28

7up

преди 4 години

Фалита неизбежен за втори път след 1992. НАЙС!

27

-

преди 4 години

Грозно е! Деца умират от "здравеопазване", пенсионери изнемогват, здрави прави младежи бягат от държавата - за тези неща няма протест и бунт. А за финансирането на немасов спорт се събират "....." пред които дилетант мин преда ще клекне загрижен единствено за собственото си его.Що за народ сме???

26

Анонимен

преди 4 години

Левскарите вместо да протестират по почнат да пазаруват оригинални артикули на отбора, като искат да го спасят.

25

Радев

преди 4 години

Нямам нищо против Тиквата да бъде свален с протести, но въпросът с обществения интерес е принципен: Не може най-оскотялата и бедна част от народа да бъде така примитивно зарибявана и да търка талончета като луда, а черепа да трупа милиарди, като на това отгоре не внася и дължимата такса. Трябва да му се даде урок и на него.

24

Анонимен

преди 4 години

Ако Борисов клекне и пред тази нарко-*** от 500 човека направо да събира цирка и да си ходи. Не може кой за каквото му скимне да протестира и да му се угажда. Иначе да събирам 500 познати и да протестираме да отпадне ДДС и корпоративния данък!

23

Totenkopf

преди 4 години

Левскарите? Не по скоро платените агитки, които за 20лв и пица + доза наркотик ще ги пратят да викат. Нормалните левскари никога не биха отишли.

22

Ultras Minyor

преди 4 години

Никъде по света го няма това шефа на вечния враг да ти стане спонсор. Когато Фиго отиде в Реал постоянно го освиркваха. А тука говедата заради някой лев са готови да му го лапнат на Божков

21

Най-после

преди 4 години

Този сбъдна мечтата си,да е на хранилка от "бащицата".А сините *** просто ще бъдат употребени.

20

Анонимен

преди 4 години

Направо да ни сложат данък Левски че да го има явно цялата държава сме им длъжни

19

Анонимен

преди 4 години

Сектор Б на абстиненция

18

╢

преди 4 години

Направо другия Домусчиев веднага да ги купува. Нали е все в "сянката" на батко си Кирчо, така и отборчето му ще все в сянката на Лудогорчето.

17

БГ

преди 4 години

Ако натиска мине е чудно народа дали ще си стои това не са 5-10млн а над 200 на година

16

СмаХнат

преди 4 години

Плашат гаргите, да не би да си мислят че ще бутнат правителството? Стига глупости, въпросния "бизнесмен" има и други източници на доходи, нали се води "най-богатия" човек в държавата. Като не става - закривай!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Защо самият клуб не се издържа сам? Клуба има масивна фен база какъв е проблема?

14

Вечна дружба

преди 4 години

Като не искате нещата да зависят само от един човек , тогава чии го търсите при Борисов ? Организирайте си сами нещата ! Тарикат не си оплаква !

13

Анонимен

преди 4 години

еее време беше да го закрият само негодници там

12

Анонимен

преди 4 години

Българите са овце от породата "тъ'поглава" ! Божков е нищо повече от един алчен бандит който краде от държавата,никъде по света нямаше да го търпят,досега щеше да търка наровете дори и в Сомалия ! Законите в България са направени от шмекери,измамници и бандюги които са в защита на самите тях,но за простата Бг-овца това е неразбираемо ! С корупцията се борят само коректни и честни хора,затова и спортни величия се изправят пред Темида и или си плащат или "зандан", а Боко е бандит, как ще се бори ?

11

Fax from Kazan

преди 4 години

Значи изписаха вежди за дълговете на Цска, че с 30 млн е ощетена държавата, сега бодат очи с десетки милиони повече ама да са у тях.

10

Ни КОЙ

преди 4 години

Левскарите явно не са силни в четенето... Никакъв отпор не дават... хахахахаНаливат бири от сутринта и ръсят кафеджийски истории. Да са живи и здрави!

9

Анонимен

преди 4 години

Ей ся я втасахме. Стотина ...ще определят дневния ред на държавата!