24

Анонимен

преди 4 години

Турци и евреи са от една черга,братя

23

Анонимен

преди 4 години

А някой зададе ли въпросът: защо ги има тези патрули и защо до сега ги е нямало? А лъжите за сигурността в Германия и намалялата престъпност може да мине само пред някой, който не е живял там. Точно в Берлин има квартали, където нощем полиция не стъпва. Нещо, като Столипиново, но още по-зле. Доиче зеле да отидат там да правят интервюта да ги видим! Много ще ми е интересно тогава!

22

до 28

преди 4 години

Русия и рускини си виждал само на снимка ти...При 150 милиона население имало три милиона рускини в Европа...А при 7 милиона население има 2 милиона млади българи в Европа...За красотата на улиците на Москва и Петербург София може само да мечтае...но разходи се по улиците на Париж или Стокхолм вечер...После може да споделиш какво си видял!

21

179

преди 4 години

Чакаме сега и Германия да се превърне във бунище. Тя е двигателя на Европейският съюз. Без Германия Ес утива на кино още на 1вият ден. Всячески някой хора искат да превърнат 4 тата икономика в света във развалина. И то не е от днес това а още от началото на 20 век. Жалко е , че макар и бавно успяват.

20

179

преди 4 години

Ако Германия се съсипва във момента то Русия е съсипана и разрушена още през 1920 година. И то си личи само ,когато човек утиде там и осъзнае ,че даже и най-мръсната улица във България е прекрасна сравнение със тази във РФ. И там положението е същото, младите бягат на запад , старите остават. Тъжна картинка. Пълно е със рускини във Турция ,Италия, Германия. По 1 милион във всяка от изброените държави, и то млади жени а какво правят там само те си знаят. И за какво развитие говорите вие ???

19

питане

преди 4 години

Уж нямат поддръжката на обществото, а отрядите се множат. Как става тази работа? Май някой лъже.

18

Анонимен

преди 4 години

Русия потвърди , че ще приема бежанци само с европейски произход , когато броя на мигрантите в Европа с африкано-арабско-индииски произход, достигне критична бройка и коренното европейско население стане малцинство !

17

Анонимен

преди 4 години

Забелязвате ли клошарите и отпадъците?Берлин бил беден и тва било секси според гей-кметът им?

16

смях

преди 4 години

Напомням, че предния път тоя глyпак Хитлер, докара болшевиките в Европа. До паметника Мамаев курган в Сталинград, русите, трябва да издигнат двойно по-голям за благодарност на Хитлер, че ги пусна в сърцето на Европа. Ама явно има още от тях, които не си взимат поука.

15

Анонимен

преди 4 години

Некъде в Мюнхен новия фюрер си пие бирата в този момент . Дошло е време разделно да спасим бялата раса, че след 5-10 г може да е късно .

14

до смях

преди 4 години

Този път ще е с мбр в големи количества.Когато всичко свърши няма кой да има да целуне краката на Сталин ни на Ленин.От червеният колхоз пълен с мутри алкохолици и наркомани няма да остане много.

13

Munchen_DE

преди 4 години

DW за пореден път се опитват да се бъркат, където не им е работа. И те самите не разбират, че когато няма закони или има недействащи закони, рано или късно обикновените хора поемат нещата в свои ръце!

12

Schutz Staffel

преди 4 години

Вчера един Санта Клаус изяде боя от група черни в Германия. И му крещяха, че е расист. Много закъсняха с тези отряди. Тези тримата като обикалят сигурно като срещнат гостите и завиват. Новопоканените бродят като глутници, от по ми имам 6-7 човека.

11

batmario

преди 4 години

Гешев,Германия,Сталин....като че ли и преди съм ги чувал

10

Расате

преди 4 години

Ще си скъсат ризата като мене като разберат що за народ е!

9

Анонимен

преди 4 години

Аха ако обикалят африкански и арабски банди от клошари и наркомани на социални помощи всичките с ножове и пистолети тва е хубаво а, скъпи изпедерастяли немци?Ако обикалят бели хора е най-страшното нещо?Очаквам шишкавата ялова бабичка да излезе с треперлива реч срещу нацистите и да разцелува поредният африканец или арабин.

8

Закъснение

преди 4 години

Бай-Хитрия ги затри,през ВСВ-ха-хаа-ха-ха-ха

7

Анонимен

преди 4 години

Двама турци в метрото в Берлин: Ей, вече сме 5 милиона в Германия! Една бабка до тях: Те и е.... бяха 6 млн. пък какво им стана....

6

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Мулти-култи-хомо-либepacтите първо да осигурят сигурност по берлинските улици и после да плюят националистите.

5

ССС

преди 4 години

Дойче зеле пише глупости , Германия е залята от талибани и престъпления !!!