115

ХХХ

преди 4 години

Абе кой *** ще воюва за Тиквата и депутатите ??? Аз съм бил войник , но няма да си мръдна пръста за тези крадци !!!

114

men

преди 4 години

тиква кажи защо в германия 1 километър аутобан струва от 6 до 20 милиона евро (включително тунели и мостове) а ти ни строиш по 80 милиона лева на километър. заплатите са минимум 3но по ниски. цените на материалите също са по ниски. в швейцария цените са шодни. за качеството по добре да не започвам. в швейцария по закон подновяването е след около 20 години. преди това го плаща фирмичката дето е строила. при нас се почва още след 3 месеца. къде отива разликата, кой отговаря за качеството. обратно към НАТО: какво ще ги правим бричките и гемиите им? с кого ще се бием? колко човека ще тръгнат на во

113

Анонимен

преди 4 години

Абе БКП партиеца от пожарната, нещо много нахилен на сцената. Да не са го викнали за циркаджия там?Като им е казал за възпирането, са се скъсали от смях...

112

Анонимен

преди 4 години

Относно НАТО и сбиването на турци и гърци - гледай Кипър.Там всичко е ясно и точно.По-силния и по-симпатичния на "началниците" прави каквото си поиска. Пълнежа, в който и ние сме някаква ***, отнася дървото.Това НАТО е една порнография - кошарка, в която американците вкарват овцете от EU, за да ги стрижат, доят и да ги ползват за месо.Това ти е нато - *** на чичо Сам, да може с него да млати тези, които не го харесват.

111

хах

преди 4 години

Бате, казвай каквото имаш да казваш, че идат новите избори...

110

Анонимен

преди 4 години

От 3,25% половината сигурно са комисионни за далавераджиите, а останалото е подаяние за "началниците" за да продължат да "обичат" колониалната администрация и да гледат през пръсти на престъпленията им.

109

хах

преди 4 години

Баси, как сме карали без НАТО преди?! Война след война!

108

Слав Караславов

преди 4 години

3,25 % от БВП? Има нещо неясно в този процент! Тръмп подгони от две години европейците и най-вече Германия (до сега 1,35 %) да повищат разходите за отбрана до регламентираните 2 %. Германия обеща да достигне 2-та % до 2025 год. А ние даваме в момента повече от два пъти (в проценти) от Германия? Кой е по-добре запознат с материята или всичко това отговаря на истината???

107

идиот

преди 4 години

щял да възпира кой бе смеш ник комшиите не са решили, не са ни прегазили, а и не дай си боже да случи пръв ще избяга при откраднатото в чужбина.

106

:):)

преди 4 години

мн ми е чудно НАТО кат се сбият турци и гърци каква ще я къдри

105

Анонимен

преди 4 години

Единствената причина тиквата да се натега толкова много в това нато е една - усладиха му се комисионните за далаверата с 8-те златни хвърчила.Сега като опоска другите сектори в скапаната ни икономика, е открил нова златна жила - ще цоца от военни далавери.

104

Анонимен

преди 4 години

Плондира щял да възпира?!?Кого, какво, как?То от неговия тоталитарен режим половината население ибяга и държавата е скапана от всякъде. Околните държави не може да ги възпре, а и те нямат мерак аз коч ин ката тука, от която бяга собственото население.Ако се пъчи да възпира Русия, ще я възпре колкото мравка на аутобана би възпряла тировете.Жалка картинка, селския тарикат го дава натегач и навияч.

103

ББ ще възпира

преди 4 години

Ще възпира баба ми да ходи в селския нужник на двора... толкова ни е армията, толкова ни е въоръжението

102

Анонимен

преди 4 години

Само Русия може да унищожи всички русофили в България !

101

самостоятелна държав

преди 4 години

Само в НАТО България е 100% васална държава.Само в НАТО България дава всичко което й се разпореди без нищо да получава.Само в НАТО България плаща 2-3 милиарда за да разкрие 6000 работни места в САЩ. И това е само случая с Ф-16.Колко още неща сме платили не знам, но това поне ни го каза искрено американския сенатор

100

бг

преди 4 години

Ще ни използват за ракетна площадка срещу Русия и руските ракети ще паднат първо тук. НАТО е инструмент на ционистите за постепенно завладяване на света.

99

Анонимен

преди 4 години

Само благодарение на НАТО България е в клуба на цивилизованите държави.

98

Анонимен

преди 4 години

Само благодарение на НАТО България може да съществува като самостоятелна държава.

97

Анонимен

преди 4 години

Кажи кого ще възпираш? Нещо името Русия не смееш да го произнесеш! Предполагам, че като стане напечено, тоя пръв ще напусне кораба.

96

Анонимен

преди 4 години

Само НАТО може да спре руския тероризъм.