130

Анонимен

преди 4 години

Те, Тайм, много си падат по това да тургат фашисти на корицата си. Червената стилистика много им гила.

129

Анонимен

преди 4 години

Браво! Нареди се редом до титани на демокрацталин, като Сталин и Хитлер, които също са били хора на годината на това списание. Сталин даже е удостояван два пъти (1939 и 42).

128

Анонимен

преди 4 години

Я! Пак фашист /фашистка/ на корицата на Тайм. Сефте...

127

Анонимен

преди 4 години

Давай, Грета! Ти си достойна за възхищениеКъсмет и успех

126

Анонимен

преди 4 години

Bravo, Greta! :)

125

Дерибей

преди 4 години

Не, бе, то е ясно, че "човек на годината" се води като културно и социално значение; не е някакъв морален приз. Но и затова - тая е неква марионетка, дето сама по себе си просто не е личност. Нито нещо е постигнала, нито нещо по-различно е казала. Медиите сами си я издигнаха, сами си я поздравиха, сами си я наградиха. Все едно на оскарите да се явят пет мегазвезди... и братчедката на председателя на номиниращата комисия, с домашен видео клип. Сетете се кой ще спечели и защо.

124

Анонимен

преди 4 години

Тия не бяха ли обявили Буш и Цукърбърг за хора на годината... ХАХАХАХА

123

Историчка

преди 4 години

През 1938 г. същото това списание обявява Хитлер за човек на годината. Само след една година същият този човек започва ВСВ! Правете си изводите и за списанието и за хората на годината!

122

Анонимен

преди 4 години

Да не се окаже после, че имала нафтова печка...

121

Анонимен

преди 4 години

Хан Хум го тресат някакви дълбоки комплекси. Спри Интернета и *** на професионалист, ще ти стане по добре.

120

Анонимен

преди 4 години

Такива като Грета освен да ни наложат данъци и храненици от Африка да издържаме, друго няма да направят. За да изкупване на някакви вини, да се съсипе Европа, а в това време Индия и Китай да си произвеждат без да спазват някакви норми, да се увеличава тяхното население, за да печелят глобалните корпорации.

119

Анонимен

преди 4 години

До 116Няма нещо като недирижиран протест. Ако вярваш във фантазии като "народна воля" значи си адски невинен и пpocт :) Ама ти си се мисли за много умен де, само не се чуди като ти се смеят.

118

До тоя, дето...

преди 4 години

... така яростно защитава Грета и говори гн.у.сотии за българите:-Ако си българин, никой не ти е виновен, ти си като всички останали тук. -Ако не си българин, значи нямаш никакво възпитание, а освен това, има нещо, за което много ни завиждаш. И в двата случая си много зле, макар, че вероятно не го осъзнаваш. Колкото до Грета - отдавна търся доказателство, че "Тайм" е ев.рейски пар.цал.Е, вече го имам. Щом и Ал Гор се е появил на сцената. Номинирали те... генетичното чу.довище.

117

Хам Хам

преди 4 години

САЩ ли имаш предвид щото те изпълняват смъртно наказание,та наш Боко масово екстрадира Българи да бъдат съдени там на 50-100 години затвор присъди близки до смъртна присъда,а Бългерианите си мълчат,що така!?Робска държава!

116

Циник

преди 4 години

Хюсеин Обонго води 8 години войни...изби купчини народ ...и му присъдиха нобелова награда за МИР.И тази номинация е от същия бичим..А тук някакъв *** се възхищава на аутистката със собствената PR агенцияНалаганите "нови ценности" вземат жертви (от новоизлюпените ***) и у нас!

115

Дерибей

преди 4 години

"В Хонконг протестират срещу екстрадициите в държава изпълняваща смъртно наказание"Ай ся събери две и две, и се сети що за хора стоят зад огретенчето, защото пък *те* отказват да кажат лоша дума за тая същата държава. Пък и какво ще стане с вас, другари, като им ходите по свирката. Навсякъде в историята, първите жертви на всяка соц-революция са тези, дето са я наложили.

114

Анонимен

преди 4 години

Болшевиките тотално изтрещяха!! Всипки ли на запад са си ьафубили разума?!? До кога ще продължават да ни пробутват либерастките идиотии. Няма ппдобни нагляри!!

113

Г. Сомов

преди 4 години

Едно време Хитлер също беше на първата корица на Time. Преди четиридесет години либералите ревяха , че идва нова ледена епоха , сега ползват едно ненормално дете да бълват глобално затоплените пропаганда .

112

до Дерибей

преди 4 години

В Хонконг протестират срещу екстрадициите в държава изпълняваща смъртно наказание,а не срещу комунизма!А бедните БГ-та не знаят на кой свят са,задушени от крадливи ченгета,политици корумпета и фалшиви журналисти!

111

anon

преди 4 години

тази не може да спретне две смислени изречения като няма от къде да чете... има й интервюта и конференции където говори в свободен стил. всъщност не говори. гледа объркано и не знае какво да каже. ама не е виновно детето- виновни са тези дето я бутат напред да им спряга програмата и опорните точки...