22

Анонимен

преди 4 години

Джонсън направо му е казал, че е убиец.

21

Чебурашка

преди 4 години

До България над всичко

20

Чебурашка

преди 4 години

До za RUДа нападаш по слабите си съседи, да ги избиваш, тормози и да им отнемаш територии не те прави велика сила. Да подкрепя отявлени убийци и диктатори които тормозят собствените си народи не те прави велик. Да тровиш и убиваш хора, които са ти неудобни също не ти прави велик.

19

za RU

преди 4 години

Искате Русия да се разпадне...................хаха.....................не ви ли стигна , че разпаднахте СССР..............знаем ги тия западни номера...............още дъртата вещица Маргарет Тачър искаше това, после другата дърта вещица Тереза Мей измисли историята с Новичока !!!Но сега Русия се командва от Путин, няма го вече предателя Горбачов и алкохолика Елцин!!!

18

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаА ти не повтаряш нищо като папагал, така ли?

17

Анонимен

преди 4 години

Смъртоносен новичок в комбинация със страшни руски агенти, а като резултат - Скрипал жив. Някой после е минал покрай мястото на покушението и е умрял, на Скрипал е жив. Имайте малко уважение към аудиторията си.Както и в Сирия: От зарина се предпазват с противопрахови маски и са по тениски. Защо считате всички хора за б.удал.и?Като стана въпрос за Сирия, там откриха контейнери с бойни отровни вещества, произведени в Солсбъри. Значи те могат да тровят, но никой няма право да трови тях.

16

България над всичко

преди 4 години

Най-големите беди за България идват от старите европейски империи Франция и Великобритания!!!Не от САЩ, и не от Русия!!!

15

za RU

преди 4 години

Русия си остава велика сила, заедно с Китай и САЩ..............а т.нар. Великобритания все повече ще затъва в блатото............очаквам отделяне на Северна Ирландия и Шотландия, Англия ще остане само с Уелс, но ти това не е сигурно!!!

14

Да се знае!

преди 4 години

Руските жужета - най големите жужета в света!

13

Чебурашка

преди 4 години

До джоРусофренията ти се е обострила товарищ. Престани да повтаряш като папагал руските обяснения по случая с отравянето и може да се оправиш.

12

Анонимен

преди 4 години

Сега Русия като си смени конституцията и повече няма да трови с Новичок и полоний, ще се премине нови отрови.

11

джо

преди 4 години

Коментарите са излишни, погледнете по внимателно снимката. Борис Джонсън избягва погледа на Путин, а всички знаем какво означава този жест. Това говори за неискреност и цялата история за Скрипал си беше сглобена. Всички санкции бяха приведени под натиск и без конкретни доказателства. При едно друго подобно дело показваха Родченко пред журналисти, докато Скрипал ги покриват под предтекст да не ги застрашат. Питам от журналистите ли ?

10

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаМерзостите по света ги върши друг един с.винарни.к, не руския.

9

niki

преди 4 години

Съветската Кл*ака. Докато тази страна не се разпадне на по-малки държави, които да се управляват нормално няма как изобщо да говорим за добри отношения.

8

Анонимен

преди 4 години

Това е удесно. руслямска държава трябва да бъде държана в изолатор до пълният си разпад на 10-15 джамахирии без никакво ралично от лъкове и стрели оръжие.

7

Чебурашка

преди 4 години

До БългаринаКолко пъти трябва да ти се казва, че русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. И докато руския свинарник върши мерзости по цял свят не трябва да бъде оставян без надзор.

6

Анонимен

преди 4 години

Повече от година лъжливото театро със Скрипал няма как да се забрави.

5

Чебурашка

преди 4 години

Русия е токсична държава и докато не се нормализира никоя страна не може да има нормални отношения с нея.

4

Българина

преди 4 години

Пушете си наргилетата и се оглеждайте в метрото за колячи, не се занимавайте с Русия

3

Анонимен

преди 4 години

Тия ингелизи станаха много противни, тия истории с Новичока писнаха на всички нормални хора по света!!Русия си остава велика сила, а Британия (бившата Великобритания ) върви към разпада си!!