114

Анонимен

преди 4 години

Пушачите са ужасно неприятни. Техният живот се върти около поредната цигара, вонят ужасно и като се върнат на работното си място усмърдяват помещението. За огромната загуба на работно време заради цигарите да му мисли работодателя, въпреки че и ние непушачите страдаме - трябва да вършим част от работата на пушачите.

113

:D

преди 4 години

До Анонимен 112Когато искам да забаламосам някого винаги използвам някоя от следните фрази:1. "Научно безспорен факт е, че..."2. "От литературата е известно, че...."3. "Както каза г-н АБВ, който е известно светило в областта на..."4. "В медиите се говори, че..."и други, с които не казвам практически нищо, но изглеждам много умен и образован. :D :DДа се върнем на твоето твърдение: коя наука, по какъв безспорен начин доказа този "факт"? За мен това е загадка. Признавам: добър опит! :D :D

112

Анонимен

преди 4 години

Пушенето е приятно. Удоволствие е да запалиш цигара! Предпочитам да контактувам с хора, които изпитват удоволствие, вместо с изнервени окастрени сухари :)

111

до 103

преди 4 години

Интересно що нашите работни срещи свършват за по 15-20 мин, а, да, щото знаем как да си оптимизираме времето и да не се скатаваме от работа бръщолевейки глупости на място където не трябва. Вие непушачите понеже по природа сте си скатавки и вечно недоволни, постоянно гледате как да скатаете, че некой друг да ви свърши работата.

110

Анонимен

преди 4 години

Отивам на кръчма, в нея има външно крило за пушачи. Сядам там. Няколко човека сме. След два часа цялата кръчма е в това крило. Барабар с непушачите. А сега си отговорете защо?

109

Анонимен

преди 4 години

Непушачите по правило работят много повече от пушачите, чиито ум е зает с мисълта за следващата цигара. Това разбира се е разбираемо, не може да очакваме много от наркоман, какъвто е всеки пушач. Учудващо е защо работодателите наемат и пушачи вместо в пъти по-продуктивните непушачи.

108

Анонимен

преди 4 години

Научен безспорен факт е, че пушачите развиват по-добро оросяване на мозъка. Това е компенсаторно следствие на поглъщането на въглероден двуокис от цигарите. А сега кажете кой ще е по-ползотворен, тоя с повишеното оросяване на мозъка, или тоя без него?

107

Анонимен

преди 4 години

Отивам на семинар извън България. Правят някакви представяния за 45 минути, 15 минути почивка и пак 45 минути следващото представяне и т.н. няколко пъти. Да, ама не. Част от българските участници се измъкват по средата на тези 45 минути за по една цигара. През официалните почивки пушат само българите и евентуално от някоя бивша съветска република. Останалите ни гледат с отвращение.

106

Анонимен

преди 4 години

Пушачите по правило са по-креативни и ползата от тях е в пъти по-висока, отколкото някакъв сухар непушач, водещ шантав природосъобразен начин на живот. Има и редки изключения.

105

Анонимен

преди 4 години

За тоя със срещата с 10 човека... Аве аланколу, не си ли чул, че качеството на работата не се определя от продължителността на нейното вършене? В тая ваша "среща" вероятно някой пушач е предложил единственото правилно решение.

104

Анонимен

преди 4 години

Дискусия за акцизът е отклоняване на вниманието от темата, която е работодатели и работници пушачи и непушачи. В случая дискусията е какво да се даде допълнително на непушачите заради това, че не губят от работното време заради цигарите. Другият вариант е какво да се отнеме на пушачите, но такива предложения няма. Реалноста е, че пушачите губят много повече часове в пушене, отколкото 16-те часа, които има в двата дни отпуск.

103

Анонимен

преди 4 години

Водата също е вредна! Пиеш пиеш вода, и накрая умираш! На перничани за това им я спряха. За сега само експериментално, а после и в други градове.

102

Анонимен

преди 4 години

Пушачът няма как да бъде виновен за несретите и неудачите на разни шокирани индивиди.

101

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да дигнат и цената на депутатското кебапче,че по цял ден нагъват кебапчета и никаква работа не вършат!На тия дето не ядат кебапчета а я карат само на постна копривена чорба да увеличат отпуската с още два месеца!

100

Анонимен

преди 4 години

Провеждаме работна среща с примерно 6-10 участника, която би могло да приключи за час и половина без почивка, но 15-20 минути след началото, един или няколко човека пушачи започват видимо да нервничат и след около 20-25 минути от началото на срещата, излизаме в почивка за цигара на нервничещите. Това са обикновено две цигари и продължаваме след около 25 минути и така до края на работната среща, която продължава заради пушачите почти два пъти повече време, т.е. пушачите губят не само своето време

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Пушачите си плащат и тютюна, и акциза. Но на някои това им се вижда малко и решиха да наказват работещите пушачи.Лесно е- забранете производството и вноса на цигари. В търговската мрежа да не се продават цигари и толкова.На бизнеса всичко му пречи- празничните дни, болничните, майчинството, осигуровките, заплатите, ТЕЛК, възрастта на работещите, иска да му работим 300 часа годишно БЕЗ ДА ПЛАЩА за извънредния труд...

98

Анонимен

преди 4 години

97, не разбрах точно, ама 4 пъти в година на лечение ли ходиш? Също и не разбрах кой те ee6e, *** и не ме интересува. Явно си объркал сайта с някакъв в който адам търси адам.

97

JJIvanov geologist

преди 4 години

Тестове в United Kingdom проведени в завод за пакетиране на плодове разположен над древни гробища където са били погребани стотици убити от black death pandemic 1345- доказаха наличие на ракови маркери за всички носещи цигарени пакети с черни раково активни надписи,вулгарни снимки /нагло незаконни/ и холограмни скенери.някой от жертвите имаха милиони ракови зародиши в телата.Анализ на чумните проблеми доказва че тлееща зараза пдо гробищата/вероятно от трупни води/

96

Анонимен

преди 4 години

Перничани да спрат цигарите, и водата ще текне от чешмите!

95

Мъди Мъдреца

преди 4 години

Тоз живот на трезвен акъл живей ли се бе?Яжте,пийте,пушете еете се...това ще ви остане!