107

Анонимен

преди 4 години

До Путин и СтанишевБи било смешно, ако не беше тъжно, че такива оператори на голям ударен български инструмент се изявяват тук, подкрепяйки тезата на проф. Иво Христов за 80-те процента.Човече, съзнаваш ли колко си смешен?

106

По-големият проблем

преди 4 години

Ееее в квантовата механика нещата са същите!!!

105

Анонимен

преди 4 години

Вече десет години чакам новата Лада да излезе в продажба

104

Blackbird

преди 4 години

Кефи ме блекбърда - страшна птица! Докато е на земята така е направен, че има пролуки в корпуса. Защо? Защото докато литне и на височината, където лети корпуса се разширява и всичко си застава както трябва. И даже леко покапва гориво! А между другото белия лебед е подобен!

103

Баба Ванга

преди 4 години

Свето ке стане по добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея!

102

Глупости

преди 4 години

НИКОЙ НЕ МУ СЕ ВОЮВА И МРЕ!!!САМО СБЪРКАН РУСНАК, МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК, ЩОТО УСРЬО.... ХАХАХААААА..!

101

параноя крайна фаза

преди 4 години

следва осмъртяване за да не пречи на олигархичната КГБ-ейска (КПСС) клика която докара от Ленинград това криминално мафиотско джудже и го постави на власт при Боря Елцин.Сега джуджето се смята за несменяем властелин - ще последва съдбата на предшествениците си от студената война, вероятно яд.Русофилите да се подготвят да приветстват следващия бляддов диктатор, този вече е пътник, колегите му сами ще се нахвърлят върху него за да не ги повлече в дупката където се спомина и непобедимото СССР.

100

Анонимен

преди 4 години

Абе то, че му се виждат агенти е малка работа. Скоро и звезди посред бял ден ще му се видят. За кратко де.

99

Анонимен

преди 4 години

Тия са луди и са ни врагове . Няма нужда да пишете за някакви си откачалки какво искали ,виждали и не знам си какво. Нас какво ни интересува и какво общо има със развитието и просперитета на България

98

Хахахааааа.

преди 4 години

.... ТОЙ БАТЮШКАТА. СТАЛИН, БЕШЕ БОЛЕН ОТ ТАЯ БОЛЕСТ!!!ДОБРЕ ЧЕ СЕ ТРЪШНА НАВРЕМЕ!МИСЛЯ, ЧЕ И ДЖУДЖИ Е НАТАМ..... ХАХАХААААА .....!

97

Анонимен

преди 4 години

Тенденциозно, грубиянско заглавие, тенденциозно статийка! Какво да оставят спокойно да пропагандират срещу Русия в самата Русия разни НПО-та, пусита, платени провокатори? Майданчик им захотелся, сукам! Не выйдет! Хората държат на държавността си, създадоха мощна икономика, модернизираха я, направиха най-силната армия в света с 1/10 от парите, които хвърлят онези от царевичака за пушкала! Голям залък е Русия за Запада, не е нито Либия, нито Афганистан!

96

Не извратен тип

преди 4 години

Нелепо е "Велика държава като Русия " да оправдава провалите си със фондацията на Сорос.Сорос няма фрегати,няма морска флота,той няма армия,няма и атомни бомби хахахаха мозъци болни некадърни,изкривено ДНК

95

Запада я създаде

преди 4 години

Съветската империя, запада я изгради (стотици хиляди американски ингенери са построили първите заводи в Блядистаа), запада накара СССР да се нахвърли срещу бойния си другар Хитлер (след като си разделиха Полша), а причината бе че Сталин поиска Хитлер да му позволи да налапа България. Запада хранеше СССР през 2СВ, даваше им медикаменти, машини и снаряжение, и същия този запад помогна на комунистическия елит на СССР и сателитите да окрадат народите си, като окраденото попадаше (да) в западни банки

94

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 94 Съчуствам ти приятел ако живееш в БГ.3 +,12 -.По-зле от Венецуела.Ето затова не искам да се връщам в БГ,дори и само да си видя родата за 10 дена.Само дълъг път,харчене на пари и нерви и много-о-о-о-о-о-о,ама много разочарования.

93

Путин и Станишев

преди 4 години

са обучавани на запад от фондовете на Сорос. Сорос беше един от няй-популярбите перачи на комунистически пари през 80-те и 90-те години, цялата съветска и източноевропейска червена номенклатура си прехвърляше и легитимираше окрадените от народ пари в западни банки, чрез посредничеството на шмекера Сорос.И русофилистичта непрестанно плюе по Сорое, благодетеля на Путин, като се прави че не забелязва фактите които посочват че Путин и Станишев, както и повечето БКП фамилии са негови стари клиенти.

92

Анонимен

преди 4 години

До 92 Тръба - Никой не мисли да напада Русия, защото ще си вземе на главата страшна беля - по територията му ще танцуват казачок тремоядрени руски сатани, след които остава само радиоактивна пепел. Саудитска арабия има най-много нефт, но никой не мисли да я напада, въпреки че би била лесна плячка. В съвременния свят тия работи не стават така, хайде омръзна ми да чета глупостите на пияни и надрусани експерти от махлата

91

Не извратен тип

преди 4 години

На руснаците им писна от нелепите оправдания на Путин,външната политика на кремъл е провал и не допринася за благосъстоянието на руските граждани,а Кремъл харчи милиарди за поривна дейност и влияние,пари на вятъра

90

джуджето изкука

преди 4 години

следва разправата с 'враговете с партиен билет' и след това по пътечката, по пътечката и право при... СССР!Тежко на поробените от Руската империя народи, които трябва да изтърпят поредната кремълска деаррия, ама този уж е дребничък, но много размириса и кръв пуска нещастника!

89

Малинов

преди 4 години

*** Раширихте пристанището във Варна в очакване на Руска газ или военна база и все плюете против Русия . Пробвайте се с SNG да са ви честити

88

Наблюдател

преди 4 години

"Той се прилага срещу неправителствени организации, които получават чуждестранно финансиране." -- това трябва да стане и в БГ, ама българските дупедавци няма да го направят..