно изказване на президента. Май мафията е имала предварителна информация за това изказване и се опита да го сплаши, чрез главния си прокурор.

116

Зозо

преди 4 години

До до ЗОЗОСмешко, ами да се яви тогава Радев на ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ да видим колко гласа ще събере. Аман от прости хора!!! Гаранция няма да мине и 4 %.Боко от както клекна пред Путин и му строи тръбата е за сваляне.

115

RT

преди 4 години

Кой нормален човек би предпочел за президент недоразуменията Плевнелиев и Цачева...няма такъв.

114

Ехо

преди 4 години

Разгледайте видеата на премиера като ходи на посещения в чужбиНа та даже и в брюксел. С ръце в джобовете като мутра от 90 години. Баси срама.

113

Анонимен

преди 4 години

до Чибурашка на задна прашкаТролът Чебурашка говори за опорки, аве *** жалък си и си смешен. Скрий се в НПО дупката от където изпълзя.

112

Анонимен

преди 4 години

Страх в сърцата на гробарите...личи ви