41

нищо им няма

преди 4 години

До РосСтерилитет при мъжете се получава при висока темперетура, затова и макарите са отвън, а не в тялото.

40

Рос

преди 4 години

Бърз път към стерилитет за мъжа!

39

рускиня

преди 4 години

До ЧастушкиТи пък ако не лижеш *** на западните господари и не оплюваш всичко ,които е зародило в България - няма да ти е светъл живота.Лочи парцуца и празнувай "черен петък" - много напредничаво и западно

38

Жорката

преди 4 години

Тоя господин толкова много иска да каже, че вдигна пулса :D. Спокойно, всичко е с добри намерения. Никой не се е засилил да затрие българщината с изкуствено хоро.

37

Анонимен

преди 4 години

Това е една селска простотия на едни пияници.

36

дгд

преди 4 години

*** на балканите.....

35

рускиня

преди 4 години

и да добавя за срам на фолклористката - традиция да се влиза във водата на 6 януари идва от библия - На този ден св. Йоан Кръстител е кръстил Божия син в река Йордан. Християне в този ден влизат във водата - погледнете Русия - мъже, жени влизат в ледени води.Но кухата и проста лейка това не може да знае.

34

западняк

преди 4 години

До Анонимен 35Това е друго - сатанински ритуал. В БГ също ги има много.

33

Анонимен

преди 4 години

Народ който гори *** на друг народ не може да бъде унищожен.

32

Анонимен

преди 4 години

Ако видите на официалната церемония за откриването на ж.п. тунела Сен Готард в Швейцария как участничка в пърформанса буквално си навира голото дупе в лицето на много официална персона от ранга на държавен глава, нашенските подпийнали шкембелии ще ви се видят като морски бриз.

31

Частушки

преди 4 години

До рускиняТо за вас, де се лочи самогон, все е традиция..

30

Сата НАТО

преди 4 години

Навремето една такава проява на тапотия е била равна на самоубийство. Всяка простуда или ревматизъм е означавала директна опасност от пневмония или да легнеш схванат и да умреш от глад. И като умреш, семейството ти също отива на кино - отиват да просят или да проституират. Някакви клоуни сега се правят на интересни, разчитайки на парното в буса, паркиран до реката, на пеницилин и диклак. Шматароци смешни.

29

рускиня

преди 4 години

Не разбирам какво толкова разбуни духове. Хората празнуват, имат традиция, нека от 30 години и какво? да не би пречат на някой. Освен това е атрактивно и наистина интересно. А защо тези "фолклористи и хореографи" не ги дразни вкарана насила "традиция - черен петък"???? Не съм чула да вият че това не е автентично. Ами защото от посраните САЩ, където мото - плюскане,потребление. Браво на калоферци - весело ви е на душата , това е супер. наздраве!

28

Анонимен

преди 4 години

Това се вика - "култура на главанаците". На тепегьозите.

27

ШибиРиби

преди 4 години

Те калоферци ако не са примитивни нискочели рунтави потутчаци няма как да преживеят суровата зима. ТрОшат табуретки с главите си по механите и играят хора във реката щото на сухо не могат да пазят равновесие.

26

Анонимен

преди 4 години

Кое му е мъжкото да се разхождаш в един студен гьол ?!

25

Радо

преди 4 години

До АнонименМоже да ти харесва, да е красиво според теб, но автентично. Аз съм от този край, до преди 10 години за такава простотия не бях чувал. Старите хора, които съм питал и те не знаят за такова нещо. Определено не е на 200 години и не е голям и стар обичай. Не казвам дали е лошо или добро, но няма нужда да се лъже, че е автентична и стара тардиция, няма лошо да е нова традиция. Всяка традиция се е зародила все някога, защо трябва да се лъже.

24

пепе

преди 4 години

И смотаните журналистчета със зъби и нокти пазят чалгарската псевдо-традиция. Явно на българина му харесва да е посредствен.

23

красив ум

преди 4 години

До Анонимен 25И кое му е красивото, пияни дебели мъже повръщат у реката?

22

Анонимен

преди 4 години

Авнтентично и красиво е,на който не му харесва,да не го гледа!