37

Dick

преди 4 години

В Америка от инвалиди правят милионери. В България от милионери правят инвалиди. Малка разлика но съществена.

36

GHT

преди 4 години

"работа под напрежение"Закривай държавата! За подобни неща като "работа под напрежение" синдикатите в Западна Европа направо ще ви попилеят. От бизнеса ви нищо няма да остане, а после и държавата като се намеси, и в затвора ще полежите, щото тамошните профсъюзи като се активизират и става мазало.

35

Анонимен

преди 4 години

До 38 но когато решат да дават ще трябва да дават повече от европейските работодатели евентуално някой да се върне режат си сами клончето.

34

Анонимен

преди 4 години

Руски *** дали ще се търсят? За една ватенка питам.

33

Абсурд

преди 4 години

Пазара търси хора за работа,а хората търсят работа за пари,а не да се подиграват с тях,аз пък си търся работа в София,щото Бургас е един умрял град и заплатите са ниски.Очаквам поне 2000лв заплата за това което работя

32

Хашимото

преди 4 години

Онзи рептил Велев търси служители с 8 езика и 5 висши които да работят във фабриката му за производство на кламери за 300 лева на месец бруто. Не знам защо но желаещите не са много.

31

Петко

преди 4 години

Щом заплатите не мърдат значи хора има. Обаче след 2-3 години пак ще си говорим. В общия случай БГ шефа е мутра с основно образование който се опитва да екплоатира служители с висше образование и текучеството е голямо.

30

Анонимен

преди 4 години

Ще потърсят потърсят па ша развържат кесията ,да бръкнат по дълбоко да няма змия в джобовете им .Цените надминаха европейските айде и възнаграждението да актуализират бизнесмените да не се излагат гладна мечка хоро не играе.

29

Анонимен

преди 4 години

Работодателите очакват самоконтрол, дисциплина и умения за работа под напрежение.От тука трябваше да започнете. Г+да .Сами посочихте проблемът си.Не можете да си организирате производството и чакате работници те да ви оправят бакиите.Под напрежение.Това е разликата с нормалните и заплащането.

28

инж. химик

преди 4 години

До РеалистТова са смешни пари!

27

до 26

преди 4 години

С тия знания най-много да чистиш машините от прах :) Да позная, Руфус ползваш, fdisk и cmd не знаеш какво е :) ?

26

Анонимен

преди 4 години

Търся ит специалист който да влезе в профила на приятелят ми за да разбера с кого си пише.

25

Анонимен

преди 4 години

Търсете ако намерите нещо и аз търся пращайте насам .

24

Анонимен

преди 4 години

В днешно време се търсят предимно хора без собственно мнение подчиняващи се на всичко по възможност да са отдадени на фирмите даже и по телефона през почивните дни по всяко време на денонощието за мижави кинти.

23

Реалист

преди 4 години

Във всяка една сфера има липса на кадри. Ако дават минимум 1200лв заплата тогава ще има кой да работи. Ако не ги дават, после работодателя ще захваща да работи

22

1

преди 4 години

едно време какви кадри се търсеха, а сега....

21

Бюро по нищоправенет

преди 4 години

Най- се търсят бальци

20

вЕрвам ви.. ама не!

преди 4 години

"специалистите по информационни технологии" - ама друг път. Кажете call център, help desk и т.н. Защото вече и индийските кол центрове не са ви по джоба. Или да въртиш геврека на една баничарка и да слагаш кабели. Много изкривено понятие давате. Това може да е хардуер, софтуер, електричество и какво ли не. Тук няма производство. Има само препродаване на услуги и стоки. Ама Боко-Тиквуня реже ленти и се бие сам, че правил си там нещо. И това за хотелиерството да се чете - чистач, мияч и за всичко.

19

балкантарикат

преди 4 години

Търся работа като началник !!Иначе си лягам гладен,на не преуморен.

18

Анонимен

преди 4 години

Какво се търси на пазара на труда? Евтина работна ръка.