112

Shark

преди 4 години

Дреме му че хората протестират. Той да се разходи там на държавна издръжка. Бог вижда!

111

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо премира на държавата с най голяма смъртност жали за минали неща докато народа му изчезва!

110

Анонимен

преди 4 години

Полицията в София пръска с газ протестиращи а премира скърби за обгазените в газовите камери!Това е лицемерие

109

антифа

преди 4 години

Какво търси пожарникарят в Аушвиц? Нито е евреин, пострадал от немците, нито е червеноармеец, освободил концлагера, а е едно нищо!

108

агитпроп

преди 4 години

Бокьо беше инсталиран зад израелския президент и през цялото време се люшкаше наляво-надясно, за да го хванат камерите.

107

Медал му дайте

преди 4 години

Докато хората му ИЗБИВАТ България, той бие теманета пред господарите си и се хвали как сме ги спасили. Цинизъм и цървулщина!

106

Анонимен

преди 4 години

Бойко да поразпита поляците за сделката за F-35 (най-добрия многоцелеви в света) и веднага да започне да заделя пари. Трябват ни поне десет 35-ци.

105

ПроСоТо

преди 4 години

вижте съболезнователната му физиономия!..Направо ше са разплаче!-"Съжалявам,брато за "геноцида"."...Следват ред сополи и ред сълзи...Но в резултат:-ЩЕ ПОЛУЧИ СЛЕДВАЩИТЕ ИНСТРУКЦИИ!!!!!

104

анти

преди 4 години

Хубаво е че нашия Велик Премиер си има по-важни грижи... Пък и май бяга от проблемите в България, няма топkи за тях

103

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Оставка, Тикво !Всеки път едно и също.Фалшифицирате изборите, управлявате година-две, oсирате се и проливате кръв на българи.Следва оставката 3, но след това няма да има избори, а СЪД !!!

102

ПроСоТо

преди 4 години

До До ПроСотоА!..Пропуснала си индианците в Америка и ескимосите,скъпа..

101

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

За перничани стана ясно, че единствения на когото могат да разчитат е Борисов... - на следващите избори Перник ще е бастион на ГЕРБ начело с кмета...

100

Анонимен

преди 4 години

Комунистите освободиха Аушвиц.

99

Аллооооо

преди 4 години

Кви уроци помниш? Че сега останаха 5 милиона българия на тая територия и всеки ден са като концлагеристи-вода нямат, болници няма,събират капачки за кувьози,корупция,блокове се взривяват,продават децата ни на гей двойки-ТОВА НЕ Е ЛИ ГЕНОЦИД БЕ!!!!!

98

До ПроСото

преди 4 години

Не си просо, а просто. Евреи са всъщност точно немците, чехите и холандците.

97

Анонимен

преди 4 години

Много го бива по лозунгите! Също като бай Тошо и дъртите *** навремето!

96

Анонимен

преди 4 години

само да не изтърси че полските концлагери са освободени от Съветската армия, за подобни думи поляците гласуваха закон обясняващ, че те са си освободили немските концлагери намиращи се в полша и че дограмата и керемидите на полските къщи около концлагерите са били сменени по време на войната по други причини а не от парите получени за златните коронки на избитите затворници и заплатите на надзирателите

95

ПроСоТо

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАТонката,що си не отвориш "Мавруда" и не спреш да са излагаш ?..Не ти ли горчат центовете,които заработваш като слугиня на властта тук?

94

ПроСоТо

преди 4 години

да ви кажа нещо...Да ви не кажа ли?..Ше споделам,а па секи от вас да си го "прецеди" през "гивгира"..:..Така наречените "поляци" са "КЛАН" от еврейските племена,нахлули на Стария континент.ПО КРЪВ,МАНТАЛИТЕТ и генезис,така наречените "поляци" са си чиста проба "евреи".И понеже нема друга ..СБИРЩИНА,която да "копа против себе си",за това "поляците" са оказаха "първи врагове на евреите"...Демек,на родните си кръвни братя....та така..Който вденал,вденал,останалото са АЛАБАЛИСТИКИ..

93

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Вярно е, че руските шпиони са с имунитет, вярно е, че освен депортация нищо не можем да им направим... - но Борисов вече взел решение как да накаже техния работодател... - спираме им тръбата - така ще го заболи най много, а и сърбетата си го заслужават...