15

ОНГЪЛА

преди 4 години

Приятел ми сподели, че служителите в КОНПИ били много тормозени. Назад в годините много хора напускали със стес и болести.

14

семко

преди 4 години

Нищо хубаво не ни очаква с тези два избора Г и Ц. Добре, че се топят ледниците та да избягат на далеч и да освободят тези земи от мазното си присъствие.пийс

13

Анонимен

преди 4 години

МАФИЯТА СЕ СПЛОТЯВА

12

Анонимен

преди 4 години

Да сложат Цацаров сега, а като изтече мандата на Гешефтов като главен прокурор, той ще поема от цацата комисията.

11

Василев

преди 4 години

Прокурорите в ционистките провинции имат за цел да бранят великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки и пазарния капитализъм, и техните васлали, като например българския вариант кръга олигарси около ДПС!Добър ден селяни прости, отивайте да се трудите, да се превъзпитате и да станете едни отговорни български граждани, които не чакат наготово някой да им свърши тяхната работа!!!Агент Найл Рошел!ЦРУ!!!

10

шматка

преди 4 години

Защо един човек който казва че не може да се справи с работата за която кандидатства се допуска до конкурс.Това е все едно на конкурс за работа кандидата ви каже че не може да се справи със задълженията за които кандидатства.Ще го назначите ли на работаСбъркана история

9

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че Цацаров ще работи за имиджа на комисията, вие да не искате Лаура Кьовеши да сложат за шеф?

8

Анонимен

преди 4 години

КПКОМПИ нали щеше да проверява имотните сделки на Цветанов дали са сключени по пазарни цени, като сверява цените от други имотни сделки в района, щеше да проверява произхода на парите, щеше да проверява дали обявената сума е цялата, платена по сделката, щеше да проверява дали Артекс са можели да извлекат изгода от законотворчеството на Цецо. Някоя знае ли какви са резултатите от тези проверки?

7

Анонимен

преди 4 години

Тиквата назначи верния послушко на нов пост- този път да му замазва имотните далавери на него и обкръжението му.

6

Анонимен

преди 4 години

Вярно потенциала й е голям,особенно в прикриване на корупцията и набеждаването в корупция на враговете на ГЕРБ!

5

1

преди 4 години

До Анонимен-1 ***,не знам ,да ли нищонеправецът е радев,но 100% съм сигурен че любимата ти тиква и всички останали от кохортата ,герб-комунисти правят нещо само за самите тях,ето ти примери,единия стана цветан асансьорчиков,другия пацо терасата,още да ти ги изреждам ли,а цацаров,нали знаеш си купи виличка на много добра цена във Варна в морската градина,тези работи не ти са удобни нали,щях да забравя е деси -плевнелиев с къщата си на остров Халкидики,всичко си купили със спечелени по "честен "

4

Анонимен

преди 4 години

Бившия шеф на КПКОНПИ беше награден с консулски пост във Валенсия, което означава, че комисията е работила добре. А щом е работила добре, защо Цацаров трябва да я разбужда и да връща имиджа й?

3

Анонимен

преди 4 години

Както разбуди и прокуратурата. За седем години вече цял ЕС ни се смее, само тук няма осъден политик. Явно корупцията само я миришем.

2

Василев

преди 4 години

Разбуди ги Цаца, разбуди ги!!!Агент Неш Уйтакър!ЦРУ!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Първи да попадне под ударите на тази агенция нищоправецът рътьо радев ветото, тоговорен за разпада, разграбването, унищожаването и съсипването на България!РАДЕВ В ЗАТВОРА!