11

Анонимен

преди 4 години

ПОНЕ СТАНА ЯСНО ЗАЩО ГО Е УВОЛНИЛ.

10

Хм!

преди 4 години

На тия майки, които толкова се бореха да могат да си гледат добре децата, кой им ги гледа сега, докато те се изживяват като политически активистки и оправят кадровата политика на правителството и парламента?

9

Анонимен

преди 4 години

Защото този министър е стартирал дългоочакваните реформите в социалните услуги, проблемите продължават и се увеличават. Сигурно е съвпадение, но репортажите на англичаните са навреме, много точни и ако се заровят по-дълбоко ще открият още скелети в гардероба

8

Румен

преди 4 години

Тези "майки" всеки месец получават по 1927 лв + привилегии за сметка на други инвалиди, деца-сираци и бедни пенсионери. Повечето от тях не са работели никога. Чрез протести, наглост и тормоз, с подкрепата на Мая и Славуца, искат оставки и назначаване на министри??? Ще допуснем ли тези "майки" да определят съдбата на България, децата и родителите ни??? Ако искат да управляват България - "майките" да направят партия, да се явят на избори...и ще установят колко са мразени от българите.

7

Анонимен

преди 4 години

По-кротко, уважаеми майки! Вашите постижения си остават. Продължавайте смело напред, гласът си се чува и ролята ви в обществото е на почит, но е добре да сте наясно със своя периметър на действие. Един социален министър трябва да е добър за още много хора, нали? А ако не е бил, тогава?Бъдете справедливи и помислете, че има и други нуждаещи се.Бъдете здрави и успешни. И бъдете и хора.

6

Антигей

преди 4 години

Нещо са се активирали " меките китки" и коментират за майки с деца !

5

Иван

преди 4 години

На тези угодия няма. Отдалече се вижда тяхната политическа обремененост!

4

fact

преди 4 години

я, тез качват исвалят министри?Че защо ни е тогава пратилства, депутати и т.н.

3

Анонимен

преди 4 години

майките не са фактор, да си гледат ментално увредените си деца, уж много болни!Няма как една шайка кресливи кокошки да определя тона на управление.

2

Анонимен

преди 4 години

на Бойче не му ли играеш по хорото- аут

1

Анонимен

преди 4 години

Бойко е страхлив ще го върне .