10

Мучачос

преди 4 години

Да живее братска Русия дето ни оправи бабите на времето!

9

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си или наследник на комунистическите убийци, или слабоyмeн, за да почиташ тези, които донесоха 80 години страдание и разруха на Майка България!!!

8

Анонимен

преди 4 години

По време на сталиновата диктатура, която този гнусен паметник олицетворява, в СССР са избити и вкарани в концлагери милиони руски и украински евреи. А тези промити мозъци тачат един от двамата най-яростни антисемити в историята.

7

Анонимен

преди 4 години

И ние помним червени *** какво ни донесохте след като сразихте Хитлер.

6

Анонимен

преди 4 години

Не виждам по каква логика има руски паметници след като не е имало бойни действия.Руснаците губят на наша територия 10-12 човека,които се натровили с фалшив алкохол.Това са им подвизите

5

До 3

преди 4 години

Злоба!? Не другарю, бесен съм от това, че се манипулира историята, че се гаврите с паметта на милиони достойни хора, които вие убихте и/или съсипахте живота.

4

до 1

преди 4 години

А не си прав. Червената армия ни освободи от интелигенцията 40000 души, държавния архив и богатствата. Наследниците на амнистираните престъпници сложени на държавното кормило от московските монголоиди още продължават да ни освобождават.

3

Роки

преди 4 години

Какви са тия глупости "около няколко милиона". Това е абсолютна еврейска пропаганда, че са загинали 6 млн еври. Пълни лъжи и както е написал колегата в долния коментар - щ има да питаме за Хитлер.....

2

до 1

преди 4 години

Отърви се от тая безсилна злоба! Ще вземеш да направиш някой емболичен инцидент!

1

Анонимен

преди 4 години

Червената армия не е освободила никой, абсолютно никой, това си го набийте в *** червени тикви - долна манипулация на историята.